Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Danijela+
    23. Studeni 2016. 16:31

Prva 3 su vaginanla jer se preko trbuha ne vidi bas nesto tako rano... 
    I kombinirani je bio vaginalno
    Mene je malo bolilo svaki put

Inace moja gin me nije htjela ni nacrtanu vidjet prije 9tt, samo mi je bila poslala uputnice za krv i urin Rekla je da ona ne radi pregled tako rano 
    Srecom sve je dobro proslo 

Idem sam vidjet jel pisulja il pisuljica 

Maja 3
    23. Studeni 2016. 16:46

Sretno Danijela! Nadam se da ces saznat spol!

Nepoznato_22
    23. Studeni 2016. 16:57

Moja doktorica gleda malog svaki drugi pregled prek trbuha, znaci malog vidim svakih mj i pol :( ali je zato svaki pregled obavezno pregledava jesam zatvorena :S bas se razocaram kad ne radi uzv na svakom pregledu :(

Maja 3
    23. Studeni 2016. 17:23

MeJo,posalji br.

Mamicaaa
    23. Studeni 2016. 17:34

Vidim opet ludakinja  prisutna medu nama..ak se sve razbjezite primate mene u WhatsApp grupu?

mono1111
    23. Studeni 2016. 17:48

Liamaface,
    Kakvu bakteriju si pobrala???
    Da li je sad sve ok?

Svratim tu ponekad,.vidis i sama, opet luđakinja se vratila. 
    A ja...ne znam ni sama..planiramo, ponavljamo uskoro spermiogram  probati cemo prvo dva tri ciklusa prirodno, ako ne upali onda jedan od postupaka mpo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.