Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    donna83
    21. Ožujak 2017. 17:26

Žene, upravo sam u Terranovi kupila dvoje tajice za 79 kn i imaju onaj dodatak za prebacit na trbuh!

21. Ožujak 2017. 18:23

Eh sad gledam po internetu da vidim jel ima to u Njemackoj za kupit. Jel to ona zuta krema?? Pokusat cu stavit sliku.

Sve mogu u Onome koji me jača <3

21. Ožujak 2017. 18:24

Ovo?

Sve mogu u Onome koji me jača <3

• Petra178
    21. Ožujak 2017. 19:39

je je pandice, to je to :)

mrva2017
    21. Ožujak 2017. 20:39

donna83

Žene, upravo sam u Terranovi kupila dvoje tajice za 79 kn i imaju onaj dodatak za prebacit na trbuh!

U kojoj si bila? ima li majica kratkih rukava... ja izvukla svoje majice i u 95% toga ne stanem... moram si kupiti da na nesto lici jos ovih par tjedana dok radim...

donna83
    21. Ožujak 2017. 20:55

Bila sam u onoj blizu trga. Kratko sam bila pa nisam bas zagledala majice, ali učinilo mi se da su sve nekako uski modeli i da ne stanem u njih 😏

mamika3
    21. Ožujak 2017. 22:54

donna83

Bila sam u onoj blizu trga. Kratko sam bila pa nisam bas zagledala majice, ali učinilo mi se da su sve nekako uski modeli i da ne stanem u njih 😏

Jesu dugacke ili tri frtaljke?

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Ofnica
    21. Ožujak 2017. 23:33

Ja sam u teranovi i bershki kupila veličinu XL 😳 i to je najveća velicina...a imam 67kg, ne znam kak ce onda deblje cure naci 🙄...
    Jedino u New yorkeru ima većih velicina, ja kupila M.
    Od cetvrtka su u lidlu na akciji neke tunike pa pogledajte.

Ofnica
    21. Ožujak 2017. 23:37

Terranova XL velicina:

m@m@
    22. Ožujak 2017. 04:36

Purelan krema cure je fantasticna!!!!!!
    Sa drugim djetetom sam imala gadne probleme sto se tice dojenja. Radje bih 5puta rodila neko to opet prozivila. Bradavice su mi bile skoro na pola otrgnute, krvave i u ranama. Purelan krema me onda spasila.

Imam jedno pitanje...29+1 sam...meni su gace uvijek mokre...ischedak nije, bas je mokro...ne kuzim da ista curi...dali imate vi problema stim? :-/

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.