Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ofnica
    22. Ožujak 2017. 09:09

Mrva iz N. Yorkera, ova prva je 65kn, a druga 30kn

mrva2017
    22. Ožujak 2017. 09:11

tnx.. odmah poslije posla idem pogledat šta imaju....

Ofnica
    22. Ožujak 2017. 09:12

Hihi Carmen, budes vidjela s 30+ tjedana jelbudes voljela da sve bude usko...ja sam sve šire uzela jer mi je grozno sad da me nesto steže...ali i ja sam u ranijim mjesecima voljela usko.

mici_0555
    22. Ožujak 2017. 09:36

Ne znam ko je prvi preporučio joga hlače u decatlonu...Hvala za info! Bila jučer, kupila 2 para..super su udobne :-) Sad nosim široke tunike i te tajce ispod. Našla sam i rješenje za sjedenje na poslu: selim se s stolice na loptu i od jučer stojim- složila kutije za miš i tipkovnicu i monitor tako da mogu i stajat..tako na izmjenice mi je super...i odustala sam od cipela..samo tenisice. Netko je pisao o mokrim gačama- ja bez dnevnog uloška nejde nigdje. A gače koje ne žuljaju sam našla u c&a paket 4 komada kao za trudnice al su bile zadnje..ne zanam dal su još došle...one pravo bjele babske bez jake gumice.

Carmen012
    22. Ožujak 2017. 09:43

Ofnica vjerujem ti :)  na svu srecu  do tada imam jos 10 tjedana pa ce biti toplo i moci cu biti u haljinicama, toga barem imam :D

mrva2017
    22. Ožujak 2017. 09:49

m@m@

Purelan krema cure je fantasticna!!!!!!
    Sa drugim djetetom sam imala gadne probleme sto se tice dojenja. Radje bih 5puta rodila neko to opet prozivila. Bradavice su mi bile skoro na pola otrgnute, krvave i u ranama. Purelan krema me onda spasila.

Imam jedno pitanje…29+1 sam…meni su gace uvijek mokre…ischedak nije, bas je mokro…ne kuzim da ista curi…dali imate vi problema stim? :-/

ja imam pojačani iscjedak otkad sam trudna.. nekad više, nekad manje... doktorica je gledala i kaže da je sve ok...
    jučer dok smo muž i ja bili u šetnji odjednom sam stala i rekla mu da sam se upiškila...    on gleda i kaže da nisam.. imala sam osjećaj da sam skroz mokra dolje.. uvijek imam dnevni uložak i to onaj veći... došli smo doma i nisam ništa posebno na njemu primijetila, al ja sam se osjećala mokro... to mi se još nije dogodilo....

LittleG
    22. Ožujak 2017. 10:03

Što se tiče mokrih gaćica, evo mene. Ja imam problem s tim. Ne curi ništa samo su mokre. Noću ne, samo kada sam aktivna... Tako da to povezujem općenito sa znojenjem i tjelesnim lučenjem. Iscjedak ne vidim da imam.Bila sam kod dr u petak sve na pregledu bilo ok. A to primjećujem od kada je zatoplilo ili prije po zimi kada bi mi negdje bilo vruće 

OhSoBoho
    22. Ožujak 2017. 10:26

Bok cure,
    Mokri iscjedak mi je normalan od 1. dana trudnoće, bez dnevnih uložaka nikud ne idem. 
    Ima koja od vas problema sa zgaravicom?  Kak ju rješavate?  Nisam noćas oka sklopila od muke 
    Vjerojatno nije pomoglo ni to kaj smo sinoć išli na palačinke.  S linoladom.

mamika3
    22. Ožujak 2017. 10:39

Svidja mi se ova prva majica!Djeluje mi dosta siroko!Jel netko napisao da voli biti u uskome? 😲 Svaka cast,ja ne mogu!Dolje moze,ali gore nema sanse!Imam i ja iscjedak!Cesto mjenjam dnevne uloske!Kako je netko napisao-ko sam se upiskila malo!Ha ha....

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• AnnaFit157
    22. Ožujak 2017. 11:16

I kod mene mokro, ne puno, ali dovoljno da poželiš promjeniti veš , tako da su dnevni ulošci najspretnije riješenje, ginić kaže da sve to ide u rok službe.
    Ofnica majice su super slatke i pašu na gomilu toga tako da lajk, bacam se u lov na iste :D

Ima li tko 'problema' s napadajima čišćenja? Od potpune 'obamrlosti' prošlog tjedna postala sam Bree iz Kućanica haha. Jučer kupaona generalka, danas kuhinju slagala, ribala puna tri sata, pola tog pobacala, ma šou. Mogu satima čistiti u komadu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.