Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mamicaaa
    24. Studeni 2016. 10:11

Pripisat cemo sve to sto nam je cudno trudnoci i ludom vremenu..al imam i ja problema sa spavanjem pa vise sam budna nego sto spavam,al onda popodne moram malo odspavat da mogu funkcionirati..i trbuh me boli tj zeludac,osjecaj kao da si se prejeo pa ti je sve nekako tesko i muka iako na ovo prejeo trebam dodat kamenja jer takav osjecaj imam..s tim da zadnjih par dana slabo jedem jer ne mogu nista i sve mi je bljak i nista mi ne sjeda..ah te "slatke" muke..

Maja 3
    24. Studeni 2016. 10:12

I sa nebitnima se vise ne zamaram!
    Uzivajmo u "blazenom" stanju,i trudnickim hormonima!

• Danijela+
    24. Studeni 2016. 10:22

Maslacak31 tak je i meni bilo, nisam ni jednom povratila al bilo mi je zlo... proslo je negdje u 11tt

Mamicaa probaj s bademima Ja ko neki badem freak al meni su otkrice i za tezinu u zeludcu i za zgaravice 

Sad sve 5 osim mastitisa kojeg se nikako rijesit 
    I naravno nakon antibiotika sam dobila gljive  pa sam na rojazolima...

Al sve su to slatke muke 

• Danijela+
    24. Studeni 2016. 10:25

I da danima sam jela samo krekere i vocne jogurte to sam jedino mogla podnjet 

Probaj si nac bar nesto sto ti pase, meni su mucnine bile najgore kad sam bila gladna...

Mamicaaa
    24. Studeni 2016. 10:28

Tako je maslacak uzivajmo u nasim trudnickim danima
    Danijela joj bas nisam ljubitelj badema inace a mozda mi u trudnoci budu fini haha..ma imam svoje dane pa sam par dana jela krafne,pa zad

mare1989
    24. Studeni 2016. 10:29

Cure pozdrav od jos jedne ljetnice iz 2016  

Nemojte bjezati sa foruma,jednostavno nebitnu osobu ignorirajte kao sto su neke cure vec rekle ona ce se brzo otkrit

Sto se tice termina to je rijetko tocno,meni s prvim rekli termin 9.6 pa onda 18.6 a ja na kraju rodila 29.6. Ova sad baby je kasnila 3dana 

Uzivajte u predivnom i blazenom stanju,bez obzira na sve mucnine,umor,nespavanje vjerujte isplati se.
    Svima zelim urednu i skolsku trudnocu.

Mamicaaa
    24. Studeni 2016. 10:30

Pa zadnjih par dana banane,dns sam si kupila neki vocni jogurt pa sam danas na tome..inace nisam bas ljubitelj banana,uvijek sam radije jela sljive,jagode,grozde al sad su mi banane super..

Mamicaaa
    24. Studeni 2016. 10:32

Poruka mi je u 2 dijela haha tek sad sam skuzila haha

• blu5
    24. Studeni 2016. 10:34

Ma proć će to sve vrlo brzo. Drugo tromjesečje je blaženo, niti mučnine niti umora, baš lipo, barem u dvije trudnoće tako bilo. E sad da ja Vas nešto pitam vezano uz komplikacije. Ako se ide na komplikacije onda je maksimalna naknada 4.250,00, bez obzira kolika je plaća? Tako sam nešto pročitala, pa ako ima neko sa konkretnom info ili da je već na komplikacijama.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.