Hej curke! Moram s vama podijeliti jednu lijepu vijest. Dragi napokon dobio posao. Danas cijelo jutro išli vaditi papire šta treba nositi u firmu. Ne znam jel to od adrenalina ili od čega, ali ja skoro po uopće nisam umorna. Ostalo nam još neke papire samo izvaditi koje treba platiti i kopirati nešto i ako će sve bit ok, idući tjedan bi trebao startati s poslom. Napokon više da smo i to dočekali!
Što se tiče onog jučer kaj mi je bilo... Do poslijepodneva se sve smirilo i vratilo u normalu pa nisam niti išla u bolnicu. Nadam se da su to bile samo BH kontrakcije ili tako nešto.
Hej curke! Moram s vama podijeliti jednu lijepu vijest. Dragi napokon dobio posao. Danas cijelo jutro išli vaditi papire šta treba nositi u firmu. Ne znam jel to od adrenalina ili od čega, ali ja skoro po uopće nisam umorna. Ostalo nam još neke papire samo izvaditi koje treba platiti i kopirati nešto i ako će sve bit ok, idući tjedan bi trebao startati s poslom. Napokon više da smo i to dočekali!
Što se tiče onog jučer kaj mi je bilo… Do poslijepodneva se sve smirilo i vratilo u normalu pa nisam niti išla u bolnicu. Nadam se da su to bile samo BH kontrakcije ili tako nešto.
OOO pa to je divno cestitam.. Uzivajte onda malo :*
Hvala ti puno! Malo lakše se diše sad, ali kad mu stigne prva plaća, neće biti nikog sretnijeg na cijelom svijetu od nas dvoje.
Cestitke za poslic.. a sto se tice toplomjera ja mislim ulozit nesto vise para na njega ( mozda za brownov). Nekako bi htjela sto manje gnjavit bebu oko toga I da mi bude sto lakse I brze.
Pinkica, čestitam! :)
Lijepo proslavite divnu vijest utroje, sunčeko je vani, barem neki sladoled :)
Pinkice, čestitam! Jako mi je drago zbog vas
Mene danas svekrva tako iznervirala da se sva tresem dok pišem ovo.. Ne štedi me ni dok nosim djete, a kamo li poslje. Za uskrs smo rekli da ćemo kod nje, ali mislim da ću sad ja nju lijepo zaje... pa otić kod svojih!! I boli me tko će što mislit, ni moje mišljenje nikog ne zanima..
Mi imamo digitalni toplomjer, dobro mjeri temp jedino u guzi, ispod pazuha nikad ne pokaže temperaturu, pa kombiniramo s klasičnim toplomjerom na živu jer moj mrzi kad mu ga gurnemo u guzu i plače pa mi ga je žao
Hvala ti puno! Malo lakše se diše sad, ali kad mu stigne prva plaća, neće biti nikog sretnijeg na cijelom svijetu od nas dvoje.
Cestitke od srca!!!!!!!!!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Vrijeme je baš super danas. Nema kiše ko što je jučer bila i nije prevruće. A proslava će čekati bolje dane jer se ni za sladoled nema.
Anja baš mi te žao. Svekrva ti je stvarno koma. Pa nosiš njezino unuče, a ne ko zna čije. Nije mi jasno kako ljudi mogu biti tako zlobni.
Ja nekak mislim da uvijek ide cuvaj se svekrve i dok darove nosi...
Ma nemoj si to tak uzimat k srcu zena ima problema sama sa sobom... gledaj to tak, to nema nikakve veze s tobom.. fino nazovi izmisli neki razlog...
Gala, baby zelena tj ta pastelna je super bojica…zelena je inace najbolja boja za djecu, djeluje jako smirujuće.
I meni djeluje smirujuće, a i sjećam se kad sam davno učila o psihološkom djelovanju boja. I plava smiruje no još se borim protiv prave sobe za malog muškarca. :D Kao neću baš u stereotip. Za curu sam htjela neku koliko-toliko mirniju žutu, no otkako znamo da je momak, osjećaj mi je rekao zeleno.
Kroz tjedan dana će valjda biti i na zidu pa ću imati sliku. :)
Jel koja od vas posuđivala stvari od poznatih? Mislim baš na ove krupnije što nije robica, tipa krevetić i sl.? Tatina frendica nas je pitala trebamo li krevetić, ona bi nam posudila unukov. Stvarno se nađe ok krevetića za 700-800 kn pa smo to mislili kupiti no sad kad nam nudi…ne bih se bunila no ne znam što znači "posuditi" tako nešto…na koliko je to? dokle nam treba ili koji mjesec?
ne očekuje dodatne unučadi za sada, kćer joj se razvela, čak bi nam mogla i prodati. hm.
Pa ja sam dobila i veće stvari od poznatih: kinderbet, putni krevetić (novi ću vratiti ako ću moći), kolica 3 u 1, prematalice (jedna je rasklopna, druga ide na kinderbet, kadu ili na stol), autosjedalicu...
Sortiraj odgovore
Najstariji