Anjaaa kakvi su ti dojmovi kolica? jesu li tockovi ok ..
Joj ja osjetim sada opet te kao menstrualne bolove.. i ne mogu biti bas previse aktivna jer se onda pojacaju , a neki mi govore da se moram puno kreniti , drugi mirovati , svako ima svoje...
Meni je spavanje ok , banana me spasila
Pandice ne zam kakve to veze ima ali mene gin pita za mokenje dal me pece a ja nemam nikakvih problema i samo kaze da pijem cesto vode da ne bi .... i to me uvijek pita sad ne znam dali ti to moze biti od unosa tekucine... Ali uvijek bi bilo dobro da odes kod strucne osobe
Tamara, kotači su dobri, htjeli smo veće da mogu ići po neravnim terenima i ok su, jedino dosta drndaju bebu, moj se znao probudit koliko su se tresla na neravnom. Kolica su ful jednostavna, sve je na klik. Nemamo nikakvih problema s njima, jedino mi se košara ne sviđa jer je tvrda i djeluje neudobno, pa ću nabavit podložak :)
Ja sam isto zadnih dana imala kao menstrualne bolove, to mi se znalo na početku događat.
Mrva, naša je curica Doria, Rijeka
cure, znam da imamo dvije Doris, ali ne mogu naći čija je druga… sigurno sam izostavila još neko ime… slobodno nadopišite ako znate…
također, nove cure javite točan datum da vas dodamo… dobrodošle sve!!!
Moj termin je 25.6 I nasa mala bebica ce se zvat Dorian I rodit cemo u petrovoj
Vidim da se nekoliko vas pozalilo na te kao menstrualne bolove.
Evo na kraju sam ipak otisla u rodiliste na pregled. Sat vremena bila spojena na ctg i nakon toga jos pregledi gin.
Znaci i mene boli isto tako kao pred menstruaciju, to su ti lazni trudovi. Na ctgu mi je onaj broj za trudove isao i do 60. Rekli su mi da je to sve uobicajeno za nekih 3 tjedna prije poroda odnosno da su to simptomi koji se najcesce javljaju oko 3 tjedna prije poroda. Beba se okrenula i namjestila u zdjelicu :)
S obzirom da sam sad 35+4 rekli su mi da mirujem koliko mogu do 37 tt dok ne udem u termin a nakon toga je cak i pozeljno setati lagano i kretati se..
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Ajme Pandice znaci krenulo je lagano... sad cemo i mi ostale...dobro ipak da si se javila u rodilište, ipak da budes mirna sad kroz vikend.
Ja tek sad legla, apsolutno cijeli dan na nogama, vidim da su mi i otekle. Čuvala klince od frendova, isla na drugi kraj grada tati u bolnicu, poslije se uhvatila kolaca...Sad zavrsila...naravno trudnički mozak je učinio svoje tako da sam nesto prije 8 trčala u kvartovski ducan po maslac, a prije 9 u veliki Konzum po kokos...krepana sam.
Prijavljujem najgore spavanje otkako sam trudna 😑 ajd sto me muce ti bolovi ali nisam se nikako mogla namjestit,vrtila sam se ko burek u svemiru cijelu noc..i plakala sam jedno sat vremena u komadu jer sam gledala pasiju (vec treci put sam si to napravila) i isla sam pisat jedno deset puta preko noci..e,kosa me boli. Pandice,kod tebe je bas krenulo 😅
Jutro mamice!!mi smo 22.8.mala djevojcica(za sada ha,ha...),Pula.jel ima koja mama sa hernijom na kicmi?ja imam dvije,i tu i tamo me lagana panika hvata zbog toga!!!😔
Dobro jutro svima! Meni je u planu danas prvo prošetati do dućana sa psom pa raditi pincu pa malo peglati robicu (započela sam jučer i vidi se da nemam prakse ), pa možda slagati knjige na novu policu. Pandice, ustvari mi se čini baš super što su ti počeli ti pripemni trudovi (u Vingradskoj su mi rekli da lažni trudovi ustvari ne postoje)! Nadam se da te ne boli previše i da ćeš izdržati još nekoliko tjedana. Ja osjećam samo napetost u trubuhu i zatezanje za sad, ali još uvijek se znam probuditi i u jednom trenu se osjećati kao da nisam trudna i kao da nema trbuha.
Moram se i pohvaliti da napokon - skoro dvije godine od useljenja u stan - nemamo više samo žarulje na stropu već reflektore/lustere
Pandice, znači polako ti se sprrema tijelo... Bebač dolazi.... Jesi uzbuđena?
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji