Je li itko bio na 4D color doppler uzv? I koja je razlika između ovog i običnog 4D? ;)
Je li itko bio na 4D color doppler uzv? I koja je razlika između ovog i običnog 4D? ;)
Idem ja. Ali iskreno nisam nikad bila negdje drugdje pa ne znam koja je razlika. Evo idem danas na kontrolu pa pitam..
http://www.poliklinika-harni.hr/5D-ultrazvuk-u-trudnoci.aspx
Idem ja. Ali iskreno nisam nikad bila negdje drugdje pa ne znam koja je razlika. Evo idem danas na kontrolu pa pitam..
http://www.poliklinika-harni.hr/5D-ultrazvuk-u-trudnoci.aspx
Zapravo danas imam bas taj veliki pregled za 21 tjedana i kolordoplerom itd... Javim se navecer..
Ja jucer lezim kad ono jednom me nešto u trbuhu lupi,ja mislila crijeva no medutim to je bilo par puta ne baš jedno za drugim aliiii . ..bit će da se netko vrti po trbuhu hehhe (bas full neki čudan osjećaj haha :-)
Negooo vi koje trebate kasnije rodit,kakve ste po pitanju ljetovanja,kupanja u moru i to?planirate li ic bar na jedan dan?
Ja iskreno najrade nebi ... nekako me strah
Ja jucer lezim kad ono jednom me nešto u trbuhu lupi,ja mislila crijeva no medutim to je bilo par puta ne baš jedno za drugim aliiii . ..bit će da se netko vrti po trbuhu hehhe (bas full neki čudan osjećaj haha :-)
Negooo vi koje trebate kasnije rodit,kakve ste po pitanju ljetovanja,kupanja u moru i to?planirate li ic bar na jedan dan?
Ja iskreno najrade nebi … nekako me strah
Ja trebam roditi u 8. mjesecu i jedva čekam kad ću na more. Ne mislim se izlagati suncu, malo ću u hladovinu i kupati se kad sunce nije jako. A plivanje je svakako preporučljivo u trudnoći.
Ja iskreno najrade nebi … nekako me strah
Ja trebam roditi u 8. mjesecu i jedva čekam kad ću na more. Ne mislim se izlagati suncu, malo ću u hladovinu i kupati se kad sunce nije jako. A plivanje je svakako preporučljivo u trudnoći.
Joooj I ja jedva cekam!! Termin mi je pocetkom 9. tako da stignem na jedno dulje ljetovanje. Ne moze nam skoditi (ukoliko je uredna trudnoca) ako se pazimo jakog sunca.
Kj onda bi bilo dobro proc ?
Za sunčanje i to znam da nije pametno i da se nebi smjelo ...mene je strah da ne pokupim neku bakteriju ili nesto
Drage cure,
ja sam obavila GUK PROFIL i nalaz mi je super Sretna sam zbog toga, a tko nebi bio, ha ha
Lagherta hvala na savjetima za dojdenje, super će nam doći. (mene nekako uvijek preskočiš u tablici, ha ha, valjda jer sam prva, čekam curu, imam 27 godina i roditi ću u Varaždinu)
Meni je danas 35 tt, još samo malo... kako je to brzo prošlo. Za 2 tjedna sam u terminu.
što se tiče strija ja sam dobila samo jednu i to na mjestu gdje mi je ožiljak od laparaskopije pa je tu jako tanka koža pa oravdavam to time. Od krema koristim samo hidratantno mlijeko od zjaje iz DM-a i super mi je.
i da u bolnici su mi radili ctg, baš mi je to bilo fora, čuti otkucaje srca malene i čak su se očitavali neki ful slabi trudovi na onom aparatu između 10 - 20
ha ha
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji