Pinkice, čestitam!!!
Što se tiče tih nekih stvari koje sam dobila, neke ću vratiti.
Haj cure...
Mi bili na pregledu, bebač ima 2000g, dosta plodne vode, prokrvljenost pupčane vrpce, srca i mozga super, tako da sam i ja super-truper! Pregled u TA za 3tj. Doktor veli da prema njegovoj procjeni malac ide van oko 25.5. 😊
Hvala na rođendanskim čestitkama, a i sad sam saznala da mi je tata uspješno operiran pa lakse dišem.
Pinkice cestitam na poslu koji je tvoj dragi uspio naci, vidis da se stvari poslože kako treba!
Hvala puno cure. Sad još samo trebamo sklepati neke novce da idemo riješiti te papire do kraja i onda dolazimo do drugog problema. Trebam pak ja sebi nać neki smještaj do njegove prve plaće jer ima utovare već u 6 ujutro, a tamo di sad jesmo ne bi ni mačka ostavili, a kamoli da trudnica tamo bude sama. Nadam se da ćemo sve to uspjet riješiti još ovaj tjedan inače se može pozdraviti s poslom. Ipak ga ne mogu čekati dovijeka da te papire donese. Skroz smo ludi sad tek.
Ofnice baš mi je drago da tvom tati stanje ide na bolje. Za malenoga mi je isto drago da je sve ok ko što je i do sada bilo.
Drage cure,
ja sam bila danas u TA i od sutra sam u terminu, sutra mi je 37+0 tt.
Napravili mi danas CTG- uredan.
Pregled- otvorena nisam, skinuta s duphastona. Sve je bilo ok.
Jedino mi žao jer mi nisu radili UZV, zadnji mi je bio s 33+3.
Za tjedan dana se moram ponovno javiti U TA ako prije ne dođe do poroda 😃
url=https://lilypie.com]
Koskica kako izgleda to s ctg-0m? Ja sam mislila da to ima veze s uzv-om... sta samo prištekaju one žice po trbuhu i bok?
Koskice mislim da se nećeš poroditi u narednih mjesec dana hihi! Mislim ako jos nisi otvorena, onda bi mi to bilo nekako malo prerano. Jooooj uskoro ces prva od nas vidjeti ličeko svoje bebice hihi!
Joj,Ofnice,sretan rodjendan sa zakasnjenjem!!!!!🎂🎁
Sretan ti Ofnice i od mene. Cuvaj sebe i bebu
E pa to si mislim oko vraćanja. Najrađe bih onda kupila taj krevetić od njih za nekih simboličnih 300-400 kn pa sam mirna, znam da je moj dokle god mi treba. U narednih godinu-godinu i pol sigurno njoj baš neće trebati ali ako je tipa nekome obećala najesen ili oko Nove, blesavo mi je rentati nešto tako veliko i potrebno na nekoliko mjeseci...tim više što nije preskupo. Naravnno da je moj tata već počeo filozofirati kako je to baš lijepo od nje i da će se uvrijediti, da zašto sad kompliciram. :D
Vidim da nisam bila jučer jedina u sveki filmu.
Ja sam svoju preživjela, ali da, sad dok sam si slagala doručak već sam iskopala nešto što je rekla i smeta mi. :D
I dalje inicijativa da nešto pomogne oko svog prvog unuka 0 bodova. Pitala me kako sam i onda pričala o svoje dvije trudnoće, na moje 4 rečenice je kimala glavom. Dvosmjerna komunikacija, jel? :D
Rekla sam dečku da hoću da kupe madrac. Iz principa. To je nešto što svakako trebamo i nije preskupo, upikirala sam neki za 400 i nešto kn. On gleda u mene i šuti. Onda sam pitala hoće li podijeliti taj veliki trošak sa njegovim bratom i curom mu? To bi valjda išlo :D, 100 kn po glavi. :D
Ok je, ali više me neće nervirati iz ljeta u ljeto. Odsad idem na svoju stranu, trpit ću ih maksimalno produženi vikend.
Opaa cure sve neke lijepe vijesti.. Pinkica- čestitam na poslu :-) Ofnica..super za tatu sad dalje mirno :-)
Anja...ja sam ti maher za zle svekrve jer je meni ovo druga. Razvila sam takav štit nakon prve da mi ova ništa ne može- najjače mi je bila kad me išla provocirat pa mi poslala knjigu "Vodić za stare rodilje-beba u pravo vrijeme" a tekst sve ono kako je prekasno imat djete- imam 32 heheh... Il biser kad je rekla da će zvat na našu svadbu kog ona oče... to sam isto srezala u startu.
U prošlom braku sam bila super dobra ženica....ubili me s tim ručkovima svaki vikend bio za njih, mješali se u sve..stalno prigovarali, imali svakave lude prohtjeve...a kad im se sin razbolio nestali bez traga...ni grob nisu imali...Tako da ti je moje iskustvo drži se fino svoje obitelji a s drugima na što većoj distanci je moguće..ono Božić...i tu i tamo koji rođendan i to je to kroz godinu. Mi ti se pod normalno podjelimo...1 na tjedan svaki ode svojima na ručak odvojeno i to je to i svi sretni... nadam se da će tako ostati i kad beba dođe.. I mogu ti reć da je puno bolje bit na glasu loše ženice nego dobre...ja i moj se super slažemo a za druge što misle sam cijepljena.
Drage cure,
ja sam bila danas u TA i od sutra sam u terminu, sutra mi je 37+0 tt.
Napravili mi danas CTG- uredan.
Pregled- otvorena nisam, skinuta s duphastona. Sve je bilo ok.
Jedino mi žao jer mi nisu radili UZV, zadnji mi je bio s 33+3.
Za tjedan dana se moram ponovno javiti U TA ako prije ne dođe do poroda 😃
Ajmeee!!!
Tek sada vidim kad sam popila kavu i raskrmeljila se :)
Odmaraj i guštaj do akcije :)
Ovo su samo tvoji dani!
Sortiraj odgovore
Najstariji