Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • gala_28
    14. Travanj 2017. 10:17

Mnoga vaša imena su mi bila u izboru :), ali kako to već biva, muška strana je izmišljala i lupala veto no i bila bez neke konkretne ideje. On će osjetiti kad bude "pravo". 
    I tako nam stiže Alan. :)
    Naš mali keltski sklad. :) Kratko je, više-manje postoji u cijelom svijetu, značenje mi se sviđa i dobro se slaže sa prezimenima. Već su počeli komentari na račun Alan Forda ali valjda će ih brzo proći. 
    Prije su mi se jako sviđali Benjamin, Bruno i Noa no kad sam se zakačila za Alana baš je nekako sjelo, dobila sam onaj osjećaj. Čak su i moji starci totalno navikli i tako ga oslovljavaju. Njegovi ne, ali mislim da bi tako bilo sa bilo kojim imenom pa se ne zamaram. 
    Btw. majstori su nam epohalno smotani i pobrkali su boje. Tek trebamo preseliti pa nitko od nas nije tamo po cijeli dan da ih nadgleda. 
    Alan je skorooo dobio ružičastu sobu. Jooooj.
    A njegova zelena je završila u našoj sobi.
    Još sam dvaput rekla da je sin, da ne bi bilo takvih komplikacija. I jedan od majstora je dobar sa mojima pa ono...nije baš stranac i totalno neupućen. Skoroo pa su mu pudrasto roza obojali, umjesto kuhinje.

• gala_28
    14. Travanj 2017. 10:18

Mama01042208

Hej!prvi put pisem iako visim na klokanici zadnje 2god…od samog razmisljanja o bebi pa do pokusavanja,testa…i eto 22tj je tu!!u 8mj dolezi nase zlato!drugo!i svi se jaaaako veselimo!!😀😀😀😀😀😀😀

Dobrodošla! :)
    Kad ti je termin? Mislim da smo tu negdje blizu. :) Ja ću ovih dana uči u 22. tjedan.

Carmen012
    14. Travanj 2017. 10:25

Meni se sviđa ovako nesto 
    http://www.njuskalo.hr/njihaljke-lezaljke/graco-ljuljacka-struju-oglas-22058137

http://www.njuskalo.hr/njihaljke-lezaljke/ingenuity-ljuljacka-2-1-oglas-22233287

Ja bi ju koristila u prizemlju jer su mi sobe i krevetic na katu pa da beba malo bude u tome dok ja npr. kuham i spremam.
    Sviđa mi se što ima ljuljanje, vibraciju i glazbu

Sundi
    14. Travanj 2017. 10:34

Carmen012

Meni se sviđa ovako nesto
    http://www.njuskalo.hr/njihaljke-lezaljke/graco-ljuljacka-struju-oglas-22058137

http://www.njuskalo.hr/njihaljke-lezaljke/ingenuity-ljuljacka-2-1-oglas-22233287

Ja bi ju koristila u prizemlju jer su mi sobe i krevetic na katu pa da beba malo bude u tome dok ja npr. kuham i spremam.
    Sviđa mi se što ima ljuljanje, vibraciju i glazbu

Stvarno su lijepe a i nisu preskupe.. Možda nabavim jednu ili narucim od baka :) .. Ja sam dobila jos jedan kimac za prizemlje, da se ne setam..

• Anjaaa
    14. Travanj 2017. 11:00

Carmen kuhanje s klincima je najgore, slažem se. Ja sam u početku redovito zaboravljala dodat začine, ali sad sve pripremim prije pa se sjetim
    Ajme i Fabijan mi je ful lijepo, Jan isto! Baš smo lijepa imena izabrali
    Mi imamo Graco Sweetpeace ljuljačku, ne znam jel to viper, ali meni je super, ima više načina ljuljanja, muziku, vibracije a i služila mi je kao hranilica kad smo počeli s dohranom a još nije sjedio

LlamaFace
    14. Travanj 2017. 11:10

Carmen,ja ti se kvalitetno druzim s isijasom vec par mjeseci,dr mi je rekla da tu nema neke pomoci sto se preparata tice. Sto se vise krecem to me brutalnije sastavi,a posto ne mogu lezat kao les cijelo vrijeme pocela sam kombinirat setnje i bicikl i svaki dan pijem donat mg i onda nekako ne bude bas tako jako strasno. Sto se tice imena,nismo imali dilemu,nama stize Gabriel 😆😄

• Elizabeth
    14. Travanj 2017. 11:11

Nama dolazi curica u 8. mjesecu. :) A za ime je teška odluka. Što se meni sviđa, ne sviđa se mužu i obrnuto. 

14. Travanj 2017. 11:13

Hahaha, meni su sva ta imena bila na popisu: i Jan i Fabijan i Jakov i Šimun i Frano i još dvadesetak imena, ali eto, mom mužu se ne sviđaju ta  Tko zna, možda ga do kraja još nagovorim na Bartol 

• Sanja...
    14. Travanj 2017. 11:44

Nasa beba ce biti Dorian. 

mici_0555
    14. Travanj 2017. 11:52

Ti svi vaši dečkići...sve gledam dal će se pojavit neko žensko ime da iskopiram..
    Mi smo prvo mislili Iskra...pa je sad stalo na Ema i tako stoji već dva mjeseca. Sad ih ima puno, al nekako mi je sjelo da krsno bude Emanuela...a i prezime nam je dugačko pa bolje pašu kratka imena...tako da ju već tako zovemo neko vrijeme i navikli se...
    Da je dečko u kombinaciji su bili: Šimun i David.
    Matie: miče se u zadnjih tjedan dva osjetim sve češće...kad pojedem obavezno..to mi je super. Jedva čekam da krene pravo udaranje...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.