Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    donna83
    31. Ožujak 2017. 08:08

Pinkice, žao mi je... ajde napiši što misliš da ti najviše treba, a najteže ti je kupiti pa da se organiziramo...svako može nešto malo doprinijeti, sigurna sam. Ovdje nas je dosta, sigurno se lijepo možemo dogovoriti s obzirom na to kako se lijepo družimo dosad...
    Ja prva mogu odvojiti par bodića za prvu ruku, 62-68, možda nešto od kozmetike, koji ručnik za bebe...javi se

• KFK
    31. Ožujak 2017. 08:34

Pinkice, javi mi se na mail. kristina.bambir@gmail.com

31. Ožujak 2017. 08:51

Pinkice, ja ti isto mogu poslati dio stvari koje sam dobila. Pošalji mi u privatnoj poruci svoju adresu i kontakt.

Sundi
    31. Ožujak 2017. 08:52

Javi se i meni.. sanjahorvatt@gmial.com
    Također mi napisi cim ti se decko bavi, sto zna raditi i koju skolu ima.

mrva2017
    31. Ožujak 2017. 09:04

cure koje ste radile ogtt na Vuk Vrhovcu - koliko se dugo čekaju nalazi?

Rozaa
    31. Ožujak 2017. 09:09

ValentinaA

Ja jucer lezim kad ono jednom me nešto u trbuhu lupi,ja mislila crijeva no medutim to je bilo par puta ne baš jedno za drugim aliiii . ..bit će da se netko vrti po trbuhu hehhe (bas full neki čudan osjećaj haha :-)

Negooo vi koje trebate kasnije rodit,kakve ste po pitanju ljetovanja,kupanja u moru i to?planirate li ic bar na jedan dan?

Ja iskreno najrade nebi … nekako me strah

Mi idemo u sestom mjesecu na dva tjedna,a muz ce ostaviti jos jedan tjedan go ako odlucimo ici u 9.mj.s bebicom.Jedva cekam

24.08.2017.
    https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png

Rozaa
    31. Ožujak 2017. 09:18

mrva2017

cure koje ste radile ogtt na Vuk Vrhovcu - koliko se dugo čekaju nalazi?

Sutradan su gotovi

24.08.2017.

Rozaa
    31. Ožujak 2017. 09:23

Pinkice posalji u privatnoj poruci adresu.

24.08.2017.

Matie89
    31. Ožujak 2017. 09:38

Pinkice bas mi je zao sto se sve tako lose poslozilo. Najbolje da javis ovdje sta ti bi ti bilo potrebno, vjerujem da cemo ti moci pomoci barem donekle. Vidim da je Sundi pitala za tvog decka I cime se bavi, hajde javi se I meni na email ako zelis, mozda se moze nesto uraditi (matea.ekv@gmail.com). Bas je lijepo sto se tako puno hoce pomoci ovdje, iako vjerujem nije nikome lako.

31. Ožujak 2017. 11:24

Sad sam vidjela da se ne može nikakva privatna poruka poslati, pa ti šaljem također svoj mail: kalandorja@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.