Pripisat cemo sve to sto nam je cudno trudnoci i ludom vremenu..al imam i ja problema sa spavanjem pa vise sam budna nego sto spavam,al onda popodne moram malo odspavat da mogu funkcionirati..i trbuh me boli tj zeludac,osjecaj kao da si se prejeo pa ti je sve nekako tesko i muka iako na ovo prejeo trebam dodat kamenja jer takav osjecaj imam..s tim da zadnjih par dana slabo jedem jer ne mogu nista i sve mi je bljak i nista mi ne sjeda..ah te "slatke" muke..
I sa nebitnima se vise ne zamaram!
Uzivajmo u "blazenom" stanju,i trudnickim hormonima!
Maslacak31 tak je i meni bilo, nisam ni jednom povratila al bilo mi je zlo... proslo je negdje u 11tt
Mamicaa probaj s bademima Ja ko neki badem freak al meni su otkrice i za tezinu u zeludcu i za zgaravice
Sad sve 5 osim mastitisa kojeg se nikako rijesit
I naravno nakon antibiotika sam dobila gljive pa sam na rojazolima...
Al sve su to slatke muke
I da danima sam jela samo krekere i vocne jogurte to sam jedino mogla podnjet
Probaj si nac bar nesto sto ti pase, meni su mucnine bile najgore kad sam bila gladna...
Tako je maslacak uzivajmo u nasim trudnickim danima
Danijela joj bas nisam ljubitelj badema inace a mozda mi u trudnoci budu fini haha..ma imam svoje dane pa sam par dana jela krafne,pa zad
Cure pozdrav od jos jedne ljetnice iz 2016
Nemojte bjezati sa foruma,jednostavno nebitnu osobu ignorirajte kao sto su neke cure vec rekle ona ce se brzo otkrit
Sto se tice termina to je rijetko tocno,meni s prvim rekli termin 9.6 pa onda 18.6 a ja na kraju rodila 29.6. Ova sad baby je kasnila 3dana
Uzivajte u predivnom i blazenom stanju,bez obzira na sve mucnine,umor,nespavanje vjerujte isplati se.
Svima zelim urednu i skolsku trudnocu.
Pa zadnjih par dana banane,dns sam si kupila neki vocni jogurt pa sam danas na tome..inace nisam bas ljubitelj banana,uvijek sam radije jela sljive,jagode,grozde al sad su mi banane super..
Ma proć će to sve vrlo brzo. Drugo tromjesečje je blaženo, niti mučnine niti umora, baš lipo, barem u dvije trudnoće tako bilo. E sad da ja Vas nešto pitam vezano uz komplikacije. Ako se ide na komplikacije onda je maksimalna naknada 4.250,00, bez obzira kolika je plaća? Tako sam nešto pročitala, pa ako ima neko sa konkretnom info ili da je već na komplikacijama.
Sortiraj odgovore
Najstariji