Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrva2017
    22. Ožujak 2017. 11:22

mamika3

Svidja mi se ova prva majica!Djeluje mi dosta siroko!Jel netko napisao da voli biti u uskome? 😲 Svaka cast,ja ne mogu!Dolje moze,ali gore nema sanse!Imam i ja iscjedak!Cesto mjenjam dnevne uloske!Kako je netko napisao-ko sam se upiskila malo!Ha ha….

ja isto ne mogu uske majice.. prije trudnoće sam samo usko nosila, a sada nema šanse.. ne znam zašto, ali ne volim kad mi se trbuh ocrtava.. makar mi je lijepi i sve, nije mi nekako to to....

donna83
    22. Ožujak 2017. 11:47

Evo mene sa zgaravicom. Skoro od pocetka imam, al u zadnjih 10 dana sve gore. Vise uopce ne spavam ležećki nego polusjedecki 😏. Dakle, odvratno nesto. Neku vecer zaspala slucajno u normalnom, ležećem položaju i probudila se nakon sat vremena s takvom kiselinom u grlu...valjda mi se nesto vratilo, neka tekućina (sori curke na detaljnom opisu) ali grlo me toliko peklo jos 2 sata poslije... Inace pijem mlijeko i bademe, to mi pomaze. Dokt mi je rekla da ima nekih tableta koje mozemo i mi trudnice, ali nisam isla u ljekarnu po to...

donna83
    22. Ožujak 2017. 11:50

Da, imam i ja napadaje čišćenja! Mislim da ima i neki naziv za to u trudnoći, gnjiježđenje ili tako nesto 😊 

MalaRuzica
    22. Ožujak 2017. 12:05

Ja nemam napadaje ciscenja, ali si razmisljam sta sve trebam napraviti pa se do Uskrsa mozda neceg i primim :D , a mozda i ne :)

Ofnica
    22. Ožujak 2017. 12:11

Postoje tablete rennie ili soda bikarbona za žgaravicu 

mamika3
    22. Ožujak 2017. 12:21

donna83

Da, imam i ja napadaje čišćenja! Mislim da ima i neki naziv za to u trudnoći, gnjiježđenje ili tako nesto 😊

Imam ih i ja!Onda napravim generalku!Je,je zove se gnijezdjenje!Znaci nisam jedina....I pred kraj taj osjecaj zna biti intenzivan!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    22. Ožujak 2017. 12:24

mrva2017

mamika3

Svidja mi se ova prva majica!Djeluje mi dosta siroko!Jel netko napisao da voli biti u uskome? 😲 Svaka cast,ja ne mogu!Dolje moze,ali gore nema sanse!Imam i ja iscjedak!Cesto mjenjam dnevne uloske!Kako je netko napisao-ko sam se upiskila malo!Ha ha….

ja isto ne mogu uske majice.. prije trudnoće sam samo usko nosila, a sada nema šanse.. ne znam zašto, ali ne volim kad mi se trbuh ocrtava.. makar mi je lijepi i sve, nije mi nekako to to….

I meni je tako!Lijepo izgleda trbuh u uskome,ali meni je to neugodno nekako!Tajice i tunika su mi dobitna kombinacija sve do kraja....😁

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

donna83
    22. Ožujak 2017. 12:40

mamika3

donna83

Imam ih i ja!Onda napravim generalku!Je,je zove se gnijezdjenje!Znaci nisam jedina….I pred kraj taj osjecaj zna biti intenzivan!

Jucer sam izbacila 4 velike vreće iz svog ormara 😂 I stalno planiram sta jos moram počistit, sta mora baciti, ceka se rijesiti...a imam jos vise od 3 mjeseca do kraja! 😊

Sundi
    22. Ožujak 2017. 12:50

Ja isto zadnjih dana otkad je zatoplilo odmah cim dodem s posla bjezim pod tus.

Evo zanimljivog članka:
    https://klokanica.24sata.hr/trudnoca/trudnica/8-stvari-koje-su-vam-zaboravili-reci-o-trudnoci-8052 

22. Ožujak 2017. 13:09

Meni su isto mokre gaće, neki vodenasti iscjedak pa moram nositi dnevne uloške koje ustvari mrzim nositi. No najčešće mi ni oni baš ne pomažu. Koliko sam čitala/pitala - to je normalno... ginekolog kaže da ništa ne vidi, brisevi su ok. Danas sam bila na pregledu i otvoreno mi je bolovanje do porodiljnog. Otišla sam odmah poslije to srediti u firmu i u Jukićevu i u transfuzijski zavod. Još mi ostaje vaditi krv da provjerimo željezo itd. Ja mislim da mi to možda nije dobro. Dečkić je bio jako nemiran (i još uvijek je) i nije nam se baš htio pokazati na ultrazvuku, ni lice mu nisam vidjela ni pišu ni nogice ni rukice. Jedino uho!  Glavica mu je prema dole, lice mu je okrenuto prema unutra, a tijelo je nekako uvijeno isto prema unutra. Ima 1670 grama i 42 cm :-) Ja sam se udebljala 1 kilu od prošlog puta, čak i nešto manje prema njihovoj vagi... 900 grama no zaokružili smo. Tlak mi je još uvijek normalan: 115/75

Što se tiče spavanja, užasno sam umorna i već odem spavati u 9 pa nije ni čudno što se onda probudim oko 6:30-7, ali sam ujutro prilično odmorna. No ova vožnja i hodanje po gradu me izmorilo. Mislim da ću danas poslije ručka ubiti oko.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.