Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ofnica
    01. Travanj 2017. 00:12

Joj Koskice ti si prva među nama koja ces ugledati svoju mrvicu! Ja eto isto jos jedan pregled i s 36tj u TA. Ajde sad laku noc!

01. Travanj 2017. 07:18

Ofnice, da kupila sam ga u ljekarni. U bubamari: madrac, termometar, ljetnu vreću, pelene pampers 2, 10 tetri. Još ću otići do Millera jedan dan da kupim ona mala pakiranja kaladonta i tuš gela sebi za bolnicu. Mislim da ne smije beba kokosov maslac, uglavnom ja ne bi. To je isto ful hranjivo.... Ko da stavljas maslinovo ulje. Meni slijedeći tjedan radi bris ginekolog. Nista nije spominjao za TA.

01. Travanj 2017. 07:24

Koskice, meni baš sad vrijeme brzo prolazi. Kako je tebi? Jel ti postalo teže s trbuhom?

01. Travanj 2017. 07:55

Jutro cure :)
    Bome nam se blize termini :) ja sam pocela citati jednu knjigu i polako se pripremam za porod. Jos cu pogledati jedan dan onaj film mlijecna staza, a sutra idem u bolnicu na info vecer da se upoznam sa dr i da mi pokazu bolnicu i objasne kako i sta me ceka :)
    Sto se tice mene same nemam bas neki osjecaj da sam blizu poroda u smislu da osjetim neku tezinu ili nesto. Trbuh mi i nije nesto pre velik, sve jakne i dalje bez problema mogu zakopcat :D jedino me umori kad malo duze hodam osjetim kao da se pocnem gegat haha

Sve mogu u Onome koji me jača <3

Ofnica
    01. Travanj 2017. 09:17

Jutro cure!
    Pandice, ne mogu zamisliti takvu trudnicu poput tebe, velis da mozes jos zakopčati stare jakne, nema šanse da ja mogu.
    Lagertha budem i ja onda radije kupila Purelan.
    E imam pitanje...sta vi planirate staviti u kolica košaru da bebi bude mekanije, neki popluncek i na to plahticu ili tetru? Ili ima bas neki uložak ili posebna vreća za košaru sta se stavi unutra...nisu mi jos dosla kolica pa ne znam kako je unutra.

Matie89
    01. Travanj 2017. 09:29

Dobro jutro cure :) nadam se da se sve danas super osjecate, ja sam se probudila bas vesela :)) 
    Sjecam se da ste bile spominjale neke popuste u nekom centru u Zagrebu, ne mogu naci vise kada I gdje je to? Mislimo ici do Zg sutra na par dana pa mozda potrefimo neke popuste? 

Matie89
    01. Travanj 2017. 09:34

Evo nasla sam ipak!! :) Od 7.-9.4 u west gateu. Pa eto da sve znate, tu je I link
    http://www.danibeba.com/ZG17/index.php

Ofnica
    01. Travanj 2017. 10:17

Da da Marie ali to je sljedeci vikend, sajam u west gateu. Jucer je bio veliki popust u bubamari, 30% cak ujutro do 11h.

mamika3
    01. Travanj 2017. 10:21

Ofnica

Lagertha, Mamika…jel vama gin spomenula kad idete u TA? Mene je naručila jos kod sebe u 35.tj pa ce mi napraviti bris na Beta hemoliticki streptokok. To se valjda sad prvi put radi? Nisam jos prije radila taj bris. A onda valjda dalje u TA. Sljedeci tjedan u 32.tj idem na uzv na Sv. Duh, to mi je jos prije dala uputnicu…zato danas nije gledala bas bebu, samo mene vaginalno.

Ja ti idem 10-og na uzv na Sv Duh,onda idem 19-og na pregled kod ginica i tada ce mi dati uputnicu d1 za TA!Pa ovisi kad ce me tamo naruciti!A 19-og mi taman pocinje porodiljni!Znaci da cu tamo ici oko 37-og tjedna!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

01. Travanj 2017. 10:29

Ofnice nitko ne vjeruje :D neki dan sam spremala ormar i iz znatizelje probala obuc rifle, kaze muz nema sanse da zakopcas. Obukla, zakopcala! Haha morat cu vam slikat pupu :D 
    E to za kolica i mene zanima. Meni dolaze krajem mjeseca, narucila sa interneta. Mislim si da ako unutra vec dobijem neki mekani podlozak da stavim dekicu samo i preko plahtu. Hmm

Sve mogu u Onome koji me jača <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.