Cure svaka cast sto ste spremne pomoci!! Dobro se dobrim vraca!!
Pinkice slazem se s curama daj svoj mail pa nam tamo daj broj racuna..svaka od nas ce uplatiti koliko moze,a vama tih 50-100kn ce znacit vise nego nama..
AnnaFit ajme super slikice! I da moguce je voljeti nekoga koga jos nisi upoznao vise od svega 😊
Cure imam pitanjce..malo sam krenula citat po internetu al samo se onda isprepadam..izbio mi je herpes na usnici jucer,vecinom mi uvijek izbije cim mi padne imunitet,pogotovo na proljece ili na usnici ili ispod nosa..jel opasan herpes na usnici u trudnoci?
Ako si vec prije imala herpes onda svaka nova pojava nije opasna, samo je eto neugodna. Bilo bi opasno da si herpes sad dobila prvi put u zivotu jer bi to znacilo da se tijelo srelo s virusom prvi put sad u trudnoci.
Imala sam ista pitanja kao i ti u prvom tromjesecju, pojela sam se od brige jer na internetu pise svasta. Ne brini. 😘
zene bas ste brze sa tipkanjem , punoo mi je trebalo da uspijem sve procitati ..
Hvala svima na korisnim informacijama ...
Joj ja sam se bas zabrinula izgleda da sam dobila 4kg ovaj mjesec, bas me uhvatio strah i panika ...
Ali sam malo i pretjerala sa slatkim i grickalicama, sad bas imam griznju savjesti...
Sve me strah sto ce biti na sljdecem pregledu ...
Meni je sve to u stomaku , samo kada vidim da nekim curama tek sada krece malo rasti stomak bas me uhvati panika...
Joj jako me je rastuzila ova situacija od Pinkice , i to me stvarno podsjeti kako uvijek ima netko kome je jos teze ...Stvarno bi voljela da mogu i ja pomoci, ali trenutno je i kod nas bas sklapanje kraja sa krajem jedva ....
Sretna sam sto ovdje ima tako dobrih ljudi tako da se nadam da ce uspjeti doci dovoljno pomoci za osnovne stvari ...
Od sveg srca zelim da uskoro dradi nadje posao, ako nista drugo dolazi ljeto i stvarno puno poslova se trazi u sezoni , znam da je i to nedostatak sto bi morao otici dalje, ali opet se nadam da ce se naci neko rjesenje ...
Ja cu ici na porod u Rijeku , termin je 4.8 dolazi decko Imam 26 god. Trudnoca me je bas iznenadila i bas sam se ocjecala premlado iako mislim da su ove godine nekako bas taman , tako da mi je bas divno vidjeti mlade mame kojie se odlicno snalaze u svemu ovome ....
I da….kako je moguće toliko voljeti nekoga koga još nisi upoznao ? I je li normalno plakati od količine ljubavi? Službeno sam pukla :D
Slika je prekrasna... koliki je sad?
Evo mene s novostima...cerviks mi se skratio na 30mm tako da mi je Dr zapovijedila mirovanje i sto vise ležanja. Sad popodne ležim i već sam luda...ne mogu zamisliti cure koje moraju mirovati cijelu trudnoću. Od sutra pa do Uskrsnog ponedjeljka bolovanje, sad stvarno s razlogom...strogo mirovanje! I od 17.4, ali zapravo od 18.4. jer je 17. blagdan, mi počinje porodiljni. Danas sam sat vremena čekala u Bubamari u redu na blagajni, ali isplatilo se...umjesto 600kn platila 400.
Ajoj, nisam sigurna sto to znaci kad ti je cerviks skraćen, no nadam se da će sve biti ok. Ja sam isto danas bila u bubamari (hvala na info) pa smo kasnije još kupila i purelan... I mislim da više ne bum kupovala ništ.
Meni su danas došli nalazi urinokulture i sve je ok. Slijedeći tjedan opet pregled.
Skraćeni cerviks znaci da moze doci do preuranjenog porođaja, ali opet je i normalno da se iza 32.tj cerviks sam od sebe počinje skraćivati jer je to pokazatelj da je porođaj sve bliže. Obicno zene zbog tog skraćenog cerviksa koji se prerano skrati trebaju ležati. Ma bude sve ok...samo trebam malo usporiti, a i sama osjetim da mi tijelo trazi vise odmora.
Lagertha di si kupila purelan, u ljekarni?
Ja sam u Bubamari kupila chicco uloške, mrežaste gaće, tufere za cicke, bočicu, dudice varalice, lančić za dudice, baby vac aspirator, ručnik za kupanje...a kasnije u dm-u škarice i mekanu četku za kosicu. Jos mi stvarno sitnice fale koje cu u dm-u i u ljekarni.
Nijedna od cura mi prije nije znala reci jel mogu umjesto purelana koristiti kokosovo ulje za bradavice...smije li beba direkt na kokosovo ulje...budem u ljekarni pitala.
Lagertha, Mamika...jel vama gin spomenula kad idete u TA? Mene je naručila jos kod sebe u 35.tj pa ce mi napraviti bris na Beta hemoliticki streptokok. To se valjda sad prvi put radi? Nisam jos prije radila taj bris. A onda valjda dalje u TA. Sljedeci tjedan u 32.tj idem na uzv na Sv. Duh, to mi je jos prije dala uputnicu...zato danas nije gledala bas bebu, samo mene vaginalno.
ja idem isto dr. tjedan kod svog ginekologa a tad ću biti 35+5. Valjda ću nakon toga dobiti uputnicu za TA. Zapravo mi je tako napisano i u otpusnom pismu kad sam radila GUK profil, javiti se u TA sa navršenih 36 tt na UZV, CTG i da se uzme bris koji je Ofnica spomenula, ali taj bris mi je uzeo moj ginekolog sa 33+5 i uredan je, tj. negativan 😃. Tako da u TA idem samo na UZV i CTG, nadam se da amnio još mogu malo prolongirari....
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji