Nema veze kad se radi, glavno da je prije poroda. Evo pročitaj malo o tome: https://klokanica.24sata.hr/trudnoca/trudnica/neotkriveni-streptokok-u-trudnoci-moze-biti-poguban-za-bebu-3385
Čini se da sam ja krivo zapamtila da je riječ o upali pluća. Sepsu može beba dobiti.
Inače, super si Pandice. Uopće se ne vidi da si trudna Tebi se ne bi ustali u tramvaju
Evo da se i ja pridružim neslužbenom Danu trbuščića. Ovako to izgleda kod mene u 24. tjednu.

Nadam se da ću do kraja trudnoće prestići ovu salastu škembu što se tiče veličine. Morala sam staviti i sliku od dečka jer mi inače ne bi dao mira. Sorry curke.

Joj stalno vas hoću pitati dal se vama dižu ljudi u tramvaju, busu, vlaku...? Meni kad obučem neku malo širu majicu uopće se ništa ne skuži.

Trm28 nije ni tvoj baš velik, a Pinkice nije ni moj bil puno veći, al je buknuo negdje od 24. do 28. tjedna. Sam kaj se meni i sve ostalo zdebljalo, a tebi baš i ne. Meni su se prvi put ustali prije par tjedana.
Bok cure. Evo me nakon dosta vremena. Na zalost lezim na strogom cuvanju u bolnici jer sam na rutinskoj guk kontroli saznala da mi je skracen cervix i cak i otvoren u unutarnjem uscu. A tek smo usli u 24. tjedan. Mjerili su mi imam li slucajno trudove, ali srecom nemam. Beba je dobro, ima oko 480 grama, plodna voda isto ok. Radili su mi briseve i urinokulturu cekamo nalaze u pon. Upale znaju takoder skratiti cervix i onda je mozda i od toga. Iako sam ja lani imala letz konizaciju pa mi je 1 cm cervixa odstranjen i to je glavni uzrok. S jedne strane sam se jako prestrasila, pogotovo kad su poceli spominjati trudove i to da vec oni mogu osjetiti bebinu glavicu na dodir. Ajde pokazalo se da nemam trudove i uzimam hormone pa se nadam da ce sad to pomoci. Onda sam pocela na netu otkrivati svakave ppstove na ovu temu i uhvatila me teska depra da cu izgubiti bebicu. Sad sam odlucila biti opustena i pozitivna i komunicirati s bebicom i ako treba odlezati narednih 100 dana samo da sve prode dobro. Velik pozdrav svima i drzite nam fige. 😊
"Making the decision to have a child—it's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking outside your body."
Može pomoć s tickerom? Dakle išla sam na lilypie.com napravila što treba i onda kad kopiram url za forum u potpis prikazuje mi samo url bez slike?

Mrva procitala sam nekih 50str do sada tj jucer pocela citat :D knjiga je prekrasna a ovaj citat znam jos od prije i jako mi je drag no kad sam ga vidjela u knjizi postao mi je jos drazi pa sam se odlucila voditi time. Inace sam dosta krscanski odgojena i bas pronalazim mir u svemu tome. :)
Lagertha redovno stojim u vlaku i drzim se za muza haha ono u pocetku trudnoce dok jos nisam uopce imala trbuh (ali i prije trudnoce) znali su me i trazit osobnu ako bi kupovala muzu pivo i slicno :( haha
Svakako cu se raspitat kod svoje gin za ovaj bris. Tko zna kako i kada se ovdje to radi.
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Sonjiko zao mi je sto si u takvoj situaciji. Imas podrsku svih nas i vjerujemo u dobro. Nemoj se previse opterecivat sto pisu na internetu. I ja sam se puno puta zbog takvih preplasila.
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Može pomoć s tickerom? Dakle išla sam na lilypie.com napravila što treba i onda kad kopiram url za forum u potpis prikazuje mi samo url bez slike?
Probaj kopirati link koji stoji pod PseudoHTML, UBBCode and BB Code, meni je s tim uspjelo ako se dobro sjecam. Koka mozak sam trenutno :)

Jao kako su vam svima lijepi stomacici :)) je li se vama desi da je veci navecer? Moj je vec prilicno veliki za 18ti tjedan, sta ce tek biti kasnije..

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji