Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • gala_28
    14. Travanj 2017. 13:32

koskica

Cure mene vam jako probada dosta nisko. Oštra jaka bol koja mi ponekad ne dozvoli da napravim korak dalje. Nego ja kod spavanja imam problem da ne mogu duže od 45 min spavati na jednom boku jer me boli bedrena kost gore kod guze… Užas, ne znam dal to ima veze sa širenjem zdjelice ali baš me to ljuti ne spavam zbog toga. … Al ostalo mi još 20 dana pa se tješim da će to brzo proći.

Imam isti problem sa spavanjem, daleko sam od termina. Ja sam si stavila ovaj veliki jastuk za dojilje između nogu i malo mi je lakše. Jedan kraj obgrlim rukama i malo mi je lakše. Skužila sam da mi pomaže i tuš prije spavanja pa lagana masaža sa losionom nakon.
    Nazovi ginića zbog ovog probadanja. Ne šteti pitati. Ja sam na zadnja dva pregleda čula da primaju pozive zbog puno banalnijih stvari, i to od žena koje ni nisu trudne. 

14. Travanj 2017. 13:40

Gala sto je najgore od svega moju gin mijenja neki stari deda i bila sam na "pregledu" prije dva dana. Stavila sam lod navodnike jer me nije htio uopce pregledat. Niti mene niti bebu nego je samo pogledao nalaz ctga i rekao uredu je. Kad se moj muz pobunio oko toga kak me nece pregledat rekao je samo da to njemu nije bitno radit uzv i pregledavat trudnice jer je ctg uredu i ja dobivam na kilazi. A u njemackoj ovdje ne mozes samo tako otic kod nekog privatno a sve i da mogu petak je, blagdani, do utorka ne mogu nista jer se ovdje jako postivaju ne radni dani :/ 

Sve mogu u Onome koji me jača <3

Rozaa
    14. Travanj 2017. 13:55

Neznam je li to proljetni umor ili kaj ali hodam ko zombi po kuci....ujutro se natjeram u setnju,skuham rucak i obavezno docekujem muza spavajuci😂.
    Dal je je i druge hvatao umor u 21.tjednu ili je stv proljece u pitanju 

24.08.2017.
    https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png

koskica
    14. Travanj 2017. 13:56

Da imam jastuk bananu al mi stvarnio vise ne pomaže oko toga. Što se tiče probadanja, upoznalsa sam gin oko toga, zato i jesam bila do prije 2 dana na duphastonima. Znači gotovo cijelu trudnoću od početka pa do 37 tt po 3 tabl.na dan.
    PANDICE ja bi na tvom mjestu otisla ravno u rodiliste, tamo će te odmah primiti i pregledati.

url=https://lilypie.com]

Eloa
    14. Travanj 2017. 14:09

OhSoBoho, ne mogu vjerovat da smo između istih imena dvoumile i na kraju se za isto ime odlučile ;)   Čak mi se nekako i čini da smo blizu terminima, al nikako da nađem tablicu sad...

• gala_28
    14. Travanj 2017. 14:29

Pandice, odi onda stvarno u bolnicu nek te pregledaju ako je takva situacija. Ne kužim kako može tako nonšalantno ne pregledati, kao da mu to ne znam koliko vremena oduzima. Jao jao.

Rozaa, evo meni je 21. tjedan pri kraju i baš sam dobila problem zvan nesanica. Još relativno rano zaspim navečer ali se budim preko noći i onda vrtim. Preko dana isto više ne drijemam, no nisam ni odmorna. Baš sam bezveze. Sad nekako sa nostalgijom gledam na one silne tjedne kad sam mogla spavati kao mačka. Znam se kako sam nervozna kad sam duže neispavana, nekako se nadam da neće doći do toga.

koskica
    14. Travanj 2017. 15:18

Pandice,
    kada rješiš svoj problem i uhvatiš vremena, molim te da mi pošalješ knjigu Duhovni pristup rađanju. Unaprijed hvala
    E-mail: anakos002@gmail.com

url=https://lilypie.com]

14. Travanj 2017. 15:20

Imala sam i ja taj problem no otkad ne pijem biljne čajeve, ne jedem jaku hranu na večer, koristim 2 jastuka ispod glave i jastuk za dojenje oko sebe, spavam super. 

• Sanjalica23
    14. Travanj 2017. 15:47

Pozz zenice,da li je neka od vas rh neg i je li vec primila rogham sa obzirom da mi je dr rekao da je dobro primiti oko 28,29 tjedna jednu a drugu nakon poroda po potrebi ukoliko beba naslijedi poz rh na  faktor na tatu 😀😊 pozz  

OhSoBoho
    14. Travanj 2017. 15:49

Eloa

OhSoBoho, ne mogu vjerovat da smo između istih imena dvoumile i na kraju se za isto ime odlučile ;)  Čak mi se nekako i čini da smo blizu terminima, al nikako da nađem tablicu sad…

Daaaa,  ja bi trebala 5.07. rodit ;)
    Sto je najbolje, još sam od jedne poznanice čula da je istu kombinaciju imena imala ali kod nje je ipak prevagnuo Fran :)
    Kad si ti s terminom?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.