Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • malena123
    23. Studeni 2016. 13:51

pošalji svoj broj moba i mi te dodamo na wapp

• blu5
    23. Studeni 2016. 14:01

Jesam:-)

Maja 3
    23. Studeni 2016. 14:12

Mamika 3,dodji i ti na grupu..

Megi1509
    23. Studeni 2016. 14:31

Hahhaha ovo je sve ludo... curke nemojte se zivcirat zbog jedne osobe koju nit znate nit vam znaci. samo ignorirate i tjt. nema smisla se zivcirat i raspravljat s takvim osobama... 

Ja stvarno ne bih voljela da ova grupa propadne,zelim se i dalje druziti sa vama.. ako me primate na wapu u grupu recite kome trebam poslat br i saljem... stvarno se zelim druziti s vama

Pinkica93
    23. Studeni 2016. 14:51

Drage curke evo da se i ja pohvalim. Jučer bila kod ginekologa i prva trudnoća potvrđena. Termin je 26.07.

Maja 3
    23. Studeni 2016. 14:51

Evo blu nam je vec dosla. Ima cura koje pokusavaju ostat trudne,trudnica,friskih mamica..mozete i meni poslat br

LenaLenov
    23. Studeni 2016. 14:52

Pozz cure..da se osvrnem na ovu vasu situaciju..nama je unistila potpuno temu Proljetne bebe i sve smo presle na fb..
    Nedajte da tako i vas zezne,ako vec ne moze se ovdje osjecati sigurno ,napravite si grupu na fb ili na viberu ili wappu..
    S obzirom da joj je ovo valjda vec 4nadimak,pretpostavljam doći ce s novim ili ce se cudotvorno pojaviti na temi mozda o jesenskim bebama..
    I opet ce se odati stilom pisanja,pretjeranom sladunjavosti i naravno nece znati izracunati termin/tjedne..

Maja 3
    23. Studeni 2016. 14:58

Lena,otkrije se ona vrlo brzo sama! Samo sto svi ispastaju radi glupace.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.