Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mamicaaa
    21. Ožujak 2017. 16:53

Donna slika je preslatka 😊 
    Sundi ja isto kao.i ti..prije trudnoce sam kavu znala pit na litre ovisi o danu,sad sam smanjila na 1 do 2 male salice..a isto kao ofnica u pocetku trudnoce mi nije pasala nikako,al sam taj period pila 3-4 gutljaja ujutro samo da me malo razbudi..

donna83
    21. Ožujak 2017. 17:26

Žene, upravo sam u Terranovi kupila dvoje tajice za 79 kn i imaju onaj dodatak za prebacit na trbuh!

21. Ožujak 2017. 18:23

Eh sad gledam po internetu da vidim jel ima to u Njemackoj za kupit. Jel to ona zuta krema?? Pokusat cu stavit sliku.

Sve mogu u Onome koji me jača <3

[UREĐENO] 10. Svibanj 2017. 15:07

Ovo?

Sve mogu u Onome koji me jača <3

• Petra178
    21. Ožujak 2017. 19:39

je je pandice, to je to :)

mrva2017
    21. Ožujak 2017. 20:39

donna83

Žene, upravo sam u Terranovi kupila dvoje tajice za 79 kn i imaju onaj dodatak za prebacit na trbuh!

U kojoj si bila? ima li majica kratkih rukava... ja izvukla svoje majice i u 95% toga ne stanem... moram si kupiti da na nesto lici jos ovih par tjedana dok radim...

donna83
    21. Ožujak 2017. 20:55

Bila sam u onoj blizu trga. Kratko sam bila pa nisam bas zagledala majice, ali učinilo mi se da su sve nekako uski modeli i da ne stanem u njih 😏

mamika3
    21. Ožujak 2017. 22:54

donna83

Bila sam u onoj blizu trga. Kratko sam bila pa nisam bas zagledala majice, ali učinilo mi se da su sve nekako uski modeli i da ne stanem u njih 😏

Jesu dugacke ili tri frtaljke?

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Ofnica
    21. Ožujak 2017. 23:33

Ja sam u teranovi i bershki kupila veličinu XL 😳 i to je najveća velicina...a imam 67kg, ne znam kak ce onda deblje cure naci 🙄...
    Jedino u New yorkeru ima većih velicina, ja kupila M.
    Od cetvrtka su u lidlu na akciji neke tunike pa pogledajte.

Ofnica
    [UREĐENO] 10. Svibanj 2017. 15:07

Terranova XL velicina:

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI