Hahhaha ovo je sve ludo... curke nemojte se zivcirat zbog jedne osobe koju nit znate nit vam znaci. samo ignorirate i tjt. nema smisla se zivcirat i raspravljat s takvim osobama...
Ja stvarno ne bih voljela da ova grupa propadne,zelim se i dalje druziti sa vama.. ako me primate na wapu u grupu recite kome trebam poslat br i saljem... stvarno se zelim druziti s vama
Drage curke evo da se i ja pohvalim. Jučer bila kod ginekologa i prva trudnoća potvrđena. Termin je 26.07.
Evo blu nam je vec dosla. Ima cura koje pokusavaju ostat trudne,trudnica,friskih mamica..mozete i meni poslat br
Pozz cure..da se osvrnem na ovu vasu situaciju..nama je unistila potpuno temu Proljetne bebe i sve smo presle na fb..
Nedajte da tako i vas zezne,ako vec ne moze se ovdje osjecati sigurno ,napravite si grupu na fb ili na viberu ili wappu..
S obzirom da joj je ovo valjda vec 4nadimak,pretpostavljam doći ce s novim ili ce se cudotvorno pojaviti na temi mozda o jesenskim bebama..
I opet ce se odati stilom pisanja,pretjeranom sladunjavosti i naravno nece znati izracunati termin/tjedne..
Lena,otkrije se ona vrlo brzo sama! Samo sto svi ispastaju radi glupace.
Sortiraj odgovore
Najstariji