Upravo sam skuzila da sam na tjesteninu posipala pljesnivi parmezan i pojela zalogaj prije nego sam skuzila…Sad sam luda od brige da će to bebinju nastetit
Vjerujem da mu od zalogaja nece biti nista... stalno brinemo oko necega... prije kada sam cula da je trudnoca takoder 9 mj straha, bilo mi je cudno..sad kuzim... moj se danas malo manje mrda... odmah brinem.. cudno mi je kad je miran jer je inace jaaako aktivan...
E Mrva evo i mene istom filmu. Moj danas miran kao bubica i ja luda. I tako iz dana u dan.
E al stvarno, nema dana kad zbog nečega ne brinem. Nikako se opustiti
Valjda je to to kaj kažu ljudi, jednom kad briga oko djeteta počne nikad više ne prestaje....još 80 dana do termina, do tad ću sići s pameti
Pozdrav curke
Nova sam ovdje.Iako već u poodmaklom stadiju trudnoće(očekujemo curku) to nam je prvo dijete :) javljam vam se da si skratim dane.Termin mi je 1.6. no ko zna kad će to :/ jedva čekam da prode Uskrs i travanja i svibanj xD
Joj i ja sam se uplasila danas zbog tih kao menstrualnih bolova kada sam procitala kao lazni trudovi , odma panika hahha :D
Ali beba se javlja , ja malo radim pa kad poli legnem i sve ok :D
Mogu misliti sto nas tek ceka kada malise dodu :D ja u sali kazem da cu ga zakljucati na sigurno da znam uvijek da je ok
Majo dobro dosla :D
Sretan Uskrs svima, pa da iduće godine proslavimo sa našim malcima.
Kakva je danas situacija? ja nisam spavala pola noci... malac se razigrao... ali drago mi je cim ga osjetim i znam da je sve ok...
Curke,fino papajte danas i uzivajte sa najmilijima!
Sortiraj odgovore
Najstariji