Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ofnica
    31. Ožujak 2017. 11:55

Pinkice jesi ti iz Siska? Odnekud mi je to ostalo...mozda da napišeš ovdje sta bi ti sve trebalo, pa da se podijelimo...da te ne zatrpavamo samo robicom. Ili da ti na broj tvog racuna uplatimo svaka oko 100njak kuna ili koliko tko moze, sigurna sam da bi ti i to dobro došlo.

LlamaFace
    31. Ožujak 2017. 13:08

Ja se slazem s Ofnicom,bolje da napises sta ti sve treba ili broj racuna pa da se svi skontamo,nego da se zafrkavas ovako pojedinacno. E,cure moje,ja zadnjih par dana samo neke ruzne stvari cujem oko sebe,bas ste mi sad vratile vjeru u ljude. Iako bi svima to trebao bit instinkt,ali nazalost,nije..jbmti,raspekmezila sam se sad.

donna83
    31. Ožujak 2017. 13:27

Ma da, tak je najbolje, čekamo da se Pinkica javi pa ćemo se organizirati 

Me+mybaby
    31. Ožujak 2017. 13:33

Hvala tko je jucer objavio za snizenja u bubamari. Svasta sam pokupovala.
    I hvala Bogu puno nas je pa svaka nesto da skupi i da vidis kak ce biti lakse.

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

31. Ožujak 2017. 13:44

Jutro cure, prekrasno je vidjeti kako smo mi trudnice tu jedna za drugu. Bas me je onako prvo pogodilo kad je Pinkica napisala svoju situaciju i bas sam se zamislila kad nam je rekla kako bi bila sretna da ima ove probleme koje mi imamo :( Ali kad vidimo kako su svi odmah stali uz nju evo odmah mi se suze nakupe. Nek nam svakako da svoje podatke pa cemo uplatiti ili poslati tko sto moze. 

Sve mogu u Onome koji me jača <3

Pinkica93
    31. Ožujak 2017. 14:05

Cure hvala vam puno na svemu. Uspjele ste rasplakati i mene i dečka nakon što sam mu dala da pročita šta ste sve napisale. Stvarno ste nas oboje iznenadile sa svojom dobrom voljom za pomoći.
    Što se tiče bilo kakve opreme i robice to mi je malo problemi jer tu di smo sad svako može uć i uzet šta hoće. Baš u zadnje vrijeme bar jednom tjedno naiđemo na otvorena vrata tj da nam je neko ušao tamo di jesmo i htio vidjeti šta sve imamo. Sva sreća pa nam nikad ništa do sad nije falilo od stvari(nadam se da neću ga sad još ureći).
    Najveća pomoć od svega bi nam bila kad bi on našao posao. Po struci je profesionalni vozač, završio je srednju školu baš za vozača. Cijeli svoj radni staž je skupio vozeći kamion i to je jedino šta on i zna raditi. Kako su sad počele firme kupovati nove kamione koji umjesto starih tahografa imaju digitalne sa karticama(što on nema), tako se i smanjila mogućnost za naći posao. Super bi bilo kad bi mogao nać posao u nekoj firmi koja ima bar jedan kamion koji je stariji i radi na one stare papirnate tahografe. Lako bi onda mogao s prvom ili drugom plaćom ići izvaditi tu karticu i sve bi bilo ok.
    I inače u Zagrebu živimo. Ko bi nas sve pohvatao od kud je koja i te sitnice. :)

Matie89
    31. Ožujak 2017. 14:17

Pinkica93

Cure hvala vam puno na svemu. Uspjele ste rasplakati i mene i dečka nakon što sam mu dala da pročita šta ste sve napisale. Stvarno ste nas oboje iznenadile sa svojom dobrom voljom za pomoći.
    Što se tiče bilo kakve opreme i robice to mi je malo problemi jer tu di smo sad svako može uć i uzet šta hoće. Baš u zadnje vrijeme bar jednom tjedno naiđemo na otvorena vrata tj da nam je neko ušao tamo di jesmo i htio vidjeti šta sve imamo. Sva sreća pa nam nikad ništa do sad nije falilo od stvari(nadam se da neću ga sad još ureći).
    Najveća pomoć od svega bi nam bila kad bi on našao posao. Po struci je profesionalni vozač, završio je srednju školu baš za vozača. Cijeli svoj radni staž je skupio vozeći kamion i to je jedino šta on i zna raditi. Kako su sad počele firme kupovati nove kamione koji umjesto starih tahografa imaju digitalne sa karticama(što on nema), tako se i smanjila mogućnost za naći posao. Super bi bilo kad bi mogao nać posao u nekoj firmi koja ima bar jedan kamion koji je stariji i radi na one stare papirnate tahografe. Lako bi onda mogao s prvom ili drugom plaćom ići izvaditi tu karticu i sve bi bilo ok.
    I inače u Zagrebu živimo. Ko bi nas sve pohvatao od kud je koja i te sitnice. :)

Koliko kosta ta kartica? Ako smijem pitati. Ako je to jedino trenutno sto ga koci za posao, mozda da s tim pomognemo? 

• KFK
    31. Ožujak 2017. 14:22

Pinkice, daj svejedno broj mobitela da ti se možemo javit ili mail kontakt. Ja imam ideju gdje se može pitati za smještaj. U mojoj firmi radi dosta muških u proizvodnji na lakiranju, kitanju i brušenju i ima ih puno bez predznanja, prođu edukaciju i moraju se pokazat. Firma je stabilna i mogao bi probat, bar se javit iako mislim da trenutno nikog ne traže.
    Ako možemo pomoć i osigurat vam bolje uvjete za dijete, nemojte se sramit. Svi roditelji žele samo najbolje za svoju djecu. 

Sundi
    31. Ožujak 2017. 14:38

Pinkica info Mlinar vam trazi vozace. Inace posao je tezak i nije neka placa. Radi se uglavnom nocne smjene prevozi se kruh. Pricao mi je susjed da im treba 40 novih vozaca i hrpa sezonaca za sezonu na moru. Nemaju natjecaj ali nista zato, predati zivotopis pa onda dalje. Vozi se tamo sa Žitnjaka gdje mlinar ima pogon. Mislim da je placa oko 3 soma kuna. Ali na to ide staz i dok dode bebi neke olaksice..
    Znam i da cameovci imaju stalno otvoren natjecaj ali to nikom ne bi preporucila.. 

• KFK
    31. Ožujak 2017. 15:00

u ovoj je firmi radio do nedavno od jedne frendice muž. Kaže da stalno trebaju nekog i da je jedan čovjek došao direktoru, rekao da nema za kruh i isti dan je počeo radit. Posao je dosta naporan i fizički ali su primanja redovita http://www.moj-posao.net/Posao/320726/Terenski-djelatnik-mz/ 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.