Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja 3
    06. Travanj 2017. 22:19

Kod nas se epiduralna ne daje ako zena dodje otvorena 4 prsta ili vise...
    Ja sam rodila brzo i prirodno svojim trudovima,ali sam totalno za epi...

Ofnica
    06. Travanj 2017. 22:26

Cula sam da se u manjim gradovima moze izraziti zelja, ali da ju doktori slabo uzimaju u obzir...tj oni sami odlučuju na kraju jel ce sati ili ne. Mislim da su neke cure cak pisale kao: "blago vama iz zg jer mozete traziti epi, kod nasna šanse da se dobije"...zar ne bi to trebao biti standard u svim bolnicama?

LlamaFace
    06. Travanj 2017. 23:40

U Osijeku je tek od prosle godine epiduralna postala dostupna 24h dnevno,svakog dana. Predradjaonica je tek u planu,tako daaaaaaa,da,malo smo zaostali.

Me+mybaby
    07. Travanj 2017. 03:37

Znaci cure ja sam vec lagano luuuda. Ne mogu spavati. Uspijem zaspati na max 2, 2.5 sata i onda tulum po noci. Lagano sam vec luda. Muz radi nocnu, a pas zadovoljno hrce pored mene. 😧😧😧

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

donna83
    07. Travanj 2017. 08:24

Evo moje iskustvo s epiduralnom. Došla sam u bolnicu otvorena već 4 prsta, prvorotkinja, oko 11, trudovi intenzivni svake 3 min (i nije bilo šanse da stojim, jedva sam čekala krevet). Oko 2 su mi dali epiduralnu na moje i muževljevo inzistiranje jer sam bila totalno izmučena od tako čestih trudova, već sam se i ispovraćala. Nevoljko su mi je dali (bila sam tada oko 8 prstiju otvorena) i rodila sam u 15 do 4. Ta zadnja dva sata su bila melem za mene i mogla sam se odmoriti između trudova, a kad je došlo vrijeme za tiskanje, nema te injekcije koja može suzbiti nagon...tak da ne znam...ja sam mogla tiskati i pod epiduralnom i da su mi je bar dali još malo ranije da se nisam ova tri sata toliko mučila. Al dobro, reći će neki, to je samo tri sata :)
    Inače curke, baš bi bilo super ako neka ide danas u westGate da nam javi malo ovdje kakvi su popusti i isplati li se ići. Mi planiramo sutra, ali ne da mi se u gužvu pogotovo ako nisu neki popusti...

Ofnica
    07. Travanj 2017. 08:43

Me+mybaby i meni je slični nocas bilo, ja sam jutros pisala mailove u 5 ujutro hehe

• Anjaaa
    07. Travanj 2017. 08:45

Jutro, cure!
    Bila neki dan na pregledu kod svoje ginićke i kaže da su mi se počeli razdvajat trbušni mišići tako da sam moram nosit pojas za trudnice, međutim na pakiranju od tog pojasa piše samo da je protiv bolova u leđima, ne vidim kako će mi to pomoć. Bila je baš škrta na riječima, pokušala sam izvuć iz nje koju info, a ona meni kaže da sad ne razmišljam o tome. Inače, pojas mi je super udoban i bolje mi je s njim nego bez, nekako drži trbuh na mjestu, pa ga nosim skoro cijeli dan. Ima koja od vas iskustva s distonijom trbušnih mišića ili kako se to već zove?
    Ja sa za epiduralnu. Da je nisam dobila na prvom porodu crkla bi od bolova, haha! Drugi put ću probat bez, baš želim i nadam se da ću uspjet, ali ako bude bolilo ko prvi put neću se patit! Treba imat snage za tiskat

• blu5
    07. Travanj 2017. 09:13

Jutro:-) Ja sam se sinoć baš lipo naspavala za razliku od svaki dan. Probudila sam se samo u 2 ujutro za na WC, i nastavila spavat jutros do 6.45. Kakvo je vama vrime? Ovde je baš zahladilo, bljak!Sad sam baš čitala ove smiješne priče sa poroda, ahahaha! Mogu zamislit šta oni u rodilištu samo čuju i vide:-)

• blu5
    07. Travanj 2017. 09:21

Evo i moje slike, 28-i tjedan :-)

LlamaFace
    07. Travanj 2017. 09:27

Meni je isto bebo aktivan cijeli dan,a nedavno me poceo buditi i preko noci ali mislim da se i prije tako mrdao samo sto je sad vec poprilican komad bebe pa ga svaki put osjetim 😂 a legica s posla je dijastazu trbusnih dobila dosta brzo u trudnoci i sve se vratilo u normalu poslije poroda,znam samo da nema nikakve veze s tim koliko kila imas prije i koliko dobijes u trudnoci,moze se dogodit svakom. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.