Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Me+mybaby
    12. Travanj 2017. 11:12

Toplomjer kazu najbolji za u guzu sa fleksibilnim vrhom. Za tjemenicu moze i bademovo ulje. Ima i onih nekih mustelinih krema, ali sam misljenja da je to nepotrebno kupovati. Dobro ste me sjetile za purelan. Ja cu sutra u nabavku u ljekarnu. Frend mi je dao neki kupon -20% za kupnju iznad 300kn pa sam slozila popis i idem

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

Eloa
    12. Travanj 2017. 11:49

Toplomjer u guzu, i to samo metalni vrša toplomjera, a bitno je da se prije vršak toplomjera namaže čelićevom kremom( Pavlvićevom) da se djetetu slučajno nešto ne ošteti....To su nam na tečaju rekli ;)

Ofnica
    12. Travanj 2017. 12:32

Aha, znaci bas u anus malo umetnuti? Nije dosta onak samo između guzova? 🙄

• gala_28
    12. Travanj 2017. 12:53

Ofnica

Gala, baby zelena tj ta pastelna je super bojica…zelena je inace najbolja boja za djecu, djeluje jako smirujuće.

I meni djeluje smirujuće, a i sjećam se kad sam davno učila o psihološkom djelovanju boja. I plava smiruje no još se borim protiv prave sobe za malog muškarca. :D Kao neću baš u stereotip. Za curu sam htjela neku koliko-toliko mirniju žutu, no otkako znamo da je momak, osjećaj mi je rekao zeleno.
    Kroz tjedan dana će valjda biti i na zidu pa ću imati sliku. :)

Jel koja od vas posuđivala stvari od poznatih? Mislim baš na ove krupnije što nije robica, tipa krevetić i sl.? Tatina frendica nas je pitala trebamo li krevetić, ona bi nam posudila unukov. Stvarno se nađe ok krevetića za 700-800 kn pa smo to mislili kupiti no sad kad nam nudi...ne bih se bunila no ne znam što znači "posuditi" tako nešto...na koliko je to? dokle nam treba ili koji mjesec? 
    ne očekuje dodatne unučadi za sada, kćer joj se razvela, čak bi nam mogla i prodati. hm.

• gala_28
    12. Travanj 2017. 12:57

cure blizu termina, dok vas čitam sve skupa mi djeluje još stvarnije i nevjerojatnije u isto vrijeme. :)
    sjećam se kad sam tek došla ovdje, mislim da sam još bila totalno izgubljena u mučninama i sa kaosom u glavi. i činilo mi se da ta zima sa valjda najkraćim danima ikad nikad neće završiti. ovaj travanj je bio daleka budućnost.
    a svake godine od 1. maja pa do rujna vrijeme jednostavno proleti. 
    ljetni termini nam stižu!!!
    pomno si bilježim natuknice o ovim sitnicama za kupovinu za naš tajming.
    danas mi dolazi i sveki. idem probati neko zeniranje. prvi put se vidimo otkako sam trudna. par puta smo se mimoišle u zg. treća sreća ili panika što bi rekli. ajajaj.

• Petra178
    12. Travanj 2017. 12:57

koje bademovo ulje uzimate? jel bolje kupovno bademovo ili domace maslinovo za kupanje?
    a kremice za guzu? pavloviceva, sudocream, neka iz ljekarne koja je njihov prirpavak...ili?

• Petra178
    12. Travanj 2017. 13:34

lagertha, ja na nekom popisu imam i blokic i kemijsku, za pisanje podoja, punih pelena i slicno...pa ne znam, mozda da i to dodas :)

mamika3
    12. Travanj 2017. 13:52

Bok,cure!Citam vas redovito,al se ne javljam!Jako puno vremena provodimo vani!Za Uskrs idemo kod svekrve na rucak-ne da mi se!Glume skladnu familiju dok si ledja ne okrenu-fuj!Netko je komentirao moju veliku curu!I ja sam se iznenadila!Nisam vec sad ocekivala 2400 grama!S jedne strane je mozda kriva procjena,s druge ce me ziher slati na OGTT-velika beba,ja puno kila,a s trece je i genetika!Sin je imao 4500,mala 4100,a moj brat,muz ,ja.....Svi preko 4 kg!Jos je doktor rekao da ima dugacku bedrenu kost,ali ako smo muz i ja visoki ,a jesmo oboje,da je to onda normalno!Ali vazno je da je sve ostalo u redu!Vidjet cemo na samom kraju koliko ce imati moja buhtlica!😊Inace,ja kupila samo nesto oblekice!Morat cu se pokrenuti poslije Uskrsa,kad sjedne lova!Ha ha ha....Ugodan dan vam zelim!!!!!😘

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Maja 3
    12. Travanj 2017. 13:57

Ofnice,sretan rodjendan sa zakasnjenjem..nadam se da ce tati biti nolje sto prije.
    Sto se tice toplomjera..hm...cure koje su mislile kupit samo obocni za u guzu- kako cete po noci provjerit jel dijete ima temp ili nema? Skidat,razmatat pelenu,razbudit bebu dok joj je toplomjer u guzi? 
    Mi imamo 2,i ne zalim ni jedne kune koju smo ulozili u toplomjer,cak mi je bolji od obicnog.

mamika3
    12. Travanj 2017. 14:11

Joj,Ofnice,sretan rodjendan sa zakasnjenjem!!!!!🎂🎁

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.