To mi se cini ok :)
Ja imam nekakvu ajmo rec univerzalnu vrecu kojoj su rukavi na patent pa moze bit i dugih i kratkih rukava a na donjem djelu se moze kao podvrnit i ima spagice za povezat. Iskreno ja sam nekako skepticna prwma tim vrecama ne znam zasto. Uff
Ni ja ne kužim čemu skepticizam Meni se te vreće baš sviđaju. Čine mi se zgodno staviti bebu u nju dok spava jer se ne može slučajno pokriti preko glave. Čak i za šetnje u kolicima mi se čine zgodne.
Meni je doktorica preporucila 500 mg magnezija. Rekal da je bitan pogotovo u drugom djelu trudnoce. U prvom djelu mi ga je uvela zbog spore probave...
Cure, samo da vam javim, imate sad od jučer u Lidlu tunike/hajine duge i kratke koje mogu na nas trudnice jer imaju visoko gumu.. Ja kupila kratku boje breske za 50kn i dugu ljubičastu za 60kn...
Meni je doktorica preporucila 500 mg magnezija. Rekal da je bitan pogotovo u drugom djelu trudnoce. U prvom djelu mi ga je uvela zbog spore probave…
piješ u tabletama ili? i koje?
Meni je doktorica preporucila 500 mg magnezija. Rekal da je bitan pogotovo u drugom djelu trudnoce. U prvom djelu mi ga je uvela zbog spore probave…
piješ u tabletama ili? i koje?
Pijem Natural Wealth Magnezij 500 mg.
kad ste osjetile prve pokrete bebe? ja sam u 20.tt i jos nista zadnja kontrola bila ok, iduca u sub, a tako se vec bojim...bas nista ne osjetim, ni te mjehurice sto kazu da se prvo osjeti..nista...jel to normalno??
Petra178, neko prije neko kasnije...Ja sam sad u prvoj trudnoći osjetila mjehurčiće u 17-18 tjednu, a udarce od 20.tjedna... Bitno je i gdje ti je smještena posteljica, ako ti je sprijeda kasnije ćeš osjetit ;)
kad ste osjetile prve pokrete bebe? ja sam u 20.tt i jos nistazadnja kontrola bila ok, iduca u sub, a tako se vec bojim…bas nista ne osjetim, ni te mjehurice sto kazu da se prvo osjeti..nista…jel to normalno??
Petra ne brini, ja sam tek u 23 TT osjetila bebu. Po internetu sam čitala da se beba osjeti već od 16 TT pa sam se jako brinula, tako da te razumijem!
joj hvala vam cure...ma uviejk me lovi panika pred kontrolu, pogotovo sad...jos me svi pitaju kak ne osjetim pa mi bude js i gore..
Petra
Ne slušaj druge!!! Tako su meni babe sr*le da kako sam ja to trudna a trbuh mi se ne vidi...
Sortiraj odgovore
Najstariji