Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Elizabeth
    30. Ožujak 2017. 12:57

Je li itko bio na 4D color doppler uzv? I koja je razlika između ovog i običnog 4D? ;)

Sundi
    30. Ožujak 2017. 13:03

Elizabeth

Je li itko bio na 4D color doppler uzv? I koja je razlika između ovog i običnog 4D? ;)

Idem ja. Ali iskreno nisam nikad bila negdje drugdje pa ne znam koja je razlika. Evo idem danas na kontrolu pa pitam.. 

http://www.poliklinika-harni.hr/5D-ultrazvuk-u-trudnoci.aspx 

Sundi
    30. Ožujak 2017. 13:06

Sundi

Elizabeth

Idem ja. Ali iskreno nisam nikad bila negdje drugdje pa ne znam koja je razlika. Evo idem danas na kontrolu pa pitam..

http://www.poliklinika-harni.hr/5D-ultrazvuk-u-trudnoci.aspx

Zapravo danas imam bas taj veliki pregled za 21 tjedana i kolordoplerom itd... Javim se navecer..

• Elizabeth
    30. Ožujak 2017. 13:19

Može Sundi, hvala :D

Ofnica
    30. Ožujak 2017. 13:33

http://www.bubamara.in/

30. Ožujak 2017. 15:00

Ja jucer lezim kad ono jednom me nešto u trbuhu lupi,ja mislila crijeva no medutim to je bilo par puta ne baš jedno za drugim aliiii . ..bit će da se netko vrti po trbuhu hehhe (bas full neki čudan osjećaj haha :-)

Negooo vi koje trebate kasnije rodit,kakve ste po pitanju ljetovanja,kupanja u moru i to?planirate li ic bar na jedan dan?

Ja iskreno najrade nebi ... nekako me strah 

• Elizabeth
    30. Ožujak 2017. 15:04

ValentinaA

Ja jucer lezim kad ono jednom me nešto u trbuhu lupi,ja mislila crijeva no medutim to je bilo par puta ne baš jedno za drugim aliiii . ..bit će da se netko vrti po trbuhu hehhe (bas full neki čudan osjećaj haha :-)

Negooo vi koje trebate kasnije rodit,kakve ste po pitanju ljetovanja,kupanja u moru i to?planirate li ic bar na jedan dan?

Ja iskreno najrade nebi … nekako me strah

Ja trebam roditi u 8. mjesecu i jedva čekam kad ću na more. Ne mislim se izlagati suncu, malo ću u hladovinu i kupati se kad sunce nije jako. A plivanje je svakako preporučljivo u trudnoći. 

Matie89
    30. Ožujak 2017. 15:25

Elizabeth

ValentinaA

Ja iskreno najrade nebi … nekako me strah

Ja trebam roditi u 8. mjesecu i jedva čekam kad ću na more. Ne mislim se izlagati suncu, malo ću u hladovinu i kupati se kad sunce nije jako. A plivanje je svakako preporučljivo u trudnoći.

Joooj I ja jedva cekam!! Termin mi je pocetkom 9. tako da stignem na jedno dulje ljetovanje. Ne moze nam skoditi (ukoliko je uredna trudnoca) ako se pazimo jakog sunca. 

30. Ožujak 2017. 15:47

Kj onda bi bilo dobro proc ?
    Za sunčanje i to znam da nije pametno i da se nebi smjelo ...mene je  strah da ne pokupim neku bakteriju ili nesto

koskica
    30. Ožujak 2017. 16:03

Drage cure, 
    ja sam obavila GUK PROFIL i nalaz mi je super Sretna sam zbog toga, a tko nebi bio, ha ha
    Lagherta hvala na savjetima za dojdenje, super će nam doći. (mene nekako uvijek preskočiš u tablici, ha ha, valjda jer sam prva, čekam curu, imam 27 godina i roditi ću u Varaždinu)
    Meni je danas 35 tt, još samo malo... kako je to brzo prošlo. Za 2 tjedna sam u terminu.
    što se tiče strija ja sam dobila samo jednu i to na mjestu gdje mi je ožiljak od laparaskopije pa je tu jako tanka koža pa oravdavam to time. Od krema koristim samo hidratantno mlijeko od zjaje iz DM-a i super mi je. 
    i da u bolnici su mi radili ctg, baš mi je to bilo fora, čuti otkucaje srca malene i čak su se očitavali neki ful slabi trudovi na onom aparatu između 10 - 20
    ha ha

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.