Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sundi
    31. Ožujak 2017. 15:02

Pitanje kad se broje onih 45 dana prije poroda jel se broji i termin poroda unutra ili ne?

• Kiara19
    31. Ožujak 2017. 15:10

I mene zanima jel se moze direktno sa posla na tih 45 dana ili se prvo mora na komplikacije?

• AnnaFit157
    31. Ožujak 2017. 15:18

Pinkice mogu pitati muža što se tiče posla za tvog dečka, ne mogu ništa obećati ali bar se mogu potrudit.Ne bi bilo loše i da ostaviš svoj br računa ili nešto . Da svaka od nas uplati 50-100 kn bar bi malo pomogle......

Ninche9
    31. Ožujak 2017. 15:19

Savjet:
    Planiramo izlet u prirodu, za vikend.. radi se o izletu  koji bi ukljucivao puno boravka vani sto mi godi i voznju turistickim brodicem po rijeci i vjerojatno u blizni ili ispod velikih slapova. Ona tipicna turisticka tura od 20minuta.
    Jel to dobra ideja za mene trudnicu?

mrva2017
    31. Ožujak 2017. 15:23

Kiara19

I mene zanima jel se moze direktno sa posla na tih 45 dana ili se prvo mora na komplikacije?

ne moraš na komplikacije.. ja pišem prvo godišnji i onda mi kreće porodiljni... 

Ninche9
    31. Ožujak 2017. 15:24

Ah sad vidjeh da brodic vozi tek od 9.aprila. onda nista od izleta, zaboravite potanje 😊

Sundi
    31. Ožujak 2017. 15:24

Ninche9

Savjet:
    Planiramo izlet u prirodu, za vikend.. radi se o izletu koji bi ukljucivao puno boravka vani sto mi godi i voznju turistickim brodicem po rijeci i vjerojatno u blizni ili ispod velikih slapova. Ona tipicna turisticka tura od 20minuta.

Naravno prosla su prva 3 mjeseca kad bi ti bilo zlo od ljuljanja.  Ako je sve ok s trudnocom svjezi zrak moze samo pomoci.
    Mislim nemoj se sad penjati na planinu ako to inace ne radis. Ako bude it tesko sjedni na dekicu i papaj sendivc..

OhSoBoho
    31. Ožujak 2017. 15:36

Pinkice, kaj god treba samo mi javi u inbox! 
    Cure, sve ste divne 

Ninche9
    31. Ožujak 2017. 15:41

Sundi

Ninche9

Savjet:
    Planiramo izlet u prirodu, za vikend.. radi se o izletu koji bi ukljucivao puno boravka vani sto mi godi i voznju turistickim brodicem po rijeci i vjerojatno u blizni ili ispod velikih slapova. Ona tipicna turisticka tura od 20minuta.

Naravno prosla su prva 3 mjeseca kad bi ti bilo zlo od ljuljanja. Ako je sve ok s trudnocom svjezi zrak moze samo pomoci.
    Mislim nemoj se sad penjati na planinu ako to inace ne radis. Ako bude it tesko sjedni na dekicu i papaj sendivc..

Hvala ti na savjetu, ja sam se bojala da nebi ta buka slapova nekako mogla nastetiti bebi u trbuhu 😊

• Mojabebica
    31. Ožujak 2017. 15:55

Pinkice zašto se ne javite u caritas, crveni križ ili u prenočište. Vjerujem da bi vam tamo bilo bolje. Mislim da imaju 3 obroka dnevno. Također se probaj javiti i u udrugu fb humanitarci, mislim da bi ti i oni mogli pomoći! Pošalji  nam Br računa  pa da ti uplatio novčiće. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.