Lagertha i moj trbuh je ko tvoj imam jos malo manje od 2 mjeseca do termina i bas me zanima kolko jos moze rasti.
Cure, taj bris na streptokok je obavezan? Ne znam jel moram podsjetiti dr za to. Ja inace od pocetka trudnocu vodim u bolnici zbog prve trudnoce koja nije dobro zavrsila.
Kolko cesto vi koje ste 30+ tjedana idete na preglede? Ja jos uvijek svaka 4 tjedna.
Ja sam imala pregled u 30. pa u 32. i sad ću za par dana u 34. Taj bris je jako važan, sigurno će ti ga ginekolog napraviti jer ako imaš streptokok beba može dobiti upalu pluća pri porodu. Što se tiče mora, ja bih se sigurno okupala da mi je blizu
Jutro cure!
Pandice, ne mogu zamisliti takvu trudnicu poput tebe, velis da mozes jos zakopčati stare jakne, nema šanse da ja mogu.
Lagertha budem i ja onda radije kupila Purelan.
E imam pitanje…sta vi planirate staviti u kolica košaru da bebi bude mekanije, neki popluncek i na to plahticu ili tetru? Ili ima bas neki uložak ili posebna vreća za košaru sta se stavi unutra…nisu mi jos dosla kolica pa ne znam kako je unutra.
Ja necu nis stavljat jer je dolje na dnu spuzva debljine 3 cm!Preko toga ide navlaka od kosare!Jedino cu tetrapelenu ,da na njoj lezi!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Lagertha bas ti je lijep trbuh, nije prevelik ni premali, pravi sportski
Blago vama morskim kupacicama, nemate pojma kolko ste sretne.
A evo i mog trbuha a tek sam u 30.tjednu. Ne mogu zamisliti kolko jos mora narasti..i beba i ja s njim.
Joj kak mi je slatko vidjet vaše trbuščiće! Ja si sa svojim maleckim izgledam skroz čudno jer sam uvijek bila ravna ko daska. Taman kad ću se naviknuti na veći trbuh, vratit će se u normalu.
Ja jos 11.4.idem na pregled koji ce mi bit jedan od onih svaka 2tjedna i onda pocinjem svaki tjedan ic.
Lagertha meni nisu radili taj bris hmmm ne znam ni dal hoce, gin nije nista spomenula a taj termin sto idem 11.4. cu vec bit 35tt.
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Kao sto rekoh, ja jos nosim svoju odjecu i jakne uredno zakopcam haha
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Cure,super su vam trbuscici. Moj je bas buknuo...
Sto se tice brisa na streptokok,meni ga je gin vec radila jer sam se prosle god patila s tim. Lijecila ga skoro god dana. Grozno!!!!
Pandice,jesi procitala Duhovni pristup radanju? zbog citata u potpisu pitam..i ja si to stalno ponavljam...
Nema veze kad se radi, glavno da je prije poroda. Evo pročitaj malo o tome: https://klokanica.24sata.hr/trudnoca/trudnica/neotkriveni-streptokok-u-trudnoci-moze-biti-poguban-za-bebu-3385
Čini se da sam ja krivo zapamtila da je riječ o upali pluća. Sepsu može beba dobiti.
Inače, super si Pandice. Uopće se ne vidi da si trudna Tebi se ne bi ustali u tramvaju
Sortiraj odgovore
Najstariji