Ček u čemu je stvar s dotićnom? Čitam ove prijašnje postove i ne kužim baš najbolje.
Ček u čemu je stvar s dotićnom? Čitam ove prijašnje postove i ne kužim baš najbolje.
Halugica je njen vec cetvrti lazni profil!bila je Tina,pa Zvoncica pa Bonita!sami laze,svaki put druga prica,ali se pogubi pa ju cure prokuze!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009

A majko sveta! Baš sam počela sve čitati ispočetka na ovoj temi da probam skužit malo bolje u čem je kvaka i naletim na onaj Bonita profil. Dakle još jedan nakon njega!!! ČOVJEČE!!!!

Omg, zato se nisam prijavila na proljetne jer je tema neaktivna koliko sam skuzila zbog neke ludjakinje...
I sad tu?
Ne kuzim, cemu to? Koja je ponta uopce???
Bas mi je zao cure sto ste se uzrujale i svaka cast sto ste prepoznale... ja stvarno nisam skuzila a i ne idem za tim da bi netko tako nesto radio..
Pogotovo na ovakvim temama gdje smo tu da se druzimo i budemo si podrska...
Joj fuj
Ja si sad bas odlucila da se nedam s ove teme!
Nece nas jedna ludjakinja sve rastjerat!

Nadam se da neće sad sve otić k vragu zbog neke lude koja će sve to upropastiti. Ima nas tu koje bi htjela saznati neke stvari, podijeliti mišljenja s drugim trudnicama, malo se pojadati ženama koje će nas u potpunosti razumjeti i malo se zabaviti usput.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji