Pinkice zašto se ne javite u caritas, crveni križ ili u prenočište. Vjerujem da bi vam tamo bilo bolje. Mislim da imaju 3 obroka dnevno. Također se probaj javiti i u udrugu fb humanitarci, mislim da bi ti i oni mogli pomoći! Pošalji nam Br računa pa da ti uplatio novčiće.
Pinkice, ako trebate negjde stavit stvari koje dobijete, ja imam spremište pod ključem u zgradi u Vrbanima koje mi stoji skroz prazno. Možete ga koristit. I daj pošalji neki račun da skupimo nešto...meni su davno isto ljudi pomagali. Život me naučio da to sve ide u krug neko pomogne meni, ja nekom drugom i tako dalje...uvijek je neko u potrebi.
Imam i takve prijatelje kojima se kao meni financijska situcija i život jako mijenjao kroz zadnjih nekoliko godina...danas imaš sutra nemaš, danas si oženjen, sutra sam...tako da svako od nas može bit u tvojoj situaciji ili je već bio. Isto mislim da niti jedan susret nije slučajan pa tako ni ovaj virtualan tako da lipo otvori neki privat mail s kojeg nam možeš poslat broj računa i kontakt da ti se može pomoći...a sutra ti pomozi nekom drugom :-)
I mene zanima jel se moze direktno sa posla na tih 45 dana ili se prvo mora na komplikacije?
ne moraš na komplikacije.. ja pišem prvo godišnji i onda mi kreće porodiljni…
Hvala :) netko je pisao da se treba ali nisam nigdje sluzbeno to procitala.

Pinkice, ako trebate negjde stavit stvari koje dobijete, ja imam spremište pod ključem u zgradi u Vrbanima koje mi stoji skroz prazno. Možete ga koristit. I daj pošalji neki račun da skupimo nešto…meni su davno isto ljudi pomagali. Život me naučio da to sve ide u krug neko pomogne meni, ja nekom drugom i tako dalje…uvijek je neko u potrebi.
Imam i takve prijatelje kojima se kao meni financijska situcija i život jako mijenjao kroz zadnjih nekoliko godina…danas imaš sutra nemaš, danas si oženjen, sutra sam…tako da svako od nas može bit u tvojoj situaciji ili je već bio. Isto mislim da niti jedan susret nije slučajan pa tako ni ovaj virtualan tako da lipo otvori neki privat mail s kojeg nam možeš poslat broj računa i kontakt da ti se može pomoći…a sutra ti pomozi nekom drugom :-)
To si sve tako divno napisala.. :)) suze su mi dosle.

Da Pinkice, najbolje otvori neki mail, mi cemo ti se javiti na njega i onda nam pošalješ broj racuna da ti uplatimo tko koliko hoce i moze, mislim da je to bolje nego da ti saljemo stvari. I javi kakva je to digitalna kartica za tvog dečka, jel to sta kosta ili kak se vec dobiva. I nek ode pitati u taj mlinar, za početak bolje ista nego nista, najbolje da ode direkt u kadrovsku s papirima, ako treba pomoć u pisanju životopisa javite se. Eto i druge cure nude druge poslove...nesta ce se valjda naci.

Za ovih 45 dana, moze se direkt s posla, ne treba prije na komplikacije. Kak se broji: ako je termin recimo 15.6., broji se od 14.6 unazad, dakle 14 dana u lipnju i 31 dan u svibnju, sto znaci da se porodiljni otvara 1.5., a posto je to praznik onda 2.5.

I da....kako je moguće toliko voljeti nekoga koga još nisi upoznao ? I je li normalno plakati od količine ljubavi? Službeno sam pukla :D
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji