Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • blu5
    24. Studeni 2016. 14:56

Da, upravo to! Na to se nikako ne može utjecati...

Mamicaaa
    24. Studeni 2016. 15:00

Cak kad sam zvala svoju mamu da joj javim najlijepsu mogucu vijest jos je ovo njoj prvo unuce nisam bas bila odusevljena njenom reakcijom, ono smijala se ona kao u pozitivnom je soku al ja vidim da to nije to, dok njegovi su stvarno bili presretni,kad sam joj poslije toga rekla da me zarucio i poslala sliku prstena i sliku pogleda s mjesta gdje me zarucio (ova sto imam na profilnoj,i nije s interneta skinuta neg sam je ja uslikala) ono komentar  je bio tipa predivno hahah..koliko mi je smijesno toliko me i povrijedilo..al nema veze meni je bitno da smo ovo zeljeli i da jedva cekamo nase malo zlato da nam dode i moju srecu mi nitko ne moze oduzeti..

• Danijela+
    24. Studeni 2016. 15:08

Gita214
    na zalost jos nismo uspjeli vidjet jer cura il decko, jucer se nekak beba bocno okrenula i nista nismo uspjeli vidjet. I ja se nadam da cemo za 3 tj kad idemo na anomly scan Jedva cekam jer jos nisam kupila ni jednu jedinu stvar a bas bi rado 

Mamicaaa
    joj ne znam al ni moji roditelji se na prvu nisu cinili bas odusevljenima, cak sam seki rekla kak su nekak malko reagirali, a stalno su bili pitali kad cemo...
    Shvatila sam da su jednostavno bili previse u soku i da ih je strah obzirom na sve sta se moze desiti i da kako odmice vrijeme sve su vise i vise u tome
    Moram priznati da su mi svakako najveca podrska i pomoc 

Mozda im treba samo malo vremena Uopce ne sumnjam da ce svoje unuce voljeti najvise na svijetu 

Maja 3
    24. Studeni 2016. 15:10

Mamicaaa,nedaj se nervirat!

• Danijela+
    24. Studeni 2016. 15:11

Gita214
    Ne osjetim jos leptirice, ovo mi je prva trudnoca i posteljica mi je naprijed pa je mozda jos rano
    Moja kolegica je osjetila vec u ovim tj 

Ti osjetis vec?
    Kako je na 4D uvz? ja se pripremam da odem s 25tt

Mamicaaa
    24. Studeni 2016. 15:13

Zaboravila sam jos nadodat da se medusobno bas ne vole hahaha al ono kao nije ona to ocekivala.. pa on i ja sami zivimo vec 2godine.. a dragom kazem ma nijee tako drago je njoj znam ja, a u biti samu sebe tjesim..uglavnom kako god bilo ja sam morala to podijeliti..i zao mi je sto sam se raspisala ko budala o sebi i o tome sta mi smeta...ne zamjerite...

Megi1509
    24. Studeni 2016. 15:22

Mamicaaa ocito je kod svakoga isto. ali ne zamaraj se.. znam da jako pogodi prosla sam to s prvom trudnocom. ali vjeruj mi nije vrijedno tvojih zivaca. bitno je da ste ti i dragi sretni. htijeli ste tu bebu ona je plod vase ljubavi i to vam je jedino bitno. a to sta se netko ne veseli iskreno nek te ne dira toliko.. 
    Kod mene bas oni koji nisu to prihvacli kad se rodio su najvise govorili da su sretni i da ga jako vole... iako su na pocetku govorili da nam je to greska jer ja sam imala 20god kad sam ostala trudna a muz 23,ali nama je mali bio planiran kao i ovo djete sad koje cekamo.. ali mi se nismo imali kome pravdati. to je bila nasa odluka i nas je zivot.. 😉

• Gita214
    24. Studeni 2016. 15:43

Da, ljudi nas ponekad znaju jako rastužiti sa svojim reakcijama...ili imamo možda svoja očekivanja, a drugi se ne snađu u trenutku i ne reagiraju baš onako, kako bismo mi željeli. Kod nas su roditelji bili jako sretni (njegovi više, moji ne znaju baš dobro pokazivati osjećaje, jedino ako je ljutnja u pitanju), zato jer smo već 100 godina zajedno i u braku....i sad konačno više ne moramo slušati pitanja u stilu, kad ćemo mi...rastužila me je prijateljica, koju sam smatrala jako bliskom...ne može mi priuštiti tu sreću, jer ona sama još nije zatrudnila, a ajko bi htjela...ali razumem i nju..
    Danijela+, super, da nisam jedina koja ne zna spol...sve koje poznajem su mi rekle, da su saznale spol već na nuhalnoj.. 4D smo vidjeli na nuhalnoj, jer smo bili kot privatnika, koji ima bolji UZV i monitor...dobili smo i snimke na CD-ju, a slike 4D su crvenkaste bolje, tijelo se vidi na drugačiji način...na jednoj sliki sa strane mi se čini, da vidim svog malog muža. Osjećam lagane leptiriće već 2 tjedna...ali stvarno lagane...to nisu udarci...na početku sam imala osjećaj kao u moru, kad se riba zaleti u nogu, recimo...nešto sasvim nježno...a ovaj tjedan sam 2x imala osjećaj, da mi vibrira trbuh..kao da bi me bebač zvao mobitelom iz trbuha, baš smiješan osjećaj... A ti si doma zbog komplikacija?

• Danijela+
    24. Studeni 2016. 15:55

Gita214 ajme bas lijepo, jedva cekam taj osjecaj. 
    Na nuhalnoj nije bilo sanse jer sam to radila s 12tt pa je to najcesce prerano za vidjeti spol...

Da na komplikacijama vec mj dana  
    Meni je na poslu bilo skroz ok i placa mi je puno veca pa sam namjeravala radit bar do 3/2017
    Al dobro, vazno je da bude sve ok pa cemo i komplikacije nekako izdrzat

• Danijela+
    24. Studeni 2016. 15:57

Hvala za info za 4D svakako cu otici, ovi uzv po bolnicama su dosta losi i ne vidi se bas puno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.