4+6 šta god da to značilo. Nisu mi uopće jasne te brojke, a da sam pitala svog ginića samo bi me prostreljao pogledom u stilu "pa kako to ne znaš".
Bok,zene. Relativno sam nova tu na forumu,bila sam nesto sitno na Tko planira i zeli bebu,ali svakodnevno pratim situaciju i upravo ovo je bio razlog zasto se nisam ranije prikljucila. Ali,sto vise razmisljam,zasto ne bih sudjelovala u necemu sto bi moralo biti iskljucivo pozitivno?Necu dopustiti da mi netko tko ocito ima dijagnozu poremeti raspored;bila mi je sumnjiva i dok je bila samo tina,a svaki sljedeci profil sam skontala iz prvog posta,tako da cu jednostavno ignorirat bilo koga tko mi bude imao "munjara vibru" i druzit se s vama ostalima ak u medjuvremenu ne pobjegnete na fejs ili vocap
Prva trudnoca? Prvi pregled!
Ja vec zaboravila kak to ide..
Pa rano si dosta na pregledu bila.. ja jos nisam isla
Nedamo se mi
Dobrodosle nove cure, lijepo cemo se druziti, a uljeze je najbolje ignorirati
Inace,trudna sam 11+1,termin 14.06.,tako kaze aplikacija.U pon idem na prvi pravi pregled nakon krvne slike,grupe i rh faktora tak da cu znat i sluzbeno.
Mono,vidim da i ti navratis ovdje,jel ima sta novog u vasoj grupi?Ja sam bila pokupila glupu bakteriju pa sam se mucila s tim,zato nisam bila kod vas tipkala.
Hej Liama! Dobrodosla! Nedaj se! I ja do sad vise pratila nego pisala..al sad se bas nedam. I ne mislim bjezat nikud! Inace sam jos na whats app..
Sortiraj odgovore
Najstariji