Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ofnica
    28. Ožujak 2017. 09:45

Emma85 dosta nas je kupovalo u slo, pogledaj stranicu Mali Vragci, ceka se oko 9tj. Mi smo 3u1 bebetto murano platili 530eur, poštarina u tome. Stici ce na kućnu adresu.

mamika3
    28. Ožujak 2017. 10:05

Joj,ja idem ovoh dana po svoja kolica koja su vec par godina kod jedne poznanicw!E,sad nije problem u tome nego sto su ta kolica presla poslije moje curke jos troje djece!Naime,ona ih je posudjivala kak je kome trebalo!Nije bas da mi je to drago jer ipak nisu njena!Mi smo se u medjuvremenu odselili,izgubili kontakt i kak to vec ide!A s druge strane ,sreca u nesreci je da sam posudila dio sa kosarom,a bebe se u njoj voze 4-6 mjeseci-kako koja mama odluci pa mozda nisi jako zmrdana!MOZDA!Na kraju sam ih nasla kod trece zenske koja je rekla da ih stvarno nema vremena oprati!Inace,ona ne radi tak da NO COMMENT!!!!!!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Sundi
    28. Ožujak 2017. 10:10

mamika3

Joj,ja idem ovoh dana po svoja kolica koja su vec par godina kod jedne poznanicw!E,sad nije problem u tome nego sto su ta kolica presla poslije moje curke jos troje djece!Naime,ona ih je posudjivala kak je kome trebalo!Nije bas da mi je to drago jer ipak nisu njena!Mi smo se u medjuvremenu odselili,izgubili kontakt i kak to vec ide!A s druge strane ,sreca u nesreci je da sam posudila dio sa kosarom,a bebe se u njoj voze 4-6 mjeseci-kako koja mama odluci pa mozda nisi jako zmrdana!MOZDA!Na kraju sam ih nasla kod trece zenske koja je rekla da ih stvarno nema vremena oprati!Inace,ona ne radi tak da NO COMMENT!!!!!!

Svasta... Naucit cu nekaj iz tvog primjera..

Inace surke su vama mjenajli terminporoda sa 20 tjedana kad ste bile na onom velikom ulatrazvuku?

Sundi
    28. Ožujak 2017. 10:18

Ja brojim dane do GO. Pa onda sad razmisljam dal ce mi mjenjat termin sad sa 20 tjedana :)

mrva2017
    28. Ožujak 2017. 10:36

Sundi

Ja brojim dane do GO. Pa onda sad razmisljam dal ce mi mjenjat termin sad sa 20 tjedana :)

ja mislim da se termin ne mijenja... računa se po zadnjoj mengi... meni je beba po mjerama uvijek veća, ali termin ostaje isti... to mi ne pomiče... po 4 mjere mi napiše koliko je kao tjedana i to je to...

Ofnica
    28. Ožujak 2017. 11:00

mamika3

Mamika...katastrofa...oprosti, ali ja bih prozvala tu kolegicu kojoj si prvoj posudila kolica i reka joj da to nije u redu, da očekuješ d se kolica vrate u stanju u kakvom su i posuđena (barem što se čistoće tiče)...jedino ako si joj rekla da joj kolica dajete a ne da ih posuđujete, onda nemreš ništa...
    Nissam ti do sad uspjela odg što se tiče kvarta i tvog komentara da se možda u šetnji vidimo na kukuljeviću...da, tko zna! A možda i prije u bolnici hihi obzirom da obje idemo na sv. duh!

Ofnica
    28. Ožujak 2017. 11:05

mrva2017

Sundi

ja mislim da se termin ne mijenja… računa se po zadnjoj mengi… meni je beba po mjerama uvijek veća, ali termin ostaje isti… to mi ne pomiče… po 4 mjere mi napiše koliko je kao tjedana i to je to…

