Da li ste vi sve radile onaj anomaly scan, probir ili sta se vec radi tamo poslije 12 tjedna.Mene moj ginekolog nikamo nije slao, a sad sam vec u 27 tjednu.Ali mi na svakom pregledu radi ultrazvuk sto je sigurno vec preko 12 puta, a to mi se bas i ne svida, nekako mi se cini da je to stetno za bebu.Danas smo bili na pregledu, potvrdio je da je decko ima 837 grama.A ja sutra po treci puta moram ici raditi ogtt ( ni time nisam bas odusevljena) ali moram zato sto dnevno popijem cca 10 litara vode, a prosli puta su sve vrijednosti bile skoro na granici, trebao me odmah onda staviti ns djetu.Ja sam si kupila tu trenirku iz lidla i super mi je, ali su mi sve njihove haljine velike.
Nama su rekli u bolnici da ultrazvuk nije uopce stetan ni za majku ni za dijete. :)
To mi se cini ok :)
Ja imam nekakvu ajmo rec univerzalnu vrecu kojoj su rukavi na patent pa moze bit i dugih i kratkih rukava a na donjem djelu se moze kao podvrnit i ima spagice za povezat. Iskreno ja sam nekako skepticna prwma tim vrecama ne znam zasto. Uff
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Cure drage pomozite mi ako Boga znate hahqha
Noge me strašno bole malo iznad koscice pa sve do stopala i svaku večer imam grceve u njima.. šta da radimmmmm?? Uff
I još me leđa strašno bole dolje
Valentina meni pri grcevima pomazu tablete magnezija.
Cure zanima me dal ste vidjele zgodne putne krevetice? Na raspolaganju imam bubamaru, bebecenter i magicbaby. Trazim nesto jeftinije a zgodno pa da ne lutam puno. Lesnina otpada.

U bubamari...imas 4 Nije,klub cijena 269 kn tako nešto.
Mi smo ovaj uzeli i još trebamo madrac samo

Pinkice il biloko ako stane u trudniče S iz hma ja mu poklonim 2. Jedne nisam ni stigla nosit odma su me žuljale, druge sam nosila nekoliko puta. Meni sve hlače smetaju i ta guma i sve...prešla sam na haljine da mi je trbuh fino bez lastike. Moram pohvalit stvari iz Lidla bila sam skroz skeptična al zbilja su udbne ful i haljine i trenirka. Bolje su mi od onih iz decatlona. Kaj mislite se nađe još kaj po policama u nekim ne tolko posječenim lidlovima?
MalaRuzica- meni davao socijalni ginić za probir uputnicu dok nisam rekla da idem na harmony, anomaly mi je savjetovao da idem sad 20tom tjednu. Harmony i anomaly sam išla privatno.
Evo ovako da…sjele komplikacije u ERSTE. No, mene je danas iznenadilo da mi je sjela naknada na koju u državnim službama imamo pravo nakon 3 mjeseca bolovanja.
Kod mene 3300 kn…došlo mi kao naručeno. Tako da ako netko možda nije dobio neka provjeri jer sam čula da se u nekim firmama mora pisati zahtjev. Ja nisam pisala samo se danas šokirala.
Pojma nemam za tu naknadu...ni pisanje zahtjeva,ali hvala na info bas cu se raspitati
24.08.2017.
https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png
Dok sam trenirala za duge utrke (preko 20 km) imala sam problema sa grčevima u listovima pa sam proradila na prehrani. Skoro svaki dan ujutro pojedem zobenu kašu s bademima i orasima, ponekad stavim chia sjemenke unutra, obavezno si nasjeckam i neko voće. Dobro je i zeleno lisnato povrće. One sve šumeće tablete ili vrećice s magnezijem su premale doze za naš organizam, može se u ljekarni kupiti magnezij klorid i u tom obliku ga organizam najbolje apsorbira... no treba popričati s ginekologom o tome jer nisam sigurna da li se u trudnoći preporuča. Ja u trudnoći nemam problema s tim grčevima u listovima, ali to je moguće i zbog toga što sam jednostavno naviknuta na manjak magnezija u organizmu ili ga moj organizam dobiva dovoljno iz hrane koju jedem. Dobro je i masirati stopala s bocom hladne vode ili teniskom lopticom ako su grčevi u njima ili s onim valjkom za masažu cijele noge. Imala sam problema i s manjkom željeza zbog trčanja, ali sam isto to riješila prehranom - počela sam jesti opet crveno meso.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji