Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    m@m@
    22. Ožujak 2017. 04:42

Ofnvica...Ajo je ova majca xl u teranovi onda neni treba xxxl :-( ...gdje mogu kupoti hlace da su ravnog kroja, ne mrkva nego ravno, a da nisu skupe? Zo je sve prepapreno. Srecom neki dan sam prek njuskala nasla od curke rudnicke lagane, ravnog kroja za 50kn :-D...sa postarinom oz splita 65 :-)

Ofnica
    22. Ožujak 2017. 06:27

m@m@ ni ti ne mozes spavati, ha? Evo i ha budna kao sova...valjda se to tijelo priprema za bebača. Za hlace ti ne znam bas, osim onih trapki iz hm za oko 300-400kn i onih joga pamučnih hlača poput trenirki iz decathlona, evo link http://m.decathlon.hr/p/8366664_crno-sive-zenske-hlace-za-jogu-od-pamuka.html a i prije nekih 20str tu na forumu sam stavila sliku kak to na meni izgleda. 
    U vezi mokrih gaćica, ja nemam s tim problem, ja jedino vidim pojačani iscjedak ali koji je onako vise prozirni. Jesi bila nedavno na pregledu? Ne znam koliko bi ti to imalo veze s plodnom vodom...ako bas to često primjetiš, mozda da zvrcnes bar telefonski doktoricu da pitaš za mišljenje...

Ofnica
    22. Ožujak 2017. 06:40

Da, te majice iz teranove i bershke su stvarno jako mali modeli...i svi su tako nekako kratki, nema onak malo dužih tunikica. Jedino ovo u lidlu sta sam sinoć pisala, od sutra da je na akciji: 

NevaNevičica
    22. Ožujak 2017. 07:19

Što se tiče majica, u sub sam u H&M kupila kratki rukav po 35 kn. Neki široki model je pa mi je s sasvim ok sada, a mislim da će biti i kad se još proširim. A i dosta je dugačka.

donna83
    22. Ožujak 2017. 07:37

Mamika3, tajice su dugačke!

• AnnaFit157
    22. Ožujak 2017. 08:00

Hvala na info o tunikama, nadam se da ću ih uspjeti naći u ovom svom ludom lidlu na prečkom ili vrapču, uvijek se sve razgrabi.

Mamicaaa
    22. Ožujak 2017. 08:03

Pandice i ja sam googlala da vidim jel ima purelan tu haha jos cu jedan dan pitat u ljekarnoj mozda imaju..
    Eh sad bi trebala jos u nabavku kratkih majca hah..najbolje i najudobnije mi je u obicnim tajicama,bar toga u ormaru imam hah..
    Vidim da nisam jedina koja ima problema sa spavanjem..vec 2noci se stalno budim i premjestam s boka na bok i uvijek lijepo zaspem pol sata prije alarma..uhh a neprospavane noci nas tek cekaju 😂😂

mrva2017
    22. Ožujak 2017. 08:07

Ofnica, super mi je ova majica iz N.Yorkera... koja je cijena?
    super izgledaš.... slatki trbuščić....

donna83
    22. Ožujak 2017. 08:30

http://kikmedia.kik-textilien.com/files/pdf/Prospekte/2017/P05/HR.pdf

pogledajte novi katalog Kikov...ima nekih majčica kratkih rukava...

Carmen012
    22. Ožujak 2017. 08:39

Ja sam kupila jednostavne majice kratkih rukava u NewYorkeru za 29 kn. Elasticne su tako da lijepo idu uz tijelo, a i dovoljno su dugacke da prekriju pupu. Moje su xs, ali mislim da imaju i vece brojeve, i ima ih u raznim bojama. U H&M-u sam uzela jednu skuplju ajicu kratkih rukava za 69 kn bas trudničku ali je S pa mi je još malo velika jer ja volim da mi bude uz tijelo. U H&M također imate i pencil suknje koje su stvarno super jer se mogu lijepo navuci preko trbuha i nemaju pasnu pa nigdje ne stiscu, a i elasticne su (69kn).

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.