Pitanje kad se broje onih 45 dana prije poroda jel se broji i termin poroda unutra ili ne?
I mene zanima jel se moze direktno sa posla na tih 45 dana ili se prvo mora na komplikacije?
Pinkice mogu pitati muža što se tiče posla za tvog dečka, ne mogu ništa obećati ali bar se mogu potrudit.Ne bi bilo loše i da ostaviš svoj br računa ili nešto . Da svaka od nas uplati 50-100 kn bar bi malo pomogle......
Savjet:
Planiramo izlet u prirodu, za vikend.. radi se o izletu koji bi ukljucivao puno boravka vani sto mi godi i voznju turistickim brodicem po rijeci i vjerojatno u blizni ili ispod velikih slapova. Ona tipicna turisticka tura od 20minuta.
Jel to dobra ideja za mene trudnicu?
I mene zanima jel se moze direktno sa posla na tih 45 dana ili se prvo mora na komplikacije?
ne moraš na komplikacije.. ja pišem prvo godišnji i onda mi kreće porodiljni...
Ah sad vidjeh da brodic vozi tek od 9.aprila. onda nista od izleta, zaboravite potanje 😊
Savjet:
Planiramo izlet u prirodu, za vikend.. radi se o izletu koji bi ukljucivao puno boravka vani sto mi godi i voznju turistickim brodicem po rijeci i vjerojatno u blizni ili ispod velikih slapova. Ona tipicna turisticka tura od 20minuta.
Naravno prosla su prva 3 mjeseca kad bi ti bilo zlo od ljuljanja. Ako je sve ok s trudnocom svjezi zrak moze samo pomoci.
Mislim nemoj se sad penjati na planinu ako to inace ne radis. Ako bude it tesko sjedni na dekicu i papaj sendivc..
Savjet:
Naravno prosla su prva 3 mjeseca kad bi ti bilo zlo od ljuljanja. Ako je sve ok s trudnocom svjezi zrak moze samo pomoci.
Mislim nemoj se sad penjati na planinu ako to inace ne radis. Ako bude it tesko sjedni na dekicu i papaj sendivc..
Hvala ti na savjetu, ja sam se bojala da nebi ta buka slapova nekako mogla nastetiti bebi u trbuhu 😊
Pinkice zašto se ne javite u caritas, crveni križ ili u prenočište. Vjerujem da bi vam tamo bilo bolje. Mislim da imaju 3 obroka dnevno. Također se probaj javiti i u udrugu fb humanitarci, mislim da bi ti i oni mogli pomoći! Pošalji nam Br računa pa da ti uplatio novčiće.
Sortiraj odgovore
Najstariji