Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • blu5
    25. Ožujak 2017. 07:46

Pandica1510

Gala takav slucaj je i kod mene haha muz je taj koji sve drzi na predvidenom mjestu i sve zna gdje mu je a ja sve samo usput ostavim pa onda poslije panika haha

Ja ako nesto negdi ne stavim, spremim, onda ce takk to i ostat.Moji su poprilicno komodni sta se tice urednosti, a ja po cile dane vristim po kuci kako jedina skupljam za svima.Muz mi je onako poluuredan, ali zat nema toga sta on me napravi, od kuhanja, do stajanja robe susit.Naravno da sta se tice reda i redenja kuce ja to sve uvik bolje, ali zadovoljna sam.Jedini je problem sta je sve na meni kad je on na brodu, al kad dode, stvarno imam ogromnu pomoc.Takoder ne radim razlikukzmedu sina i kceri, pa tako oboje moraju pospremit sobu, maknit pjat sa stola, sve ravnopravno.

• blu5
    25. Ožujak 2017. 07:47

Ofnica i Lagertha, vi ste najblize terminu.Jesu vam se bebe spustile glavom dole?

Marlon
    25. Ožujak 2017. 08:19

Jutro:-)
    Bas gledam listu i prve bebe ocekujemo za malo vise od mjesec dana😃
    Kako brzo ide vrijeme, jos malo i svaka od nas ce upoznati svoju mrvicu.😍
    Nas prije rođenja naseg decka ceka proslava prvog rođendana i proslava prve pričesti
    Pozdrav i uzivate u vikendu🤗

25. Ožujak 2017. 08:22

Je. Vec na prošlom pregledu je imao glavu prema dole. Polozaj II... Guza mu je na desnoj strani mog trbuha.

mrva2017
    25. Ožujak 2017. 10:23

Kad se oni okrecu? nama je na proslom pregledu sa 21tj vec bio glavom prema dolje. ne znam dal ce se sad jos okretat dok ima mjesta ili kako to ide.. bio je glavom prema dolje i gledao je u moju kraljeznicu....

Pinkica93
    25. Ožujak 2017. 11:09

Jutro curke! Baš je divan dan danas i fakat je šteta ga ne iskoristiti jer kažu da će od sutra biti i puno hladnije i čak malo kiše.
    Ja sam od sinoć koma. Taman se sva krepana idem smjestiti u krevet i ova malecka počne izvoditi svoj show program. Toliko je udarala, okretala se, čak je uspjela napraviti i salto koji valjda niti najbolji ni najfleksibilniji gimnastičari i cirkusanti ne bi uspjeli napraviti. Nakon valjda 15 min bolova od nje uspijem zaspati i čak cijelu noć u komadu prespavati do tablete u 6 ujutro kad počinje valjda druga runda koja nije bila tako intenzivna, ali s pauzama traje još uvijek. Dečko me zeza da oćemo na hitnu jel je mala preaktivna. Kak me počeo zezati s tim, bacio mi je neku bubu na uho dal je to dobro što je baš toliko aktivna. Znam da glupo zvuči( i ne, definitivno neću na hitnu), ali fakat sam malo uplašena zbog te njezine tolike aktivnosti. Nikad nije bila baš takva. Jel ima koja od vas išta slično ili je bar čula za takvo šta?

LittleG
    25. Ožujak 2017. 11:22

Ja nemam iskustva, ali vjerujem da je bolje što je aktivna. Mene više brine kada je mirno, ali za sada se tješim da možda ne osjetim uvijek jer sam prirodno punija, posteljica sprijeda, a tek smo u 22.tjednu. Jedva čekam da se žalim kako me mlati.

OhSoBoho
    25. Ožujak 2017. 13:22

Bok cure, 
    Mi iskoristili divan dan za šetnju i šoping.
    Na placu borongaj našli smo hrpu super stvari za bebicu, sve 100% turski pamuk i sve super slatko ;)
    Tri bodica,  dvoje hlačice i troje čarapice za 180kn, meni se cijena čini super naspram dućana a kvaliteta pamuka je svakako bolja. 
    Ali najbolje od svega je što sam kupila spavacice za dojilje za 70kn komad, isto pamuk 100%. Ja imam 178cm i dodju mi do koljena. Štand broj 40 koga zanima 

25. Ožujak 2017. 13:22

Pozdrav cure,
    Tamo ispravak u tablici onoj,nisam iz Splita nego Rijeke…
    Joj cure,evo nama je 5.4. 20 tjedana ,4. idemo na pregled pa možda saznamo spol.
    Mi smo kupili od većih stvari skoro sve jos moramo kolica i stolac za hranjenje.
    Eto do sad nikakvih problema no sad su počeli strani bolovi u leđima,ne mogu spavat ne mogu nis…katastrofa…
    Mozda je to zato što sam jako visoka a mrsava (183,65 kg)
    Ufff. ..jel koju od  vas bolilo tak ??

I kak da stavim ovu crtu dolje koliko sam trudna i otkad smo vjencani??xD

MalaRuzica
    25. Ožujak 2017. 13:59

Da se i ja pohvalim sa shopingom

Ova je bila 80 u butiku i bas je kvalitetan materijal a vidim sada da je na borongaju 70
    Ova je bila 80 u butiku i bas je kvalitetan materijal a vidim sada da je na borongaju 70

.                                                                A ova druga je bila 50 na placu ali materijal nije bas nesto ali super stoji.                                                              Da vas pitam jel netko kupovao onaj banana jastuk.Prvo sam dosla na ideju da mi ga frendica sasije ( kao biti ce jeftinije) ali kada sam vidjela cijene materijala definitivno se ne isplati.Tako da cu ga kupiti ali ne znam gdje i ne zelim onaj manji za dojenje nego onaj veliki da sada mogu spavati na njemu a poslije da ga mogu oko bebe staviti. I jos jedno pitanje jel se trudnice u autu moraju vezati?         I kada sam se raspricala vec da podijelim s vama cinjenicu da mi se ocigledno bas vidi trudnoca, jucer su mi se u tramvaju htjele ustati tri starije gospode a danas mi je prodavacica odnijela u auto hranu za pse.A tek dam u 5 mj. kakva cu biti do poroda.              Pinkica mislim da je dobro sto se beba mice, ja ju obicno osjetim kada lezim na ledima a kad se okrenem na bok prestane, mozda javlja da jos ne pase taj polozaj.                                                                    Oh So Boko obje su lijepe, ovu rozu d medekom sam i ja probavala i bas je lijepa i kvalitetna ali mi se ucinila preuskom inace sam nosila xs ili s a ova m mi je vec sada bila preuska, pa sam si mislila da se necu ugodno osjecati u njoj

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.