Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninche9
    25. Ožujak 2017. 14:22

MalaRuzica

Da se i ja pohvalim sa shopingom
    .                                A ova druga je bila 50 na placu ali materijal nije bas nesto ali super stoji.                               Da vas pitam jel netko kupovao onaj banana jastuk.Prvo sam dosla na ideju da mi ga frendica sasije ( kao biti ce jeftinije) ali kada sam vidjela cijene materijala definitivno se ne isplati.Tako da cu ga kupiti ali ne znam gdje i ne zelim onaj manji za dojenje nego onaj veliki da sada mogu spavati na njemu a poslije da ga mogu oko bebe staviti. I jos jedno pitanje jel se trudnice u autu moraju vezati?     I kada sam se raspricala vec da podijelim s vama cinjenicu da mi se ocigledno bas vidi trudnoca, jucer su mi se u tramvaju htjele ustati tri starije gospode a danas mi je prodavacica odnijela u auto hranu za pse.A tek dam u 5 mj. kakva cu biti do poroda.       Pinkica mislim da je dobro sto se beba mice, ja ju obicno osjetim kada lezim na ledima a kad se okrenem na bok prestane, mozda javlja da jos ne pase taj polozaj.                                  Oh So Boko obje su lijepe, ovu rozu d medekom sam i ja probavala i bas je lijepa i kvalitetna ali mi se ucinila preuskom inace sam nosila xs ili s a ova m mi je vec sada bila preuska, pa sam si mislila da se necu ugodno osjecati u njoj

Ja imam taj jastuk, lijep je, velik i puno ljepse i lakse mi je s njim spavati. Mogu ga svakome preporuciti.
    Trudnice u autu se MORAJU vezati, pokusaj smjestiti donji pojas sto nize a ovaj poprecni tako da ti sto manje smeta i ne reze trbuh, ako je moguce. Cuvaj sebe i bebu, sigurnost je ipak na prvom mjestu.

OhSoBoho
    25. Ožujak 2017. 14:23

MalaRuzica,
    Super su ti spavacice 
    Sto se tice banana jastuka, još nisam uzimala ali definitivno budem uskoro jer mi je već sad teško spavati na boku ;)
    Ja ću vjerojatno uzeti u bubamari, veliki su i pamučne navlake imaju pa nekako mislim da će bit manje vruće spavati/dojiti na takvima iako ima i čvršćih odnosno punih banana ali takvi automatski imaju deblja tkaninu na sebi. U bubamari su oko 200 kn. 
    Što se vožnje u autu tiče,  muž mi ne da da se više vozim naprijed već me ovakvu s cca 180xm strpa na stražnji sic. I natjera da se vežem.  

mrva2017
    25. Ožujak 2017. 14:47

Cure,koje ste velicine uzimale spavacica? koje inace nosite,koje vam sad pasu ili vece da imate za porod? mozda glupo pitanje ali ne znam koju bih si velicinu uzela. jako su lijepe ove s borongaja i cijena je super. blizu sam tamo pa cu sutra otici....

Carmen012
    25. Ožujak 2017. 14:49

Ja sam kupila banana jastuk Mali Anđeo ali mi je na žalost malo previsok (predebel) i tvrd pa mi nije bas ugodno spavati na njemu kako sam očekivala. Razmišljala sam da ga rasporim i  izvadim malo punjenja, možda mi bude bolje ali mrzim šivanje pa nikako da to napravim.

MalaRuzica
    25. Ožujak 2017. 15:41

OhSoBoho dobar ti je muz, vidis kak je brižan :) ali i odozada u autu se moras vezati.Posto ja vozim onda napravim ovako kako je Nince napisala i bude ok bar za sada. Mrva2017 ja sam uzela M ali jos uvijek nosim svoju staru robu koja je xs ili s, ali ove m su mi bas taman malo su sire ali ne sumljam da ce se to popuniti pa me nece stezati

25. Ožujak 2017. 17:10

Meni je mama kupila jastuk u adaxu. Normalno punjenje. Olakšava mi spavanje: provucem ga izmedju nogu, oko trbuha i ispod ruke i onda trbuh naslonim na njega ili obratno pa naslonim leđa na njega. Jos je uvijek na popustu. Ima perivu presvlaku.

• elen0807
    25. Ožujak 2017. 19:15

Cao cure,imam pitanjce-kakve ste sa sexom?mi tak tak,nekako mi postaje neugodno,nemrem se opustit jer mali se rita stalno...sta se tice udaranja i drmanja ,na anomaly scanu sam pitala jel to normalno,rekli su mi sto je aktivnije da je to bolje i da im se svida kad je tako..

Ofnica
    25. Ožujak 2017. 19:40

Blu5, moj bebač je cijelo vrijeme glavom prema dolje, od samog pocetka...barem se tako potrefilo na svakom uzv. Sad je glavom isto dolje, a guza mu je na mojoj lijevoj strani od pupka.
    Cure spavaćice su mrak, ne znam jel ih ima i na Trešnjevci posto mi mi je tresnjavacki plac puno bliže...ici cu vidjeti. Koje ste veličine uzele? Ljudi moji, ja mislim da sam se zadnjih 5-6 dana zdebljala oko 3kg, ali normalno papam...🙄😳 i žgaravica i podriguvanjemeubija zadnjih dva dana...bljak...idem si opet smućkati sodu.

Matie89
    25. Ožujak 2017. 20:13

Ninche9

MalaRuzica

Da se i ja pohvalim sa shopingom
    .                A ova druga je bila 50 na placu ali materijal nije bas nesto ali super stoji.                Da vas pitam jel netko kupovao onaj banana jastuk.Prvo sam dosla na ideju da mi ga frendica sasije ( kao biti ce jeftinije) ali kada sam vidjela cijene materijala definitivno se ne isplati.Tako da cu ga kupiti ali ne znam gdje i ne zelim onaj manji za dojenje nego onaj veliki da sada mogu spavati na njemu a poslije da ga mogu oko bebe staviti. I jos jedno pitanje jel se trudnice u autu moraju vezati?   I kada sam se raspricala vec da podijelim s vama cinjenicu da mi se ocigledno bas vidi trudnoca, jucer su mi se u tramvaju htjele ustati tri starije gospode a danas mi je prodavacica odnijela u auto hranu za pse.A tek dam u 5 mj. kakva cu biti do poroda.    Pinkica mislim da je dobro sto se beba mice, ja ju obicno osjetim kada lezim na ledima a kad se okrenem na bok prestane, mozda javlja da jos ne pase taj polozaj.                 Oh So Boko obje su lijepe, ovu rozu d medekom sam i ja probavala i bas je lijepa i kvalitetna ali mi se ucinila preuskom inace sam nosila xs ili s a ova m mi je vec sada bila preuska, pa sam si mislila da se necu ugodno osjecati u njoj

Ja imam taj jastuk, lijep je, velik i puno ljepse i lakse mi je s njim spavati. Mogu ga svakome preporuciti.
    Trudnice u autu se MORAJU vezati, pokusaj smjestiti donji pojas sto nize a ovaj poprecni tako da ti sto manje smeta i ne reze trbuh, ako je moguce. Cuvaj sebe i bebu, sigurnost je ipak na prvom mjestu.

Treba se vezati zbog sigurnosti. Kako meni pojas vec smeta preko stomaka uzela sam dodatak za trudnice BeSafe. Ima se naruciti preko HAK-a, ali sam nasla jeftiniji u BabyCenter.
    Mene je nekako bilo strah ako se nesto desi da bude pojas preko bebe, a ovo je taj dodatak

https://www.besafe.com/product-int/besafe-pregnant-belt/

OhSoBoho
    25. Ožujak 2017. 20:20

Ja sam uzela xl spavacice, nisu preogromne a opet su mi dovoljno komotne i nigdje ne stišću, ima mjesta za još veći trbuh iako sam i sad ogromna 
    A i mislim si da će bit očajno vruće u srpnju pa mi bolje da ima malo lufta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.