Nisu kao pelene za odrasle, samo kao mrežica s rupama za noge :) aj kad dodjem kuci danas popodne pa cu ih slikati...
Pandice meni je tak super sto ti pitas sve to la ne moram ja hahah..jesi mozda gledala jel imaju purelan u dm-u za kupit?
Stvarno moram jedan dan ici trazit taj primark jer mi se cini jako jeftin..ja sam jucer u h&m kupila 4 body benkice za nekih 23€,a vi ste za te novce kupile hrpu robice...
Eh mene bas muce te velicine..koju velicinu i koliko toga kupit..
Me+mybaby nadam se da ce sve bit okej
Ne znam kaj netko smatra velikom bebom. Moj je prvi sin bio 3560g i 51 cm na porodu (po mom je to dosta veliko) i u početku nam je 56 bilo malo veliko. Uzmite u obzir da su npr H&M veličine malo veće od C&A. Al je isto tako jako brzo rastao u početku ( u mj dana je dobio 1900g i 6cm) pa smo za 2-3 tjedna bili na 62. Po mom mišljenju treba imati vel. 56. A ako je beba ispod 3kg vjerojatno i 50.
Pandice meni je tak super sto ti pitas sve to la ne moram ja hahah..jesi mozda gledala jel imaju purelan u dm-u za kupit?
Stvarno moram jedan dan ici trazit taj primark jer mi se cini jako jeftin..ja sam jucer u h&m kupila 4 body benkice za nekih 23€,a vi ste za te novce kupile hrpu robice…
Eh mene bas muce te velicine..koju velicinu i koliko toga kupit..
Me+mybabynadam se da ce sve bit okej
ja sam kupila dosta bodija veličine 56, pokoje hlačice i piđamicu...gegice sam kupovala 62
bude u lidlu često akcije i nekako mi se ok čini njihova robica... za 35 kn dvoje hlačice
drage mame i buduće mame, molim preporuku za kolica...sto više gledam, manje znam
Jutro :)
zene moje drage, opet mi treba pomoc. Jucer u niti jednom dm-u nisam nasla one jednokratne gacice nakon poroda. Iskreno, ne znam ni kako to treba izgledati. Vidjela sam jedne marke Tena ali su onako kao pelene za odrasle. Jel to to? ili bi to trebalo biti nesto mrezasto? Ne znam sto da kupim. Uloske sam uzela Jessa najvece koje sam nasla. Dosla doma i odmah izvadila jedan da testiram upijanje, pola litre vode sam izlila i super upijaju :D
Ima tih mrežastih u Bipi, ali sam vidjela da imaju i u ljekarni.
Meni je jučer došao nalaz krvi i urina. Imam nešto manje eritrocita nego što bih trebala imati i u urinu imam previše leukocita pa danas idem napraviti urinokulturu. Uf! Željezo mi je super, čak ga imam i mrvicu previše. Nadam se da neću morati piti neke antibiotike.
Ajme KFK, u mjesec dana skoro 2 kile treba to nosit
Mamice, ja sam za 23 eura u Primarku kupila: 1 ručnik, 1 dekicu, 6 bodića kratkih rukava i 3 piđamice.
Za još 8,5 eura sam kupila 7 bodića s dugim rukavima i 5 čarapica.
I za još 4,5 eura sam kupila za sebe XXL crvenu piđamu za porod i japanke za bolnicu.
Mislim da se stvarno isplati.
Od svega napisanog poslalo mi ovo gore. Super.
Uglavnom. Ja sad podigla nalaze. I sve se poseremetilo. Ajde zeljezo i hemoglobin su niski. To smo ocekivali i vec imam doma terapiju. Jetra je malo odreagirala, ali ajde ok. Ali ono sto me brine jest uroinfekt i jos gore proteini u urinu. I sad bi radije da nisam jos ni isla po nalaze. Kontrola mi je tek 14.04. Ali sutra cu po doznake pa cu probati do doktora s nalazima. Bas se osjecam grozno.
Seka mi je imala problema s proteinima i tek na kraju s tlakom u prvoj trudnoci i radi toga je lezala mjesec dana u bolnici. Nadam se da necu
Koji si tjedan?
Gle bitno da znaju sto ti je.. ja se isto bojim bolnice ali bolje i u bolnici nego doma a ne znas ksj ti je…
27 tjedan. I sad jos moram na OGTT ponovno. Nisam muzu ni rekla doma da ga ne opterecujem pa sam eto morala to podijeliti s vama.
Imam i ja proteine u urinu! Al mi je tlak do sad bio normalan, nemam neke skokove u kilaži, ne otičem i nemam ni druge simptome preeklampsije. Drš se! Ja na to ovako gledam: već sam u poodmakloj trudnoći, veliki je to šok za tijelo, svi organi su mi ispremješani... bilo bi čudno da su mi nalazi isti kao kad nisam trudna. Reci mužu, treba ti podrška i nemoj se previše uzrujavati. Ako bumo i ležale u bolnici to će biti par tjedana, a nakon toga ćemo imati jedno predivno biće uz sebe!!
drage mame i buduće mame, molim preporuku za kolica…sto više gledam, manje znam
Ja imam perperego.. Ako mislis imati jos djece nije losa investicija cjenovno na sredini... Cure su kupovale u sloveniji one ce ti znati reci..
Sortiraj odgovore
Najstariji