Donna slika je preslatka 😊
Sundi ja isto kao.i ti..prije trudnoce sam kavu znala pit na litre ovisi o danu,sad sam smanjila na 1 do 2 male salice..a isto kao ofnica u pocetku trudnoce mi nije pasala nikako,al sam taj period pila 3-4 gutljaja ujutro samo da me malo razbudi..
Žene, upravo sam u Terranovi kupila dvoje tajice za 79 kn i imaju onaj dodatak za prebacit na trbuh!

Eh sad gledam po internetu da vidim jel ima to u Njemackoj za kupit. Jel to ona zuta krema?? Pokusat cu stavit sliku.
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Žene, upravo sam u Terranovi kupila dvoje tajice za 79 kn i imaju onaj dodatak za prebacit na trbuh!
U kojoj si bila? ima li majica kratkih rukava... ja izvukla svoje majice i u 95% toga ne stanem... moram si kupiti da na nesto lici jos ovih par tjedana dok radim...

Bila sam u onoj blizu trga. Kratko sam bila pa nisam bas zagledala majice, ali učinilo mi se da su sve nekako uski modeli i da ne stanem u njih 😏

Bila sam u onoj blizu trga. Kratko sam bila pa nisam bas zagledala majice, ali učinilo mi se da su sve nekako uski modeli i da ne stanem u njih 😏
Jesu dugacke ili tri frtaljke?
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ja sam u teranovi i bershki kupila veličinu XL 😳 i to je najveća velicina...a imam 67kg, ne znam kak ce onda deblje cure naci 🙄...
Jedino u New yorkeru ima većih velicina, ja kupila M.
Od cetvrtka su u lidlu na akciji neke tunike pa pogledajte.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji