Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Eloa
    17. Travanj 2017. 10:55

Jutro cure...Ja se skoro dignula već u 6, al sam uspjela nekak natrag zaspati :) Obećala sam si sad da više neću navečer jesti tešku hranu. Jučer smo u 20h jeli malo šunke, francuske i kruha, užasss.. Cijelu noć me tiskalo u jednjaku i podrigivalo mi se.. Izgleda da su počele muke po želucu...Također su me posljednjih dana počele boljeti prepone i zdjelica.... :/
    Mici, iako sam u stanu i stan ima puno prednosti, u tvojem slučaju kak si opisala,  bi radije u kuću ;)

OhSoBoho
    17. Travanj 2017. 11:42

Bok cure, 
    Evo i nas. Cijelo jutro proveli na hitnoj u petrovoj. Od jučer bolovi u zdjelici nisko, mokrenje svakih 5-10min i temperatura. Uz to leđa me ubila, nisam mogla ni ležati ni sjedit...o stajanju da i ne pričam. ..sve u svemu sad smo malo bolje. Beba je super, nalazi krvi pokazuju neku manju upalu i imam dosta bakterija u urinu. Sutra moram na mjerenje cerviksa i uzv da izmjere koliko nisko mi je posteljica. Kaže doktor da sam skroz zatvorena ali da mu cerviks djeluje mrvu skraćeno i mekše.  Tak da smo opet na umjerenom kretanju i bez naprezanja...
    Nadam se da ste mi vi sve ok 

Ofnica
    17. Travanj 2017. 13:16

Cure sretan Uskrs! Ja nisam jucer protjerivala...dorucak i rucak klasika šunka, jaka, francuska, paradajz, rotkvice, krastavci, popodne i predvecer samo par kolačića, a navecer sam si ogulila 2 jabuke...jabuke mi turbo pasu, a vele i da za vrijeme dojenja treba papati puno jabuka zbog mlijeka. 
    Danas bila u west gateu na nagovor muza, iako ne volim ici po dućanima za vrijeme blagdana iz solidarnosti prema svima koji moraju raditi na te dane. Kupila kanticu za pelene i termometar za vodu. 
    Gledala sam digitalne toplomjere ali svi mi djeluju turbo debeli...gdje bi bilo s tanjim vrhom posto ide bebi u guzu?

Ofnica
    17. Travanj 2017. 13:21

OhSoBoho nadam se da ce biti sve ok...i meni se skratio cerviks, trebam odmarati, a stalno sam u pokretu sto nije dobro. 
    Apropo oticanja, u subotu su mi tak jako otekli listovi i gležnjevi da je to bilo prestrasno. A jucer su me užasno boljela noge, valjda od te promjene vremena. Mazala dam kremom od kestena da mogu zaspati...i pomoglo je,

• KFK
    17. Travanj 2017. 14:49

Mici ako možeš biraj kuću. Mi smo u stanu i s malim izlazim 2- 3 puta dnevno jer nije za zatvoreni prostor. Super mi je kad odem kod mojih i imamo cijelo dvorište. Sad kad dolazi drugo dijete mo sve više razmisljamo o najmu kuće

Pinkica93
    17. Travanj 2017. 15:56

pozdrav cure----Vjekoslav ovdje,,,,htia bi vam zahvaliti svima sto ste pomogle i bile punog srca i želje pomoci i hvala vam na tome. Sad kad sam nasao posao i jedva cekam da prodju ovi blagdani da startam i zaradim pare za nas troje,,,uf bit ce jako knap stan naci i pripremiti se za bebicu. eto hvala vam od srca svima. a sad kidam nalivo dok me Katarina nije skuzila.  Sretan vam svima Uskrs....HVALA

• gala_28
    17. Travanj 2017. 15:57

Pozdrav cure,

Vidim da nam je svima uskršnji meni bio temeljit ove godine. Ja se ni ne sjećam kad sam toliko blagdanski jela kao sada.
    Mici, mislim da ti je najbolje slušati intuiciju kod takvih dilema.
    Sve ti ovisi o dinamici sa muževom obitelji i sa tvojim tatom. Vjerojatno možeš predosjetiti koliko bi vam tko dao mira, a koliko zaista pomogao. 
    Kad dođe dijete, to vam je već velika promjena i najbitnije je da se ti i muž slažete najbolje što možete dok se ne uhodate, ne treba vam još i frka i stres oko nečijih roditelja. 
    Na zapadu je normalno putovati na posao i po pola sata (u najboljem slučaju), a kažeš da bi tvoj tata mogao čuvati dijete, to je super. Bitno je da budete psihički mirni, da znate da sve je pod kontrolom a bebač u dobrim rukama. 

• gala_28
    17. Travanj 2017. 16:01

OhSoBoho

Bok cure,
    Evo i nas. Cijelo jutro proveli na hitnoj u petrovoj. Od jučer bolovi u zdjelici nisko, mokrenje svakih 5-10min i temperatura. Uz to leđa me ubila, nisam mogla ni ležati ni sjedit…o stajanju da i ne pričam. ..sve u svemu sad smo malo bolje. Beba je super, nalazi krvi pokazuju neku manju upalu i imam dosta bakterija u urinu. Sutra moram na mjerenje cerviksa i uzv da izmjere koliko nisko mi je posteljica. Kaže doktor da sam skroz zatvorena ali da mu cerviks djeluje mrvu skraćeno i mekše. Tak da smo opet na umjerenom kretanju i bez naprezanja…
    Nadam se da ste mi vi sve ok

Samo odmaraj i pazi na sebe i bebača. 
    Kad su te urinarne infekcije vražja stvar i znaju se pojaviti čak i zbog malo jačeg stresa.
    Meni su pomogle one kapsule sa brusnicom. Na početku trudnoće sam muku mučila sa tim i svako piškenje mi je bilo pravi stres. Pij puno tekućine i piiiiškii da se to pročisti čim prije. 

mici_0555
    17. Travanj 2017. 17:16

Cure hvala za savjete. Na kraju stavila ultimatum ako krene radit i on plača režije može stan, inače ako kroz mjesec dva se ne zaposli onda kuča jer mi je jeftinije...Kod nas je sve malo obrnuto jer je 8 god mlađi pa sam ja do sad zarađivala za dvoje, on tek diplomirao.
    Danas mi došli prijatelji koji imaju 2 curice i poklonili 5 kutija robice...jao kad sam gledala stvari me tek opralo to da čekam curicu...najsmješnije kaj inače mrzim te grli roze i haljinice i više sam dečko..a sad očito hormoni i sve zaljubila se u male roze haljinice na točkice i takve stvari...počinje me šorat :-)
    Drugi mjesec pranje, spremanje i nabavka kaj če mi falit...jedva čekam.

Sundi
    18. Travanj 2017. 08:58

Bok curke sretan Uskrs.  Ja sam stalno negjde ovih dana pa nikakoda nekaj napisem...
    OhSoBoho sve bude to dobro. Cuvaj se...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.