Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pinkica93
    23. Studeni 2016. 14:59

Ček u čemu je stvar s dotićnom? Čitam ove prijašnje postove i ne kužim baš najbolje.

Pinkica93
    23. Studeni 2016. 15:05

A majko sveta! Baš sam počela sve čitati ispočetka na ovoj temi da probam skužit malo bolje u čem je kvaka i naletim na onaj Bonita profil. Dakle još jedan nakon njega!!! ČOVJEČE!!!!

• blu5
    23. Studeni 2016. 15:05

Ko zna koji joj je to profil do sada i na kojim je sve temama...

• Danijela+
    23. Studeni 2016. 15:07

Omg, zato se nisam prijavila na proljetne jer je tema neaktivna koliko sam skuzila zbog neke ludjakinje... 
    I sad tu?

Ne kuzim, cemu to? Koja je ponta uopce??? 

Bas mi je zao cure sto ste se uzrujale i svaka cast sto ste prepoznale... ja stvarno nisam skuzila a i ne idem za tim da bi netko tako nesto radio..
    Pogotovo na ovakvim temama gdje smo tu da se druzimo i budemo si podrska... 

Joj fuj 

• blu5
    23. Studeni 2016. 15:10

Nema tu poante, ko je bolestan, bolestan je!

Maja 3
    23. Studeni 2016. 15:10

Danijela,cista bolest je to,slucaj za psihijatriju! 
    Dobrodosla Pinkica!

Maja 3
    23. Studeni 2016. 15:12

Ja si sad bas odlucila da se nedam s ove teme!
    Nece nas jedna ludjakinja sve rastjerat!

Pinkica93
    23. Studeni 2016. 15:13

Nadam se da neće sad sve otić k vragu zbog neke lude koja će sve to upropastiti. Ima nas tu koje bi htjela saznati neke stvari, podijeliti mišljenja s drugim trudnicama, malo se pojadati ženama koje će nas u potpunosti razumjeti i malo se zabaviti usput.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.