Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    22. Ožujak 2017. 13:12

Za gastritis mi je ginekolog preporučil: Reflustat (do 2 vrečice na dan). Čak je spomenuo da mogu i Gatsal.

OhSoBoho
    22. Ožujak 2017. 13:20

Hvala cure na receptima za žgaravicu,  nešto ću sigurno probati...očito je to još jedna od čari trudnoće ;)
    Sto se spremanja i čišćenja tiče, svako prijepodne nešto izribam/posložim ili izbacim van ali mislim da će najgore tek doći, proljetno čišćenje od kuta do kuta 
    Jedino kaj mi malac bas i ne da sa se sagnem.  Neki dan odlučila izribati pećnicu a on frajer svaki put kad se ja sagnem opali svom snagom tak da sam morala odustati 

22. Ožujak 2017. 13:26

Mamica ja cu vidit ak isto ima u ljekarnoj ako ne kupim preko neta :)
    OhSoBoho ja imam zgaravicu ovisno sta jedem. Smeta mi recimo cips od paprike i opcenito jela zacinjena paprikom bilo svjeza ili mljevena i smeta mi sos od rajcice. Nemam ju cesto ali kad imam to je pakao, ne pece nego boli. A rjesavam tako da u frizideru obvezno imam jako hladno mlijeko, popijemo onako 3dcl ali u manjim gutljajima i obvezno spavam na povisenom isto, skoro u sjedecem polozaju. Na bok isto mogu ali isto malp glavu na poviseno s tim da obvezno lijevi bok. Ako i 2 min budem na desnom to je pakao.

Sve mogu u Onome koji me jača <3

NevaNevičica
    22. Ožujak 2017. 13:43

Cure, nedavno je bila tema što sve ponesti u bolnicu, ja ću obavezno uzeti i kremu protiv hemeroida. Nakon prošlog tjedna sve me strah kako će biti nakon poroda .

22. Ožujak 2017. 13:44

Pandice, ja mislim da je i meni od rajčice, a tako je volim 

22. Ožujak 2017. 13:52

Lagertha znam kako ti je :( nema mi nista finije nego salata od svjeze rajcice, krastavaca i feta sira i jedem i znam da mi nece bit dobro al ne mogu odolit haha a da ne spominjem lazanje itd gdje ima umaka.. uff al dobro kad me uhvati zgaravica to uvijek bude prije spavanja nikad preko dana i onda vec pripremim jastuke i mlijeko. Ne zelim si ukidat finu hranu zbog zgaravice haha 

Sve mogu u Onome koji me jača <3

22. Ožujak 2017. 13:56

Pandice, tako i ja. Još ajde pizzu, ali junećeg safta na crveno se ne želim odreći. Glavno da od kečapa nemam žgaravicu 

I_me
    22. Ožujak 2017. 14:32

Mame, javljam vam se sa teme jesenske bebe. Mi smo sve tamo od 5 tt do 14tt pa su me zanimale neke stvari jer ste ipak duze trudne. :)
    Moje pitanje je u vezi grudi. 
    Hoce one cijelu trudnocu boljeti?
    Moju su se lijepo popunile i dobila sam zilice po njima. Jos stanem u iste grudnjake. 
    Hoce li jos rasti i hoce li i dalje boljeti? Ili to sad stane u 2 tromjesecju pa se nastavi u trecem? Koliko su vam i kada narasle? 
    Hvala svima na odg!

• AnnaFit157
    22. Ožujak 2017. 14:37

I_me

Mame, javljam vam se sa teme jesenske bebe. Mi smo sve tamo od 5 tt do 14tt pa su me zanimale neke stvari jer ste ipak duze trudne. :)
    Moju su se lijepo popunile i dobila sam zilice po njima. Jos stanem u iste grudnjake.
    Hoce li jos rasti i hoce li i dalje boljeti? Ili to sad stane u 2 tromjesecju pa se nastavi u trecem? Koliko su vam i kada narasle?
    Hvala svima na odg!

Sve ovo samo iz mog iskustva jer je svatko drugačiji. Oduvijek nosim jedinicu. Jeeeeeedva dvojku, ako je mali model haha.Pogodite koji broj nosim sada na pragu trećeg tromj? Istooooo!!!! Nisu narasle nego možda 1 cm, lol.Boljet će, ali najjače u prvom tromj. kasnije popusti :D 
    Nekome narastu za tri broja, netko zauvijek ostane na jedva dvojki.

mrva2017
    22. Ožujak 2017. 14:41

I_me

Hvala svima na odg!

ja isto mislim da je ovisno od cure do cure.. ja sam nakon mj dana trudnoće morala ići kupiti veći grudnjak jer su mi cice ispadale iz grudnjaka... bole me cijelu trudnoću, ali ne jednako.. ima dana kad su bradavice jako osjetljive.. stalno su mi nabrekle cice...
    i plave žilice mi se vide već jako dugo....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.