Sundi, nadaš se uzaludno...i ja sam se nadala...meni je od 11tj uzv pokazivao tjedan dana stariju bebu, i to je evo i do sad...čak sam i pitala svoju ginekologicu hoćemo li mijenjati termin obzirom na uzv mjere. Ona veli: ne, termin vam je po zadnjoj menstruaciji, beba može uraniti, ali se i kasnije roditi. I ja sam se nadala promjeni termina unaprijed tako da ranije mogu na go, ali šipak...
    Tako bi onda svi mogli manipulirati terminima iz koristi, mislim da je i pravilo prema hzzo-u da se termin računa prema zadnjoj mengi, jer je to bitno za onih 45 dana.
    Heheh, u drugoj trudnoći ćemo biti pametnije...i same si izračunati termin 266 dana od začeća (ako bumo znale), i prema tome reći zadnji dan menge. Oni svi računaju kao da je začeće bilo 14. dana od početka menge, a meni je bilo npr. 7. dan, odnosno 2 dana nakon završetka menge.

Ofnica
    28. Ožujak 2017. 11:09

Pandica1510

Jutro :)
    zene moje drage, opet mi treba pomoc. Jucer u niti jednom dm-u nisam nasla one jednokratne gacice nakon poroda. Iskreno, ne znam ni kako to treba izgledati. Vidjela sam jedne marke Tena ali su onako kao pelene za odrasle. Jel to to? ili bi to trebalo biti nesto mrezasto? Ne znam sto da kupim. Uloske sam uzela Jessa najvece koje sam nasla. Dosla doma i odmah izvadila jedan da testiram upijanje, pola litre vode sam izlila i super upijaju :D

Pandice ti si u Njemačkoj pa je možda drukčije tamo u dm-u. Najbolje da odeš u ljekarnu ili nazovi babicu pa ju pitaj gdje ih povoljno možeš naći i šta ona preporuča.

Ofnica
    28. Ožujak 2017. 11:11

Lagertha

Pandica1510

Jutro :)
    zene moje drage, opet mi treba pomoc. Jucer u niti jednom dm-u nisam nasla one jednokratne gacice nakon poroda. Iskreno, ne znam ni kako to treba izgledati. Vidjela sam jedne marke Tena ali su onako kao pelene za odrasle. Jel to to? ili bi to trebalo biti nesto mrezasto? Ne znam sto da kupim. Uloske sam uzela Jessa najvece koje sam nasla. Dosla doma i odmah izvadila jedan da testiram upijanje, pola litre vode sam izlila i super upijaju :D

Ima tih mrežastih u Bipi,ali sam vidjela da imaju i u ljekarni.
    Ovako izgledaju:https://ekupi.blob.core.windows.net/ekupihr/4232818.jpg

Lagertha, vidjela sam ih i jučer u kozmu...onaj naš kozmo u Španskom iznad konzuma se zatvara tek tamo u 7-8mj...tako da tamo nećemo sad ubosti nikakve popuste...jedino za bebu pelene i to sve kaj treba, kad se bebe već rode.

Sundi
    28. Ožujak 2017. 11:24

Ofnica

mrva2017

Sundi

ja mislim da se termin ne mijenja… računa se po zadnjoj mengi… meni je beba po mjerama uvijek veća, ali termin ostaje isti… to mi ne pomiče… po 4 mjere mi napiše koliko je kao tjedana i to je to…

Sundi, nadaš se uzaludno…i ja sam se nadala…meni je od 11tj uzv pokazivao tjedan dana stariju bebu, i to je evo i do sad…čak sam i pitala svoju ginekologicu hoćemo li mijenjati termin obzirom na uzv mjere. Ona veli: ne, termin vam je po zadnjoj menstruaciji, beba može uraniti, ali se i kasnije roditi. I ja sam se nadala promjeni termina unaprijed tako da ranije mogu na go, ali šipak…
    Tako bi onda svi mogli manipulirati terminima iz koristi, mislim da je i pravilo prema hzzo-u da se termin računa prema zadnjoj mengi, jer je to bitno za onih 45 dana.
    Heheh, u drugoj trudnoći ćemo biti pametnije…i same si izračunati termin 266 dana od začeća (ako bumo znale), i prema tome reći zadnji dan menge. Oni svi računaju kao da je začeće bilo 14. dana od početka menge, a meni je bilo npr. 7. dan, odnosno 2 dana nakon završetka menge.

Ma mene to vise zulja da mi ne pomakne uunazad pa da nemoram prekidat go na kaj ja znam dva dana..  Znaci tak je kak je..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.