Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Travanj 2017. 21:06

To mi se cini ok :) 
    Ja imam nekakvu ajmo rec univerzalnu vrecu kojoj su rukavi na patent pa moze bit i dugih i kratkih rukava a na donjem djelu se moze kao podvrnit i ima spagice za povezat. Iskreno ja sam nekako skepticna prwma tim vrecama ne znam zasto. Uff

Sve mogu u Onome koji me jača <3

18. Travanj 2017. 21:41

Cure drage pomozite mi ako Boga znate hahqha
    Noge me strašno bole malo iznad koscice pa sve do stopala i svaku večer imam grceve u njima.. šta da radimmmmm?? Uff 
    I još me leđa strašno bole dolje 

Ninche9
    18. Travanj 2017. 21:46

Valentina meni pri grcevima pomazu tablete magnezija.
    Cure zanima me dal ste vidjele zgodne putne krevetice? Na raspolaganju imam bubamaru, bebecenter i magicbaby. Trazim nesto jeftinije a zgodno pa da ne lutam puno. Lesnina otpada.

18. Travanj 2017. 21:58

U bubamari...imas  4 Nije,klub cijena 269 kn tako nešto.
    Mi smo ovaj uzeli i još trebamo madrac samo 

18. Travanj 2017. 21:58

4 boje*

mici_0555
    19. Travanj 2017. 05:43

Pinkice il biloko ako stane u trudniče S iz hma ja mu poklonim 2. Jedne nisam ni stigla nosit odma su me žuljale, druge sam nosila nekoliko puta. Meni sve hlače smetaju i ta guma i sve...prešla sam na haljine da mi je trbuh fino bez lastike. Moram pohvalit stvari iz Lidla bila sam skroz skeptična al zbilja su udbne ful i haljine i trenirka. Bolje su mi od onih iz decatlona. Kaj mislite se nađe još kaj po policama u nekim ne tolko posječenim lidlovima?
    MalaRuzica- meni davao socijalni ginić za probir uputnicu dok nisam rekla da idem na harmony, anomaly mi je savjetovao da idem sad 20tom tjednu. Harmony i anomaly sam išla privatno.

Rozaa
    19. Travanj 2017. 06:53

LittleG

Evo ovako da…sjele komplikacije u ERSTE. No, mene je danas iznenadilo da mi je sjela naknada na koju u državnim službama imamo pravo nakon 3 mjeseca bolovanja.
    Kod mene 3300 kn…došlo mi kao naručeno. Tako da ako netko možda nije dobio neka provjeri jer sam čula da se u nekim firmama mora pisati zahtjev. Ja nisam pisala samo se danas šokirala.

Pojma nemam za tu naknadu...ni pisanje zahtjeva,ali hvala na info bas cu se raspitati

24.08.2017.
    https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png

Ninche9
    19. Travanj 2017. 08:03

Valentina svida mi se, hvala ti na info 😊

19. Travanj 2017. 08:59

Dok sam trenirala za duge utrke (preko 20 km) imala sam problema sa grčevima u listovima pa sam proradila na prehrani. Skoro svaki dan ujutro pojedem zobenu kašu s bademima i orasima, ponekad stavim chia sjemenke unutra, obavezno si nasjeckam i neko voće. Dobro je i zeleno lisnato povrće. One sve šumeće tablete ili vrećice s magnezijem su premale doze za naš organizam, može se u ljekarni kupiti magnezij klorid i u tom obliku ga organizam najbolje apsorbira... no treba popričati s ginekologom o tome jer nisam sigurna da li se u trudnoći preporuča. Ja u trudnoći nemam problema s tim grčevima u listovima, ali to je moguće i zbog toga što sam jednostavno naviknuta na manjak magnezija u organizmu ili ga moj organizam dobiva dovoljno iz hrane koju jedem. Dobro je i masirati stopala s bocom hladne vode ili teniskom lopticom ako su grčevi u njima ili s onim valjkom za masažu cijele noge. Imala sam problema i s manjkom željeza zbog trčanja, ali sam isto to riješila prehranom - počela sam jesti opet crveno meso.

19. Travanj 2017. 09:02

Ninche9

Valentina meni pri grcevima pomazu tablete magnezija.
    Cure zanima me dal ste vidjele zgodne putne krevetice? Na raspolaganju imam bubamaru, bebecenter i magicbaby. Trazim nesto jeftinije a zgodno pa da ne lutam puno. Lesnina otpada.

Pa u Lesnini ima i jeftinih putnih krevetića, meni je mama kupila tamo za poklon neki skuplji, ali smo ga na kraju zamjenili za neki namještaj jer su mi ponudili rabljeni 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.