Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    24. Studeni 2016. 08:42

I da svima zelim uredne i skolske trudnoće 😊
    Ljetnice 2016 su bile hit 😂 nastavite u nasem tonu 😘

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• blu5
    24. Studeni 2016. 08:44

Termin računaju po veličini bebe? Koliko se ja sjećam u obje trudnoće termin poroda mi se računao prema datumu zadnje menstruacije i to se nije promijenilo do zadnjeg dana. Ista stvar je i sada...Jasno je svima da postoje veće i manje bebe, pa valjda zato netko rodi bebu od 45 cm i 2.800, a netko od 53 cm i 4.200, pa mi želiš reći da ova što je rodila manju bebu je vjerojatno kasnije ostala trudna ili ja možda ranije? Ne razmijem...

Mamicaaa
    24. Studeni 2016. 08:44

Slazem se da nebi trebale bjezat s ovog foruma jer lijepo se tu okupljamo i svakim danom nas je sve vise..nadam se da ce ovoj ludoj zenskoj dosadit ovo upadanje..

Halugica
    24. Studeni 2016. 08:51

Cure moje drage,dobro jutro vam i vidim da cu morati doista raspisati…
    Ovo je zalosno! Uzasno! Grozno! Toliko uzasno da ni sam covjek ne moze vjerovati što cita.
    Koliko uvreda, kleveta…Kako ste me samo napale,a zbog čega? Zbog krivo izračunatog termina!
    Meni se ovo ne da objašnjavati,ali morat cu. Termin mi je 6.6. Gin je rekao sad ste ušli 12.ti tjedan (12+1), a prema tome što sam napisala od prije da sam 12+5..Ili se gin malo zabunio, ili ne znam sto vec… To je jednostavno tu negdje! Rekao je da je beba dosta velika pa bi joj dao cak i 13 tjedana.. Ali termin 6.6 je siguran. Po tome se podudara i 12+1… Gin se sigurno zabunio, ali na idućem pregledu cemo sve znat sigurno…
    A što se tiče spola, o moj Bože kolika halabuka oko njega cure?? Koliko kleveta i uvreda za mene!
    Hello?!
    Dr uopće nije bio siguran, ali moj čovjek je procjenio, tj. rekao je što misli.. MISLI da je curica, ali se to stvarno sa sigurnošću ne može vidjeti!!!!
    Jer sam mu ja rekla da imam osjećaj da je cura, on je rekao da i on predpostavlja!

Ali ovoliko laži i uvreda, ja sam glupaca, ja sam ta Tina? Dodem, napravim profil, i odmah sam ja Tina????

• Danijela+
    24. Studeni 2016. 08:52

Hvala ljetnicama 2016 na lijepim zeljama 

Moram priznat da sam se i ja zapitala za whatspp... ak dodje tamo i onda ce jos i nase brojeve imati, a nije da zbog nekih ludjaka zelim mijenjati broj 

Tako da sam za sada tu, ipak vise nas je i ne bi se trebale dat isprovocirat.

Kao sto ne bi trebale dospustit da ova tema na kraju bude rasprava o ludjacima, a ne pomoc i podrska trudnicama i trudilicama

Halugica
    24. Studeni 2016. 08:55

Mamicaaa
    24. Studeni 2016. 08:59

Imam jedno mozda glupo pitanjce..vec nekih mjesec dana mi se zacepi uho al prode odma ono nakon par minuta i tako svaki dan al dns od kad sam ustala mi se zacepilo i nikako da se odcepi haha to mi je smjesno ali i cudno..znalo mi se desit kad npr putujem pa da mi se uho zacepi al se isto brzo odcepi..pa mene sad zanima jel to ima ikakve veze sa trudnocom ili? da napomenem nisam prehladena ni nista,a msm da povracanje nema veze s tim...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.