Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    19. Travanj 2017. 09:05

Pandica1510

To mi se cini ok :)
    Ja imam nekakvu ajmo rec univerzalnu vrecu kojoj su rukavi na patent pa moze bit i dugih i kratkih rukava a na donjem djelu se moze kao podvrnit i ima spagice za povezat. Iskreno ja sam nekako skepticna prwma tim vrecama ne znam zasto. Uff

Ni ja ne kužim čemu skepticizam  Meni se te vreće baš sviđaju. Čine mi se zgodno staviti bebu u nju dok spava jer se ne može slučajno pokriti preko glave. Čak i za šetnje u kolicima mi se čine zgodne.

Sundi
    19. Travanj 2017. 09:10

Meni je doktorica preporucila 500 mg magnezija. Rekal da je bitan pogotovo u drugom djelu trudnoce. U prvom djelu mi ga je uvela zbog spore probave...

Eloa
    19. Travanj 2017. 10:17

Cure, samo da vam javim, imate sad od jučer u Lidlu tunike/hajine duge i kratke koje mogu na nas trudnice jer imaju visoko gumu.. Ja kupila kratku boje breske za 50kn i dugu ljubičastu za 60kn... 

mrva2017
    19. Travanj 2017. 10:21

Sundi

Meni je doktorica preporucila 500 mg magnezija. Rekal da je bitan pogotovo u drugom djelu trudnoce. U prvom djelu mi ga je uvela zbog spore probave…

piješ u tabletama ili? i koje?

Sundi
    19. Travanj 2017. 10:37

mrva2017

Sundi

Meni je doktorica preporucila 500 mg magnezija. Rekal da je bitan pogotovo u drugom djelu trudnoce. U prvom djelu mi ga je uvela zbog spore probave…

piješ u tabletama ili? i koje?

Pijem Natural Wealth Magnezij 500 mg.

• Petra178
    19. Travanj 2017. 11:39

kad ste osjetile prve pokrete bebe? ja sam u 20.tt i jos nista  zadnja kontrola bila ok, iduca u sub, a tako se vec bojim...bas nista ne osjetim, ni te mjehurice sto kazu da se prvo osjeti..nista...jel to normalno??

Eloa
    19. Travanj 2017. 11:42

Petra178, neko prije neko kasnije...Ja sam sad u prvoj trudnoći osjetila mjehurčiće u 17-18 tjednu, a udarce od 20.tjedna... Bitno je i gdje ti je smještena posteljica, ako ti je sprijeda kasnije ćeš osjetit ;)

• Mojabebica
    19. Travanj 2017. 12:16

Petra178

kad ste osjetile prve pokrete bebe? ja sam u 20.tt i jos nistazadnja kontrola bila ok, iduca u sub, a tako se vec bojim…bas nista ne osjetim, ni te mjehurice sto kazu da se prvo osjeti..nista…jel to normalno??

Petra ne brini, ja sam tek u 23 TT osjetila bebu. Po internetu sam čitala da se beba osjeti već od 16 TT pa sam se jako brinula, tako da te razumijem!

• Petra178
    19. Travanj 2017. 12:21

joj hvala vam cure...ma uviejk me lovi panika pred kontrolu, pogotovo sad...jos me svi pitaju kak ne osjetim pa mi bude js i gore..

19. Travanj 2017. 12:46

Petra 
    Ne slušaj druge!!! Tako su meni babe sr*le da kako sam ja to trudna a trbuh mi se ne vidi...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.