Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    OhSoBoho
    13. Travanj 2017. 10:23

Jutro cure,
    Nije me bilo par dana pa sam si uz kavicu jutros pročitala sve zaostatke 
    Pinkice, čestitke na poslu, samo hrabro naprijed.
    Ofnica,  drago mi je da je tatina operacija prošla dobro. Sad polako dalje, korak po korak i naoružati se strpljenjem. 
    Već nam se bliže prvi termini, skroz se osjeća uzbuđenje! Jedva čekam da krenemo 
    Mi smo u 28. tjednu i za sad je sve super. Slj petak je kontrola, baš me zanima koliki je bebinjo sada, svakim danom je sve jači ;)
    Trenutno sam u kolačima i pripremama za blagdane i moram priznati da imam energije ko stara baba. Sat vremena akcije pa pol sata odmora. Drugačije ne ide inače me leđa prepolove 

• blu5
    13. Travanj 2017. 10:53

Meni je danas baš neki bljak dan, sve mi je teško i užasno sam umorna. Loše sam i spavala, a i vrijeme je vrlo čudno, ne znam kako je kod vas. Ja ništa ne trebam radit za Uskrs, sve će muževa mama, tako da su to dani odmora:-) Uvik guštam tako kad su blagdani jer ona sve odradi a kod mojih se zaletim tokom dana ili sutra,Uh, treba izgurat današnji dan!

13. Travanj 2017. 10:55

Blu5, mi idemo za Uskrs kod prijatelja i kod moje mame, ja ću možda samo napraviti pincu/sirnicu jer je volim raditi, a i jesti 

• gala_28
    13. Travanj 2017. 11:02

jao, otvorile smo pandorinu kutiju sa svekrvama. :D

lakše mi je kad čitam priče vas iskusnijih po tom pitanju. nekako se odmah osjećam jače. :)

inače, ja sam se super slagala sa prošlom nesuđenom sveki, ali sa njezinim sinom je bila totalna apokalipsa od odnosa. :D kad sam skužila da sa ovom neće biti bajno, ma čak ni prosječno ok, to mi je samo potvrdilo da sam našla ljubav svog života...sudeći prema iskustvima žena iz moje obitelji. sve do jedne su imale drame na toj relaciji. 
    ali da, žao mi je što s njom ne mogu piti kavu i pričati, kao što kaže lagertha, čuti priče iz druge perspektive i drugih vremena kao sa bivšom nesuđenom. s ovom je stalno forsiran neki small talk koji uopće ne napreduje ka nekom upoznavanju i tako već preko dvije godine. 
    imale smo i par okršaja jer si je zamislila da će mi naređivati dok sam tamo, kao što je njoj njezina u mlađim danima. na kraju je došla na svoje čistom pasivnom agresijom ali tad sam joj još mlada i naivna pustila. 

• gala_28
    13. Travanj 2017. 11:05

Anjaaa

Ajme vi ćete sve već odavno rodit kad ja rodim, haha! Među zadnjima sam, načekat ću se

Anja, mi smo skoro pa terminuše. :) 
    Stvarno ti se čini tako daleko? Meni se čini jako brzooo otkako su duži dani i sve je nekako živnulo. Sad kad počne svibanj, imamo još zapravo samo dva cijela mjeseca. :)

13. Travanj 2017. 11:11

gala_28

Anjaaa

Ajme vi ćete sve već odavno rodit kad ja rodim, haha! Među zadnjima sam, načekat ću se

Stvarno ti se čini tako daleko? Meni se čini jako brzooo otkako su duži dani i sve je nekako živnulo. Sad kad počne svibanj, imamo još zapravo samo dva cijela mjeseca. :)

Aaaaaaaaaaaaaaa, nemoj tako, ima još 2 i pol tjedna do svibnja 

• gala_28
    13. Travanj 2017. 11:27

Lagertha

gala_28

Anjaaa

Jao, meni 2 tjedna prolete kao 3 dana, doslovno. Jutros sam pričala sa frendicom koja mi kaže kako smo prije točno dva tjedna bile u gradu, ja zujim i mislim si da je nešto pobrkala i da je to bilo prošli petak. :D
    I onda sam se par minuta pokušavala sjetiti gdje sam bila i što je fakat bilo prošli petak. Proooletjeloo mi je toliko da ni nisam osjetila taj vikend između. Suludo. Tak da, ne brojim baš ta dva tjedna kao neko vrijeme. 

• gala_28
    13. Travanj 2017. 11:28

Lagertha

gala_28

Anjaaa

Aaa dok skužiiim...pa tebi je sad iza ugla termin :) Onda kužim zašto nam se razlikuju percpecije o vremenu. :D Bude i meni bilo tako tamo iza 10.7. hihi

13. Travanj 2017. 11:30

Šuti  Meni se čini dosta, kad odem na godišnji 2 i pol tjedna, nema sretnije od mene 

13. Travanj 2017. 11:32

gala_28

Lagertha

gala_28

Anjaaa

Aaa dok skužiiim…pa tebi je sad iza ugla termin :) Onda kužim zašto nam se razlikuju percpecije o vremenu. :D Bude i meni bilo tako tamo iza 10.7. hihi

hehehe  baš me uhvatila trema kad si napisala: "Sad kad počne svibanj..." kao da je to sutra. Ma i je blizu, meni je ovih zadnjih nekoliko tjedana proletjelo otkad ne radim.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.