Meni je ginekolog u obje trudnoće termin odredio prema UZV, a ne prema menstruaciji. Pogotovo jer imam duže cikluse, beba je bila manja nego što bi to bilo prema menstruaciji i u prvoj mi je trudnoći razlika u terminima bila 2 i pol tjedna (a i ja sam znala odredit kad je začeće). Tak da je određivao prema ultrazvuku i bilo je točno. U ovoj trudnoći mi se poklapaju UZV i menstruacija
Eto vidiš...nije pravilo...ali koliko sam pričala sa svekrom, većina ginekologa se drži školskog termina. Što je dobro za vas ako su vam bebe mlađe, a za nas kojim su starije, zapravo nas zakidaju za dane. Mislim nije to baš toliko bitno, ali na kraju svaki dan bude važan.
Sundi, mislim da ti neće prema unaprijed pomaknuti termin, ako nije već do sad. Nemoj to ni spominjati...a ako dođe razgovor o tome, reci da bi voljela da ti ostane termin kako je jer da si si već tako uštimala go i sve.
Mene je gin naručio 4.4. na pregled jer je tada 19+6. zašto ti baš mora bit u 20 TT?
Kak izgleda taj pregled,jel normalan kao i ovi drugi il??:-)
Sjooooj
cure ,neznam za vas,al iz prilozenog sam naucila da cu si svoje stvari za bebu posudit samo sestri svojoj i sestri od dragog ,nikom vise.em su nezahvalni prema tudoj imovini,em ih nije briga u kakvom stanju se vracaju stvari,a to sve koooošta.na zalost nemrem se logirat na mobu,al tako bi vam rado slikala spavacicu koju sam jutros ubola u second shopu za 5 kn!!! predivna je,kopca se naprijed i roskasta je,velicina taman siroka . rekla mi teta tam da joj stize jos toga pa cu si za 20 kn uzet lijepo da ih mogu i bacat ak treba :)))
cure ,neznam za vas,al iz prilozenog sam naucila da cu si svoje stvari za bebu posudit samo sestri svojoj i sestri od dragog ,nikom vise.em su nezahvalni prema tudoj imovini,em ih nije briga u kakvom stanju se vracaju stvari,a to sve koooošta.na zalost nemrem se logirat na mobu,al tako bi vam rado slikala spavacicu koju sam jutros ubola u second shopu za 5 kn!!! predivna je,kopca se naprijed i roskasta je,velicina taman siroka . rekla mi teta tam da joj stize jos toga pa cu si za 20 kn uzet lijepo da ih mogu i bacat ak treba :)))
slažem se... ne treba svakome posuđivati stvari,, ne paze svi... i onda ti vrate podrapano i otrcano, ako ti uopće vrate... najgore mi je kad moraš tražiti nazad svoje stvari, umjesto da ih ljudi sami vrate nakon što više ne trebaju... užas!
Mrva...
U redu! Hvalaa :-)
To mi je prva trudnoća paa nis ne znam haha :-)
Ja sam danas ubola one chicco uloške u King Crossu! Ok to nisu ulošci već pelene za poslije porođaja. Uslikala sam da vidite koliki su (ako već niste):
Tamo sam se učlanila u klub trudnica i dobila sam poklon paket: dvije dude varalice, dvoje čarapica i one jastučiće za dojenje.
Odnijela sam i urin pa sad čekam nalaze te urinokulture. Misliti ću pozitivno i nadati se najboljem
Mrva…
U redu! Hvalaa :-)
To mi je prva trudnoća paa nis ne znam haha :-)
i meni je... ali bila sam na tom pregledu pa znam.. samo pitaj šta te zanima... ima tu iskusnih mama....
Ja sam danasubolaone chicco uloške u King Crossu! Ok to nisu ulošci već pelene za poslije porođaja. Uslikala sam da vidite koliki su (ako već niste):
Tamo sam se učlanila u klub trudnica i dobila sam poklon paket: dvije dude varalice, dvoje čarapica i one jastučiće za dojenje.
Odnijela sam i urin pa sad čekam nalaze te urinokulture. Misliti ću pozitivno i nadati se najboljem
di si se učlanila u klub trudnica?
Sortiraj odgovore
Najstariji