Evo da se i ja pridružim neslužbenom Danu trbuščića. Ovako to izgleda kod mene u 24. tjednu.
Nadam se da ću do kraja trudnoće prestići ovu salastu škembu što se tiče veličine. Morala sam staviti i sliku od dečka jer mi inače ne bi dao mira. Sorry curke.
Joj stalno vas hoću pitati dal se vama dižu ljudi u tramvaju, busu, vlaku...? Meni kad obučem neku malo širu majicu uopće se ništa ne skuži.
Trm28 nije ni tvoj baš velik, a Pinkice nije ni moj bil puno veći, al je buknuo negdje od 24. do 28. tjedna. Sam kaj se meni i sve ostalo zdebljalo, a tebi baš i ne. Meni su se prvi put ustali prije par tjedana.
Bok cure. Evo me nakon dosta vremena. Na zalost lezim na strogom cuvanju u bolnici jer sam na rutinskoj guk kontroli saznala da mi je skracen cervix i cak i otvoren u unutarnjem uscu. A tek smo usli u 24. tjedan. Mjerili su mi imam li slucajno trudove, ali srecom nemam. Beba je dobro, ima oko 480 grama, plodna voda isto ok. Radili su mi briseve i urinokulturu cekamo nalaze u pon. Upale znaju takoder skratiti cervix i onda je mozda i od toga. Iako sam ja lani imala letz konizaciju pa mi je 1 cm cervixa odstranjen i to je glavni uzrok. S jedne strane sam se jako prestrasila, pogotovo kad su poceli spominjati trudove i to da vec oni mogu osjetiti bebinu glavicu na dodir. Ajde pokazalo se da nemam trudove i uzimam hormone pa se nadam da ce sad to pomoci. Onda sam pocela na netu otkrivati svakave ppstove na ovu temu i uhvatila me teska depra da cu izgubiti bebicu. Sad sam odlucila biti opustena i pozitivna i komunicirati s bebicom i ako treba odlezati narednih 100 dana samo da sve prode dobro. Velik pozdrav svima i drzite nam fige. 😊
"Making the decision to have a child—it's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking outside your body."
Može pomoć s tickerom? Dakle išla sam na lilypie.com napravila što treba i onda kad kopiram url za forum u potpis prikazuje mi samo url bez slike?
Mrva procitala sam nekih 50str do sada tj jucer pocela citat :D knjiga je prekrasna a ovaj citat znam jos od prije i jako mi je drag no kad sam ga vidjela u knjizi postao mi je jos drazi pa sam se odlucila voditi time. Inace sam dosta krscanski odgojena i bas pronalazim mir u svemu tome. :)
Lagertha redovno stojim u vlaku i drzim se za muza haha ono u pocetku trudnoce dok jos nisam uopce imala trbuh (ali i prije trudnoce) znali su me i trazit osobnu ako bi kupovala muzu pivo i slicno :( haha
Svakako cu se raspitat kod svoje gin za ovaj bris. Tko zna kako i kada se ovdje to radi.
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Sonjiko zao mi je sto si u takvoj situaciji. Imas podrsku svih nas i vjerujemo u dobro. Nemoj se previse opterecivat sto pisu na internetu. I ja sam se puno puta zbog takvih preplasila.
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Može pomoć s tickerom? Dakle išla sam na lilypie.com napravila što treba i onda kad kopiram url za forum u potpis prikazuje mi samo url bez slike?
Probaj kopirati link koji stoji pod PseudoHTML, UBBCode and BB Code, meni je s tim uspjelo ako se dobro sjecam. Koka mozak sam trenutno :)
Jao kako su vam svima lijepi stomacici :)) je li se vama desi da je veci navecer? Moj je vec prilicno veliki za 18ti tjedan, sta ce tek biti kasnije..
Evo curke, posto je dan trbuscica da vidite i moj u 26. Tjednu... Poprilično je velik, kak će biti tek na kraju ;-)
Sortiraj odgovore
Najstariji