Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrva2017
    14. Travanj 2017. 11:53

drago mi je da smo odabrale lijepa imena; ima dosta starih... sva su mi lijepa... Fabijan, Jakov.. super cure... mislila sam da smo mi jedini izabrali staromodno ime... baš sam sad happy.... 

LlamaFace
    14. Travanj 2017. 12:32

Cure,vi koje ste 30+ tjedana,jel osjetite boluckanje u donjem dijelu trbuha koje je sad navodno normalno i uobicajeno? Ne vjerujem kad samo procitam nesto,mora mi to netko potvrdit 😂

LlamaFace
    14. Travanj 2017. 12:33

Ne mora bit 30+,mozda je nekom pocelo i ranije. Ugl ja to osjetim kao lagane menstrualne bolove,skroz dolje u zdjelici i malo u ledjima.

• gala_28
    14. Travanj 2017. 13:06

mici_0555

Ti svi vaši dečkići…sve gledam dal će se pojavit neko žensko ime da iskopiram..
    Mi smo prvo mislili Iskra…pa je sad stalo na Ema i tako stoji već dva mjeseca. Sad ih ima puno, al nekako mi je sjelo da krsno bude Emanuela…a i prezime nam je dugačko pa bolje pašu kratka imena…tako da ju već tako zovemo neko vrijeme i navikli se…
    Da je dečko u kombinaciji su bili: Šimun i David.
    Matie: miče se u zadnjih tjedan dva osjetim sve češće…kad pojedem obavezno..to mi je super. Jedva čekam da krene pravo udaranje…

Moja nesuđena cura je trebala biti Iskra. :)
    Rekla sam da ću drugo isto tempirati da bude ljetno, samo da bude cura pa da joj pristaje ime hihi.

• Petra178
    14. Travanj 2017. 13:09

netko je pitao za komplikacije danas...meni jos nista nije sjelo, erste banka...jel netko dobio?
    doplatak je isao ipak danas http://www.mfin.hr/hr/izvrsenje-proracuna
    ocito su komplikacije uvijek zadnje, bilo s doplatkom ili porodiljnom

• Petra178
    14. Travanj 2017. 13:11

citam u grupi na fb da ce i porodiljne danas...samo komplkacije nece 

koskica
    14. Travanj 2017. 13:17

Cure mene vam jako probada dosta nisko. Oštra jaka bol koja mi ponekad ne dozvoli da napravim korak dalje. Nego ja kod spavanja imam problem da ne mogu duže od 45 min spavati na jednom boku jer me boli bedrena kost gore kod guze... Užas, ne znam dal to ima veze sa širenjem zdjelice ali baš me to ljuti ne spavam zbog toga. ... Al ostalo mi još 20 dana pa se tješim da će to brzo proći.

url=https://lilypie.com]

14. Travanj 2017. 13:20

Pozdrav cure
    Molim vas za pomoc/savjet. Gin mi je na godisnjem a na internetu sam prosla sve clanke i nista korisno nisam nasla.
    Znaci sad sam 35+3 i vec par dana osjetim peckanje skroz dolje u intimnom podrucju. Prvo sam osjetila par puta kroz dana a danas evo u 20min vec jedno 4 puta. Zapece onako jako na par sekundi i prode. Posto je gin na godisnjem zvala sam babicu i ona kaze da mozda imam neku infekciju ali ja mislim da to nije moguce jer je na proslom pregledu gin vidjela da imam pojacan iscjedak bez ikakve upale i dala mi vaginalete bas zato da u meduvremenu ne dode do upale, prestala ih koristit isto prije par dana. Jel moguce da sam i uz vaginalete dobila upalu? Ili bi to moglo biti nesto drugo? 
    Sto se tice imena, mi smo odabrali David :) 

Sve mogu u Onome koji me jača <3

• Petra178
    14. Travanj 2017. 13:20

koskica, imas li jastuk izmedu koljena? mene to spasava, namjestim da mi je gornja noga paralelna donjoj i mirna do jutra, nestali bolovi :)

• gala_28
    14. Travanj 2017. 13:29

Pandica1510

Pozdrav cure
    Molim vas za pomoc/savjet. Gin mi je na godisnjem a na internetu sam prosla sve clanke i nista korisno nisam nasla.
    Znaci sad sam 35+3 i vec par dana osjetim peckanje skroz dolje u intimnom podrucju. Prvo sam osjetila par puta kroz dana a danas evo u 20min vec jedno 4 puta. Zapece onako jako na par sekundi i prode. Posto je gin na godisnjem zvala sam babicu i ona kaze da mozda imam neku infekciju ali ja mislim da to nije moguce jer je na proslom pregledu gin vidjela da imam pojacan iscjedak bez ikakve upale i dala mi vaginalete bas zato da u meduvremenu ne dode do upale, prestala ih koristit isto prije par dana. Jel moguce da sam i uz vaginalete dobila upalu? Ili bi to moglo biti nesto drugo?
    Sto se tice imena, mi smo odabrali David :)

Jel možeš otići kod ginića u suprotnoj smjeri ili ima neka zamjena? U najgorem slučaju privatno da te netko pregleda pa si mirna?
    Sjećam se da je moja frendica ljetos kad su bili godišnji otišla kod ginića u suprotnoj smjeni da joj pogleda nešto što ju je brinulo. Isto je bila par tjedana od termina. Sad je taj ginić moj, pa mi je rekla da je dobar, tako je znala. Mora biti netko kome se možeš obratiti. Ovako je teško išta pametno reći, pogotovo nama laicima, a najgore je kad te muči što je u pitanju...i to baš sad pred kraj kad bi trebala odmarati i probati biti što opuštenija.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.