Purelan krema cure je fantasticna!!!!!!
Sa drugim djetetom sam imala gadne probleme sto se tice dojenja. Radje bih 5puta rodila neko to opet prozivila. Bradavice su mi bile skoro na pola otrgnute, krvave i u ranama. Purelan krema me onda spasila.
Imam jedno pitanje...29+1 sam...meni su gace uvijek mokre...ischedak nije, bas je mokro...ne kuzim da ista curi...dali imate vi problema stim? :-/
Ofnvica...Ajo je ova majca xl u teranovi onda neni treba xxxl :-( ...gdje mogu kupoti hlace da su ravnog kroja, ne mrkva nego ravno, a da nisu skupe? Zo je sve prepapreno. Srecom neki dan sam prek njuskala nasla od curke rudnicke lagane, ravnog kroja za 50kn :-D...sa postarinom oz splita 65 :-)
m@m@ ni ti ne mozes spavati, ha? Evo i ha budna kao sova...valjda se to tijelo priprema za bebača. Za hlace ti ne znam bas, osim onih trapki iz hm za oko 300-400kn i onih joga pamučnih hlača poput trenirki iz decathlona, evo link http://m.decathlon.hr/p/8366664_crno-sive-zenske-hlace-za-jogu-od-pamuka.html a i prije nekih 20str tu na forumu sam stavila sliku kak to na meni izgleda.
U vezi mokrih gaćica, ja nemam s tim problem, ja jedino vidim pojačani iscjedak ali koji je onako vise prozirni. Jesi bila nedavno na pregledu? Ne znam koliko bi ti to imalo veze s plodnom vodom...ako bas to često primjetiš, mozda da zvrcnes bar telefonski doktoricu da pitaš za mišljenje...

Da, te majice iz teranove i bershke su stvarno jako mali modeli...i svi su tako nekako kratki, nema onak malo dužih tunikica. Jedino ovo u lidlu sta sam sinoć pisala, od sutra da je na akciji:

Što se tiče majica, u sub sam u H&M kupila kratki rukav po 35 kn. Neki široki model je pa mi je s sasvim ok sada, a mislim da će biti i kad se još proširim. A i dosta je dugačka.

Hvala na info o tunikama, nadam se da ću ih uspjeti naći u ovom svom ludom lidlu na prečkom ili vrapču, uvijek se sve razgrabi.
Pandice i ja sam googlala da vidim jel ima purelan tu haha jos cu jedan dan pitat u ljekarnoj mozda imaju..
Eh sad bi trebala jos u nabavku kratkih majca hah..najbolje i najudobnije mi je u obicnim tajicama,bar toga u ormaru imam hah..
Vidim da nisam jedina koja ima problema sa spavanjem..vec 2noci se stalno budim i premjestam s boka na bok i uvijek lijepo zaspem pol sata prije alarma..uhh a neprospavane noci nas tek cekaju 😂😂
Ofnica, super mi je ova majica iz N.Yorkera... koja je cijena?
super izgledaš.... slatki trbuščić....

http://kikmedia.kik-textilien.com/files/pdf/Prospekte/2017/P05/HR.pdf
pogledajte novi katalog Kikov...ima nekih majčica kratkih rukava...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji