Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrva2017
    15. Travanj 2017. 21:09

OhSoBoho

Upravo sam skuzila da sam na tjesteninu posipala pljesnivi parmezan i pojela zalogaj prije nego sam skuzila…Sad sam luda od brige da će to bebinju nastetit

Vjerujem da mu od zalogaja nece biti nista... stalno brinemo oko necega... prije kada sam cula da je trudnoca takoder 9 mj straha, bilo mi je cudno..sad kuzim... moj se danas malo manje mrda... odmah brinem.. cudno mi je kad je miran jer je inace jaaako aktivan...

LittleG
    15. Travanj 2017. 21:32

E Mrva evo i mene  istom filmu. Moj danas miran kao bubica i ja luda. I tako iz dana u dan. 

OhSoBoho
    15. Travanj 2017. 21:50

E al stvarno, nema dana kad zbog nečega ne brinem. Nikako se opustiti 
    Valjda je to to kaj kažu ljudi, jednom kad briga oko djeteta počne nikad više ne prestaje....još 80 dana do termina, do tad ću sići s pameti 

• pcela
    15. Travanj 2017. 21:55

Pozdrav curke
    Nova sam ovdje.Iako već u poodmaklom stadiju trudnoće(očekujemo curku) to nam je prvo dijete :) javljam vam se da si skratim dane.Termin mi je 1.6. no ko zna kad će to :/  jedva čekam da prode Uskrs i travanja i svibanj xD

Tamara..
    15. Travanj 2017. 22:29

Joj i ja sam se uplasila danas zbog tih kao menstrualnih bolova kada sam procitala kao lazni trudovi , odma panika hahha :D
    Ali beba  se javlja , ja malo radim pa kad poli legnem i sve ok :D
    Mogu misliti sto nas tek ceka kada malise dodu :D ja u sali kazem da cu ga zakljucati na sigurno da znam uvijek da je ok
    Majo dobro dosla :D

• Sanja...
    16. Travanj 2017. 00:17

Sretan vam Uskrs!!!

Maja 3
    16. Travanj 2017. 00:59

Sretan Uskrs!

• AnnaFit157
    16. Travanj 2017. 09:52

Sretan Uskrs curke :) Odoh se družiti sa šunkicom i jajčekima :D

LittleG
    16. Travanj 2017. 10:14

Sretan Uskrs svima, pa da iduće godine proslavimo sa našim malcima.

mrva2017
    16. Travanj 2017. 10:24

LittleG

Sretan Uskrs svima, pa da iduće godine proslavimo sa našim malcima.

Kakva je danas situacija? ja nisam spavala pola noci... malac se razigrao... ali drago mi je cim ga osjetim i znam da je sve ok... 
    Curke,fino papajte danas i uzivajte sa  najmilijima!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.