Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Danijela+
    24. Studeni 2016. 14:21

To bi bilo oko 2.400,72 kn ako racunamo da je u 10tom mj bio 21 radni dan (168 radnih sati) 
    Mislim da oni tako racunaju 

Meni je prosjek manji za cca 1.300 kn u odnosu na placu koju sam dobivala svaki mj. Oduzeli su prijevoz i dodatak za topli obrok i podjelili na sate iako mi placa nije ovisila o radim satima... tako da je ispalo manje...

Mamicaaa
    24. Studeni 2016. 14:24

Jednom prilikom sam pitala tu jel tak i kod drugih da ih pojedini ljudi zivciraju vise nego inace pa cak msm da smo blu5 i ja to komentirale nisam sigurna..mislim da opcenitno nitko od nas ne voli ljude koji puno sole pamet i mjesaju se svugdje..ja kazem kako sam na poslu rekla da sam trudna i da od tad kao non stop nesto ne valja a stvarno se trudim odma jooj kj si govorila ja bi sutila,kazem ja pa zato sto kad mi nije dobro da javim na posao da ne mogu doc ili da mogu otic s posla jer nekad ima puno posla i ne mogu , pa opet krene pametovanje jooj pa ja sam ti sve u trudnoci radila cak sam jednom tu vani snijeg cistila i malu necakinju dizala a i meni bas nije bilo svaki dan muka,tu mi je vec bilo dosta objasnjavnja na lijep nacin samo sam rekla gle nije isto tvoj posao i moj sjedis po 8 sati a ja za sobom nosim 10litara vode di ja tu i ta voda,i onda kao aha pa to je drugo..i da ja jos sama radim tako da je sav posao na meni..to je samo jedna od sitnica sto me nazivciralo a ima ih milijun...

• blu5
    24. Studeni 2016. 14:29

Da, da, baš smo ja i ti to komentirale:-) naravno da je jako bitno koji se posao radi, ali i dvije osobe koje rade isti posao ne moraju na isti način podnositi trudnoću. Tako da ta pametovanja  tipa ja sam s posla otišla rodit mi se gade!
    Ja sam isto u drugoj trudnoći radila do samoga kraja pa nisam nikada nikome rekla zašto ide na komplikacije kad ja mogu radit do kraja i skroz mi dobro...to je individualno, a i u krajnjoj liniji svačije pravo da odluči šta i kako će bez uplitanja dušebrižnika!

Mamicaaa
    24. Studeni 2016. 14:36

Da al sto je najbolje jos ona ajmo rec radi za sebe, a ja radim za neke budale,znaci mogla je ostat doma kad god joj nije dobar dan i sve..ja sam isto vidila zensku trbuh do zuba a ona i dalje radi u frizerskom,a frizerski posao stvarno nije lagan,znm iz vlastitog iskustva..joj najradije bi napisala sta me sve muci i sta me sve smeta al pisala bi onda valjda 2 dana..sto je najgore nemam se kome ni izjadat nije isto kad ti nesto takvo pricas frendici ili covjeku s kojim zivis,iako ja njemu sve ispricam,al nije to isto kao kad ja kazem nekoj svojoj frendici ona me u potpunosti razumije i bude na mojoj strani,a ne ono kao ajde nema veze nemoj mi se ljutiti zbog gluposti haha..msm mogu ja njima preko poruka pricat jer jbg udaljenost 1000km al nije mi to to haha..

• blu5
    24. Studeni 2016. 14:40

Vrlo nezgodna situacija, još pogotovo kad hormoni peru! Mogu ti ja reć, ma ajde pusti, baš te briga, ali točno znam kako ti je i koliko te sve živcira. Tako ti je meni, i ne mogu protiv toga. Jedino što nas može utješit je da će proći

• blu5
    24. Studeni 2016. 14:42

Meni ti je na poslu šta se kolegica tiče situacija super, nego me nerviraju ljudi s kojim sam u kontaktu na dnevnoj bazi, dakle ne iz ureda. Od toga na žalost ne mogu pobjeći, a kažem što se ureda tiče svi su i više nego ok i prava podrška!

• Gita214
    24. Studeni 2016. 14:48

Hvala na dobrodošlici 
    Danijela+, znači da smo približno isto trudne, tj. barem smo imale zadnju menstru u isto vrijeme. 
    Mislim, da su kod mene možda malo pretjerali s tim novim datumom..znam kad sam zatrudnjela i nije bilo odmah poslije menge...po mojem osjećaju će biti oko 25.4. A ti već znaš što ćete dobiti? 
    Mi nikako ne možemo saznati, iako sam imala već 4 UZV. Morat ćemo pričekati do sljedećeg pregleda, to je morfologija ploda (nadam se da se isto kaže?). Osjećaš več lagane leptiriće u trbuhu? 
    Mamikaaa, riskirat ću i naručiti preko Zalando jaknu i par stvari, pa javim ako je ok. Više ne mogu nositi normalne hlače, jer sam cijela široka u struku...
    Baš mi je žao što je takva situacija glede trudnica u lijepoj našoj...dobiti otkaz zbog trudnoće, to mi se stvarno čini užasno. Trudnice bi sigurno morale biti više zaštićene, jer je i to, da donosiš novi život, jako važna uloga i posao...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.