Sretan Uskrs cure! :) Nadam se da odmarate i sada papate svu finu papicu i kolače. :)
Ja sam do ovog trenutka pojela ono što bih smjela do 5 popodne, i to ako. :D
Baš me ide šunkica sa mrvicom hrena i francuska.
Maja, dobrodošla! :)
Ja imam malcice problema s naoticanjem zgloba na nozi, a ne mogu samo odmarat kad uvijek netko dode. Jel ima koji drugi nacin da si nekako pomognem?
Sretan Uskrs svima, pa da iduće godine proslavimo sa našim malcima.
Kakva je danas situacija? ja nisam spavala pola noci… malac se razigrao… ali drago mi je cim ga osjetim i znam da je sve ok…
Curke,fino papajte danas i uzivajte sa najmilijima!
Spavali smo oboje ili samo ja tijekom noći...pa nisam osjetila. Jutros se malko promeškoljio. Nekako me tješi naslage viška na trbuhu od ranije, posteljica sprijeda....tak da...vjerujem da je ok.
Drage cure, sretan Uskrs 😃
ja sam danas nikud nikam. Glava boli od jutra i nekako mi je čudno vrijeme pa imam osjećaj kao da sam u polusnu.
inače, ovu noć sam baš lijepo spavala. Već dugo nisam tako dobro.
url=https://lilypie.com]
Sretan Uskrs! Pojela sam dovoljno za cetveroclanu obitelj,mali me izbubrezio samo tako 😂
Sretan Uskrs vama i bebama :-) Imam pitanje za one koje već imaju djecu...počele su rasprave di ćemo živjet...jedna opcija je kuča s velikim dvorištem na 4 kata di moj tata živi u prizemlju- ima vrt, zrak je svjež, šuma blizu a do centra 10 min autom..kuha svaki dan i glavni je kandidat za čuvanje unuka. 1/3 kuće je u mom vlasništvu. Druga opcija je stan koji je bliže gradu, dalje od potencijalnih dadilja i u vlasništvu suprugovih roditelja te bi trebala u njega uložit da bar malo renoviram...al je bliže poslu.
Uvijek mi moj mir bio na 1 mjestu i zato ne živim u toj kuči već dugo al u međuvremenu gore ostao samo tata..., al sad kad mislim šta je najbolje za djete sve mi se promjenilo..Moje pitanje je za mame koliko vam znači ako imate dadilju za pričuvat i podič u vrtiću il skuhat blizu jer to važnije il da ti je posao bliže stanu? Suprug naravno vuče na stan od njegovih roditelja...a meni paranoja da će nam onda počet dolazit.. Režija i hrana su u kuči za 2 soma jeftiniji a on tek treba počet radit...I drugo pitanje jel vam neko pomagao prvih tjedan dana nakon rodilišta il ste bile same doma?
Mici, ja bih se vjerojatno odlučila za kući. Bolje zvuči, iako zavisi koliko je udaljenost do posla.
Ja jos nemam djece,ali mislim da bih se def odlucila za kucu,zvuci mi kao da ima puno vise prednosti u odnosu na stan.
Haha, nemam ni ja djece... uopće to nisam vidjela. I da, sretan Uskrs svima!
Sretan Uskrs cure! Mici, ja imam dvoje djece i od neprocjenjive važnosti mi je šta imam nekoga u kući tko mi može pomoći. Dakle, ja bi se odlučila za kuću. Još su ti i režije za 2000 kn niže?!?Pa nemaš se šta mislit! Plus toga u stan još i trebaš uložiti a ovdje ti je sve posloženo ako sam dobro razumjela? Imat ćeš dovoljno troškova za bebu i bez ulaganja u stan, tako da palac gore za kuću!
Sortiraj odgovore
Najstariji