Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • blu5
    21. Ožujak 2017. 14:16

Pandica1510

Cure je ta krema za bradavice (tokom dojenja) nesto obvezno ili?

Nije obavezno, ali meni je trebalo. Kad beba počne dojit, onda bradavice znaju popucat, pa Purelan pomaže, a bebi ne smeta. Mene Purelan spasio!

Ofnica
    21. Ožujak 2017. 14:19

Meni je za bradavice sada super avokado i kokos ulje...mislila sam nakon poroda koristiti kokosovo ulje umjesto purelana. Vi cure koje imate iskustva s purelanom, sta mislite o tome.?

Ofnica
    21. Ožujak 2017. 14:30

http://www.roditelji.hr/obitelj/zasto-mame-vole-kokosovo-ulje/
    Evo jedan korisni članak...

• blu5
    21. Ožujak 2017. 14:33

Kokosovo ulje je super! Stvarno povoljno utječe na probavu a i koža je odlična nakon korištenja ulja.

• blu5
    21. Ožujak 2017. 14:34

Ofnica

Meni je za bradavice sada super avokado i kokos ulje…mislila sam nakon poroda koristiti kokosovo ulje umjesto purelana. Vi cure koje imate iskustva s purelanom, sta mislite o tome.?

Stvarno ne znam..ne znam da li beba smije dojit bradavicu namazanu kokosovim uljem? Za purelan znam da smije

• elen0807
    21. Ožujak 2017. 15:41

ja cu sve u suho kak se veli,nakon podoja namazat obicnim melemom i skinut ga do slj podoja.nikakve bakarači.

donna83
    21. Ožujak 2017. 15:44

Purelan je stvarno dobar, bar meni bio, spas... 

donna83
    21. Ožujak 2017. 15:46

Dobro ju sto smo ljetnice pa cemo se moci zračiti bez grudnjaka 😂 Dobro je i nakon podoja namazati bradavice svojim mlijekom i ostaviti tako da se osuše 

Sundi
    21. Ožujak 2017. 15:50

Ja bum koristila purelan sigurno :) a i one sesirice za bradavice silikonske ako bum imala problema sa bradavicama..

http://www.philips.hr/c-p/SCF156_01/avent-njega-dojki-stitnici-za-bradavice

Mamicaaa
    21. Ožujak 2017. 16:53

Donna slika je preslatka 😊 
    Sundi ja isto kao.i ti..prije trudnoce sam kavu znala pit na litre ovisi o danu,sad sam smanjila na 1 do 2 male salice..a isto kao ofnica u pocetku trudnoce mi nije pasala nikako,al sam taj period pila 3-4 gutljaja ujutro samo da me malo razbudi..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.