kad ste osjetile prve pokrete bebe? ja sam u 20.tt i jos nistazadnja kontrola bila ok, iduca u sub, a tako se vec bojim…bas nista ne osjetim, ni te mjehurice sto kazu da se prvo osjeti..nista…jel to normalno??
Ja sam se isto strašno bojala, čak sam išla i kod ginekologa.tek u 25.tjednu sam počela osjetiti bebicu...ništa se ne brini..kao što cure kažu, netko prije osjeti,netko kasnije...
petra ja sam bebu isto prvi puta osjetila dosta kasno negdje u 23 tt, posteljica mi je sprijeda i to amortizira udarce i ne mozes ih osjetiti.
Danas sam bila na Ctg, uzv i pregledu, malena ima 3.400, super napreduje, ja zatvorena, trudova nemam, za tjedan dana opet ista kontrola. ( danas mi je 37+6 tt)
izgleda je mojoj malenoj super na toplome i makanome 😃
url=https://lilypie.com]
Pozz curke!
mici_0555 teško da bi stala u vel S. Danas baš išla u Manu vidjeti šta se nudi i stala u njihov M, ali ništa nisam uzela jer sve nešto tanko ko papir i ništa jeftinije od 199 kn.
Eloa super šta si rekla za Lidl. Baš vidim na njihovoj stranici da imaju i neke hlače na gumu za 60kn. Nadam se da jesu fakat na gumu i da nisu pretanke.
Petra178 stvarno ti je individualno kad ćeš osjetiti prve bebine pokrete, a i to to sve ovisi di ti se posteljica nalazi, koja ti je to trudnoća po redu i kakve si građe. Mršavije cure kao prije osjete nego one koje su startale s kojim kilom više. Ja osobno sam u 18 tt prave udarce koji su svakim danom sve jači i jači.
ValentinaA takve su mi najgore. Po njima je očito čim dođe do oplodnje trbuh ko da ćeš se svaki čas poroditi. Stvarno svašta!
Moram vam reći jednu jako tužnu vijest. Ipak neće biti ništa od dečkovog posla. Sve papire donio, potpisao ugovor i samo se čekalo da ga i direktor potpiše, ali ga nije htio jer je na prošlom radnom mjestu dobio izvanredni otkaz zato što je bivši poslodavac mu bio grozno biće koje je bolilo briga za radnike. Dobio otkaz zato što je bio bolestan. Ne znam dal da plačem ili ne znam ni sama šta. Oboje ljuti ko risovi i u šoku.
Pozz curke!
mici_0555 teško da bi stala u vel S. Danas baš išla u Manu vidjeti šta se nudi i stala u njihov M, ali ništa nisam uzela jer sve nešto tanko ko papir i ništa jeftinije od 199 kn.
Eloa super šta si rekla za Lidl. Baš vidim na njihovoj stranici da imaju i neke hlače na gumu za 60kn. Nadam se da jesu fakat na gumu i da nisu pretanke.
Petra178 stvarno ti je individualno kad ćeš osjetiti prve bebine pokrete, a i to to sve ovisi di ti se posteljica nalazi, koja ti je to trudnoća po redu i kakve si građe. Mršavije cure kao prije osjete nego one koje su startale s kojim kilom više. Ja osobno sam u 18 tt prave udarce koji su svakim danom sve jači i jači.
ValentinaA takve su mi najgore. Po njima je očito čim dođe do oplodnje trbuh ko da ćeš se svaki čas poroditi. Stvarno svašta!
Moram vam reći jednu jako tužnu vijest. Ipak neće biti ništa od dečkovog posla. Sve papire donio, potpisao ugovor i samo se čekalo da ga i direktor potpiše, ali ga nije htio jer je na prošlom radnom mjestu dobio izvanredni otkaz zato što je bivši poslodavac mu bio grozno biće koje je bolilo briga za radnike. Dobio otkaz zato što je bio bolestan. Ne znam dal da plačem ili ne znam ni sama šta. Oboje ljuti ko risovi i u šoku.
Samo da kazem, ja nosim sada H&M tajice za trdnice XS broj, a inace mi je najbolje M broj. Tako da izgleda da su dosta sire te njihove tajice. A btw, stomak mi je vec sada ogroman, i sve je lijepo udobno u tajicama.
Mozete li ikako pricati s tim direktorom za posao? Mozda da odes i ti, kad vidi da si trudna mozda se smiluje. :( Tako mi je zao..
Meni danas napokon pregled, radit cemo anomaly scan!! Uzbudjena sam i nervozna, nadam se da je sve u redu. I nadam se da ce se beba lijepo namjestiti da vidimo spol :D
Curke,mene brine ovih dana sto mi je iscjedak dosta pojacan. Sad sam u 30.tjednu. Jel i vama tako? I blago je zuckaste boje. Nadam se da je to normalno.
Matie89 s M na XS!!!! To je bome dosta veliki razmak među brojevima. Baš se danas gledam lijepo u ono veliko ogledalo kaj je bilo u kabini i mini isto trbuh dosta već veliki. A kaj se tiče direktora, dečka zvao tip iz te firme di je trebao raditi rekao mu da ovaj neće potpisati ugovor, ali i da se ne može do njega jer kao ima stalno nekakve sastanke i da će ga oni papiri kaj je predao čekati ko psa na porti. Tako da teško da bi ja mogla doć do direktora. A možda i bolje jer teško da bi bila smirena i rekla bi svašta i možda napravila nešto što ne bi htjela ili bi nekako taj veliki stres naštetio bebi što nikako ne želim. Ne preostaje nam ništa drugo nego dalje gledati za nove oglase i nadati se čudu koje će ipak malo dulje trajati nego što je ovo sad.
Curke,mene brine ovih dana sto mi je iscjedak dosta pojacan. Sad sam u 30.tjednu. Jel i vama tako? I blago je zuckaste boje. Nadam se da je to normalno
i meni je pojačan u zadnje vrijeme.. ali nije žučkaste boje... bijeli je...
mislim da je pojačani iscjedak normalan u ovoj fazi trudnoće... makar sam ga ja imala i u početku dosta pa se smirilo i evo sad opet dosta....
Matie89 sretno na pregledu danas! Javi kako je prošlo. :)
Meni isto već neko vrijeme neki iscjedak. Ponekad bude skroz malo žučkast, ali ne uvijek. Ja sam isto čitala negdje da je to normalno u kasnijoj fazi trudnoće.
U pravu si Pinkice, bolje je da se ne stresiras jos vise sada. :(( Nadam se da ce stvari ipak krenuti nabolje brzo.
Meni je od pocetka trudnoce pojacan iscjedak, receno mi je da je to sasvim normalno, jer se tako cerviks brani od upala.
Sad mi samo još do pune sreće fale zdravstveni problemi, bilo samnom ili s malenom. Samo da opet bude nešto uskoro i svi sretni i zadovoljni.
Sortiraj odgovore
Najstariji