Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Travanj 2017. 13:03

Sretan Uskrs!:-) 
    Joj od kad sam trudna vrijeme samo leti...je li tako i vama??
    Evo kod mene snijeg pada :-(

Pinkica93
    18. Travanj 2017. 13:38

Meni prebrzo vrijeme leti. Ne mogu vjerovati da je 2/3 već iza mene. Na samom početku mi je to izgledalo taaaako dugo, a sad me polako hvata ona pozitivna nervoza i "kako ću ja to" nervoza.
    ValentinaA pa ti di živiš da je kod tebe snijeg?

• Anjaaa
    18. Travanj 2017. 14:06

Pinkica93

Curke gdje bi se u Zagrebu mogle nabaviti trudničke hlaće po nekoj normalnoj cijeni? Nemam namjeru davati 300, 400 kn za to. Ove što sad imam me ili stišću ili ih jedva provlačim preko bokova. Baš sam se udebljala za svoj pojam. :)
    I jel vama ide točno ovaj tu kalendar ili šta to već je s lilypie.com stranice? Meni ide 1 dan ranije. Piše da mi je danas 26 tjedana, a zapravo mi je sutra. Kud je već prošlo to vrijeme!!!

I meni kalendar ide jedan dan unaprijed, danas sam 21+3.
    Ja sam prezadovoljna trudničkim tajicama iz lidla, imaju baš dobru robu. Sve drugo po dućanima mi je dosta skupo s obzirom na to da se nosi dosta kratko razdoblje.
    Što se tiče oblekice za izlazak iz rodilišta, moj sin se rodio početkom 6. mj i spakirala sam mu bodi bez rukava i kombinezon dugih rukava preko. Bilo je dosta vruće već, tako da je to bilo sasvim ok. Mislim da ću i ovaj puta tako

Pinkica93
    18. Travanj 2017. 14:45

Anjaaa moguće da nismo jedine kojima ide dan ranije taj kalendar. Tajice su mi malko ipak pretanke za ovo doba godine nositi po vani. Inače sam jako zimogrozna. Dragi u kratkim rukavima, a ja samo što ne obučem zimsku jaknu. :) Trebalo bi mi ipak nešto deblje i od tajica i od donjeg dijela trenirke jer mi i u njima zima. Ma niti imam valje dat niti fizički imam 300 kn za neke traperice recimo koje ću nosit još možda nekoliko mjeseci i ko zna dal će mi ikad više trebati, a ako i budu ko mi može garantirati da mi neće biti tjesne.

18. Travanj 2017. 15:37

Ha ha..Gorski kotar :-)

Pinkica93
    18. Travanj 2017. 15:53

Puno mi je jasnije sad. Nisam mislila da će fakat pogoditi ovi meteorolozi da će biti snijeg. Nadam se da je dovoljno dobar za grudanje i pravljenje snjegovića. :)

18. Travanj 2017. 15:58

Nema  :-( ali je jako zahladilo.
    Nadam se da će 22.4. Biti lijepo vrijeme za moj rođendan da mogu s dragim proći nekuda:-)

Sundi
    18. Travanj 2017. 15:59

Pinkica93

Anjaaa moguće da nismo jedine kojima ide dan ranije taj kalendar. Tajice su mi malko ipak pretanke za ovo doba godine nositi po vani. Inače sam jako zimogrozna. Dragi u kratkim rukavima, a ja samo što ne obučem zimsku jaknu. :) Trebalo bi mi ipak nešto deblje i od tajica i od donjeg dijela trenirke jer mi i u njima zima. Ma niti imam valje dat niti fizički imam 300 kn za neke traperice recimo koje ću nosit još možda nekoliko mjeseci i ko zna dal će mi ikad više trebati, a ako i budu ko mi može garantirati da mi neće biti tjesne.

Pinkica imas na njuskalu rabljenih i to cak iz benetona za ispod 100kn ionak ce ti trebat deblje hlace jos cca 2 mjeseca...
    A onda ce doci ljeto. Ja kupila u c&a i h&m par hlaca i jedne u mami novoj. Pošto sjedim cijli dan u uredu traperice ih h&m mi nisu bas udobne.. Te su ugl a za setnje.. U mama novoj su relativno skupe, udobne su ali da su ne znam koliko bolej od ovih iz h&m i nisu..

• Anjaaa
    18. Travanj 2017. 16:08

Pinkice, imaš u dm-u trudničkih najlonki pa obučeš ispod hlača, pošto si zimogrozna :)

I kod nas užasno zahladilo, baš me deprimira to.. Jedva sam dočekala toplije vrijeme. I baš sam cvijeće jučer presadila i stavila na balkonsku ogradu, a sad me strah da se ne smrzne

Pinkica93
    18. Travanj 2017. 16:50

ValentinaA baš šteta što ne možete još malo uživati u zimskim radostima. Držim palčeve da bude lijepo za tvoj ročkas.
    Sundi nisam se ni sjetila njuškala. Trebam prvo vidjeti koja mi trenutno veličina odgovara da se ne zeznem i uzmem neke koje mi ne odgovaraju. Što se tiče marki, baš me briga koje su . Meni je oduvijek bilo samo bitno da mi odjeća dobro stoji i da se ja osjećam ugodno u tome. Ja konkretno imam jedne iz mama nove šta sam našla za nekih 90kn i ok su mi bile do nekog vremena. Prvo me počelo zatezati tamo gdje se razdvajaju traper i onaj trudnički dio, a sad na to i jedva idu preko bokova. :( Ok moram priznat da su bile i mali broj. Piše na onoj ušivenoj etiketi broj 26.
    Anjaaa ipak sam malo veće kategorija zimogroznosti. U najlonkama mi ne bi bilo puno bolje nego bez njih. I kod mene baš zima. Još i mutava kiša cijelu noć padala pa je i sve mokro još. Baš fuj vrijeme. Nadam se da će cvijeće preživjeti. :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.