Hej cure, danas sam kupila neke stvari za bolnicu. Mrežaste gaćice (5 komada) i neke Vir uloske koji su mi izgledali najveći: Vir special maxi. Pise da su za inkontinenciju i jače menstruacije. Nemam pojma dal sam dobro uzela.... Valjda jesam. Da li netko ima iskustva s tim uloscima?
U Lagertha, mislim da je ovaj Vir pun pogodak! Ja znam da sam ja kad sam rodila nosila dva ona normalna Vira istodobno, dakle, sad mi se cini da ce jedan biti dovoljan
I da, ispod ta dva vira je obavezno išao i always night uložak, da mi ne promoci ako je samo Vir... 😐 Mogla sam komotno dječju pelenu stavit, neki Maxi plus veličinu 😮🙁
Cure koje zele dojiti a zele o tome doznati vise, mozete pogledati na youtube film MLIJECNA STAZA
Drage cure evo i mene nakon duljeg vremena
Jednostavno sam skoro svaki dan a terenu po bolnicama i kod doktora pa nikako da se Vam javim.
Prva sam na listi i čekam curu i roditi ću u Varaždinu.
Meni je ostalo još 40 dana do poroda, iako me moj suprug želi smjestiti u rađaonu odmah iza Uskrsa (3 tjedna ranije) jer se ne može isčekati kčerkice.
Ugl. evo ukratko moje priče, na zadnjem UZ sa 30 + 3 mi je malena bila 3 tjedna unaprijed sa svim vrijednostima, težinom (2.100g) abdomenom, berenom kosti svime. Tad me ginekolog šalje na OGTT koji je super, ali je dalje kao i ja zabrinut što je malena u roku od 3 tjedna od prethodnog UZV a oliko jako uznapredovala. Šalje me i na UZV ponovno za 3 tjedna u OB te mi je malena ponovno veća po UZV ali sad kao nekih 2 tjedna (ima 2.560 grama: ja mislim bože moj kak ću ja to rodit, prvo dijete)
I sad moram ići raditi Hba1c te GUK profil u dnevnu bolnicu. To idem u utorak.
Od robice i stvari je sve spremno, trebam još samo spremiti sve u torbu za slučaj da malena odluči doći prije termina poroda.
Nemam problema sa žgaravicom ni sa spavanjem sve mi je ok, do sad imam nekih + 10 kg (33+6)
Malena više nema mjesta baš da ima tulum već se samo gurka, baš osjetim stopalo ili rukice osjećaj predivan.
Spavačicu sam našla u C & A i cijela je od vrata do kraja u gumbićima. Sutra ću pokušati staviti neke sličice.
Ako ima tko kakvih pitanja, evo javim obzirom da sam na početku liste.
url=https://lilypie.com]
Jutro cure :)
Uh ja sam druga na tablici i vec me je polako strah al u pozitivnom smislu :D
Mali mi je isto na svakom pregledu okrenut na dolje.
Najvise me panika sto ja to sve pripremam polako kao ono stignem imam jos vise od mj dana pa se bojim da me krene ranije ... auu
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Jutro!
OhSoBoho
Spavacice su ti mrak!! Nekako mi je prije bilo bolje kad smo dobivale njihove u bolnici...nisam morala razmisljati jos o spavacici
Sto se tice jastuka...neman mjesta u krevetu...navecer legnem sa muzem u krevet a ujutro se probudimo s dvoje djece u krevetu 😂😂😂tak da nam je bas guzvanac u krevetu...sad kad jos stigne princeza...bit ce veselo ❤
MalaRizica
Majca je preeslatka!!!!
elen0807
Sto se tice sexa...iskreno...bas uzivamo 😉
Lagertha
Za te uloske neznam...ja sam koristila one VIR80...crveno pakiranje...i nisu mu trebali dodatni ulosci
Koskica
Nadam se da ce dobro proci 😊
Koliko si platila spavacicubu c&a?
Pandica1510
Meni je tako isto...sve odgadjam i odgadjam...ali moram si jedan dan uzeti i sve lagano pripremiti i spakirati...robica mi je za bebicu spremna to sam si bas dala truda neki dan 😊😊😊😊😊😊
Meni je bebica okrenuta prema gore...nadam se da ce se okrenuti prema dolje u ovih 10tj...bas mi je nezgodno...kada udara...osjetim ju i dolje i gore...
Pozdrav cure,
Tamo ispravak u tablici onoj,nisam iz Splita nego Rijeke…
Joj cure,evo nama je 5.4. 20 tjedana ,4. idemo na pregled pa možda saznamo spol.
Mi smo kupili od većih stvari skoro sve jos moramo kolica i stolac za hranjenje.
Eto do sad nikakvih problema no sad su počeli strani bolovi u leđima,ne mogu spavat ne mogu nis…katastrofa…
Mozda je to zato što sam jako visoka a mrsava (183,65 kg)
Ufff. ..jel koju od vas bolilo tak ??
I kak da stavim ovu crtu dolje koliko sam trudna i otkad smo vjencani??xD
Mi imamo5.4.pregled,a 6.4. nam je 20tjedana.Kupi si banana jastuk za spavanje...ja sam dobila od sogorice i bas mi je super....inace se osijecam suuper,a jutros sam prvi put primjetila da sam se probudila s naotecenim prstima na rukama😣.Jedva cekam pregled jer nisam sigurna jesam li osjetila bebicu ili je to rad crijeva😂 iako mislim da je beba😄
24.08.2017.
https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png
U Lagertha, mislim da je ovaj Vir pun pogodak! Ja znam da sam ja kad sam rodila nosila dva ona normalna Vira istodobno, dakle, sad mi se cini da ce jedan biti dovoljan
Ma vjerojatno bu bili dobri. Hvala ti! Imam i night libresse, ostali mi od zadnje menge koja nije dosla To sam naletila u cosmu (imaju trenutno 30% popusta na sve). Ja bum spremila torbu za rodilište sad ovaj tjedan. Još moram svakaj nešto kupit, oprati... Imam i neke uloškiće za grudi iz Lidla. Mislim da mi još treba: koji paket mrežasti gaća, dezinfekcijsko sredstvo/maramice, pelene za bebu, neke jednokratne podstave za previjanja koje cu staviti ispod sebe za svaki slučaj, krema za bradavice.
Koskice, lijepo sto si se javila! Bolje se ti spremi sad dok još nije ogromna vrućina i da te ne krene ranije! Javi sto si kupila.
Sortiraj odgovore
Najstariji