Cure preslatki su vam trbuscici
Vidim da je dosta vas vec vise-manje spremno a ja nikako da krenem sa kupovanjem. U stvari ne znam koji broj robice uzeti i kolko cega uzeti. Koje brojeve ste vi kupovale i kolko toga ste kupile?
Ne bi htjela previse toga nakupovati a opet se bojim da ce nesto faliti.pogotovo u 5 mjesecu jer moze biti full vruce a i naglo zahladiti
Sonjiko nadam se da ce sve biti u najboljem redu!!
Sve imate divne trbuscice i sve ste lijepo vitke i visoke 😊
Curke kako su vam lijepe tibice, juuuuuuj!
Evo mog...31+2...ja nisam ni previtka ni previsoka hihi!
Mamicaaaa cike su ti mrak! Ti se ne moraš bojati da nećeš imati mlijeka...meni su porasle jedva pola broja...i dalje nosim 75c ili 80b.
Kokica vrati se nekih 20stranica, jedna od cura je napisala popis kaj sve treba i koliko koje robice... ja imam od 50 na dalje, do 68, mama mi je vec nakupovala, bodica i bez rukava i kratkih i dugih...sad mi treba sogica poslati jos neke robice, pa necu dalje kupovati. Ako ne dobijem dodatno par pidžamica i gegica, morat cu ih jos kupiti. Dio sam vec oprala i posložila, jos imam 2x toliko robice, par pidžamica, 2 gegice i ručnike za bebaca. Nakraju ispada da imam bodica kao u priči, i previse cak...frendica mi je dala punu vrećicu.
Svaka tibica je lijepa za sebe 😊
Ja sam danas kupula MAM dude i bocicu, nadam se da ce ih u slucaju potrebe mali dobro prihvatiti.
Dal vase bebe u trbuhu stucaju? Moj djecacic stuca svaki dan obavezno navecer pa se bojim da mu to smeta i pokusam se namjestiti drugacije, ali prestane samo od sebe.
Cure sve ste lijepe Ofnice komoda ti je odlicna.Popis je na 446 str. ja sam ga jucer trazila dobrih pola sata
Jel se nekome javila Pinkica?
Šta bi bilo ovo: plastične posudice za pranje 2x
frotir rukavice 4x - nije nužno (Ofnice jesu to oni mali ručnici-rukavice čiju si fotku jednom stavila?).
Još po popisu vidim da mi fale kompresor za pupak, kupit ću i veliko pakiranje octanysepta.
Sve trudnice i trudnicke buše su predivne
Sortiraj odgovore
Najstariji