Pinkice, ako trebate negjde stavit stvari koje dobijete, ja imam spremište pod ključem u zgradi u Vrbanima koje mi stoji skroz prazno. Možete ga koristit. I daj pošalji neki račun da skupimo nešto...meni su davno isto ljudi pomagali. Život me naučio da to sve ide u krug neko pomogne meni, ja nekom drugom i tako dalje...uvijek je neko u potrebi.
Imam i takve prijatelje kojima se kao meni financijska situcija i život jako mijenjao kroz zadnjih nekoliko godina...danas imaš sutra nemaš, danas si oženjen, sutra sam...tako da svako od nas može bit u tvojoj situaciji ili je već bio. Isto mislim da niti jedan susret nije slučajan pa tako ni ovaj virtualan tako da lipo otvori neki privat mail s kojeg nam možeš poslat broj računa i kontakt da ti se može pomoći...a sutra ti pomozi nekom drugom :-)
I mene zanima jel se moze direktno sa posla na tih 45 dana ili se prvo mora na komplikacije?
ne moraš na komplikacije.. ja pišem prvo godišnji i onda mi kreće porodiljni…
Hvala :) netko je pisao da se treba ali nisam nigdje sluzbeno to procitala.
Pinkice, ako trebate negjde stavit stvari koje dobijete, ja imam spremište pod ključem u zgradi u Vrbanima koje mi stoji skroz prazno. Možete ga koristit. I daj pošalji neki račun da skupimo nešto…meni su davno isto ljudi pomagali. Život me naučio da to sve ide u krug neko pomogne meni, ja nekom drugom i tako dalje…uvijek je neko u potrebi.
Imam i takve prijatelje kojima se kao meni financijska situcija i život jako mijenjao kroz zadnjih nekoliko godina…danas imaš sutra nemaš, danas si oženjen, sutra sam…tako da svako od nas može bit u tvojoj situaciji ili je već bio. Isto mislim da niti jedan susret nije slučajan pa tako ni ovaj virtualan tako da lipo otvori neki privat mail s kojeg nam možeš poslat broj računa i kontakt da ti se može pomoći…a sutra ti pomozi nekom drugom :-)
To si sve tako divno napisala.. :)) suze su mi dosle.
Da Pinkice, najbolje otvori neki mail, mi cemo ti se javiti na njega i onda nam pošalješ broj racuna da ti uplatimo tko koliko hoce i moze, mislim da je to bolje nego da ti saljemo stvari. I javi kakva je to digitalna kartica za tvog dečka, jel to sta kosta ili kak se vec dobiva. I nek ode pitati u taj mlinar, za početak bolje ista nego nista, najbolje da ode direkt u kadrovsku s papirima, ako treba pomoć u pisanju životopisa javite se. Eto i druge cure nude druge poslove...nesta ce se valjda naci.
Za ovih 45 dana, moze se direkt s posla, ne treba prije na komplikacije. Kak se broji: ako je termin recimo 15.6., broji se od 14.6 unazad, dakle 14 dana u lipnju i 31 dan u svibnju, sto znaci da se porodiljni otvara 1.5., a posto je to praznik onda 2.5.
I da....kako je moguće toliko voljeti nekoga koga još nisi upoznao ? I je li normalno plakati od količine ljubavi? Službeno sam pukla :D
Hvala puno na svemu, cure.
Za Mlinara smo već ne znam ni sama koliko puta slali molbe, jednom su ga čak i zvali na razgovor i ko i svugdje bilo je "javit ćemo vam se". Naravno da smo se ko budale nadali najboljem i čekali da se jave nekih tjedan dana. Nazovemo da pitamo di je zapelo, a oni kažu da su drugog/druge uzeli. I tako svaki put bude. Čim ga neko pozove na razgovor, nadamo se najboljem, a najbolje bude tako da možemo bit zahvalni što su se udostojali ili nazvat ili poslat mail da nije primljen.
Bilo kakav fizički posao bi najlakše našao, no on ima strogu zabranu od doktora da radi bilo šta takvoga jer je prije nekih 10 godina imao tešku prometnu nesreću i ne smije ništa teško dizati. Jednom je išao probati pa je završio na sto i jednoj inekciji da mu mišići i rebra ne polome pluća. Tako da bilo kakva fizikalija nažalost otpada. Uh za cammeo sam čula da moraš rintati ko manijak da dobiješ i 2500 kn. To isto otpada kao i bilo kakvo taksiranje.
Sortiraj odgovore
Najstariji