Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pinkica93
    23. Studeni 2016. 14:59

Ček u čemu je stvar s dotićnom? Čitam ove prijašnje postove i ne kužim baš najbolje.

mamika3
    23. Studeni 2016. 15:03

Pinkica93

Ček u čemu je stvar s dotićnom? Čitam ove prijašnje postove i ne kužim baš najbolje.

Halugica je njen vec cetvrti lazni profil!bila je Tina,pa Zvoncica pa Bonita!sami laze,svaki put druga prica,ali se pogubi pa ju cure prokuze!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Pinkica93
    23. Studeni 2016. 15:05

A majko sveta! Baš sam počela sve čitati ispočetka na ovoj temi da probam skužit malo bolje u čem je kvaka i naletim na onaj Bonita profil. Dakle još jedan nakon njega!!! ČOVJEČE!!!!

• blu5
    23. Studeni 2016. 15:05

Ko zna koji joj je to profil do sada i na kojim je sve temama...

• Danijela+
    23. Studeni 2016. 15:07

Omg, zato se nisam prijavila na proljetne jer je tema neaktivna koliko sam skuzila zbog neke ludjakinje... 
    I sad tu?

Ne kuzim, cemu to? Koja je ponta uopce??? 

Bas mi je zao cure sto ste se uzrujale i svaka cast sto ste prepoznale... ja stvarno nisam skuzila a i ne idem za tim da bi netko tako nesto radio..
    Pogotovo na ovakvim temama gdje smo tu da se druzimo i budemo si podrska... 

Joj fuj 

• blu5
    23. Studeni 2016. 15:10

Nema tu poante, ko je bolestan, bolestan je!

Maja 3
    23. Studeni 2016. 15:10

Danijela,cista bolest je to,slucaj za psihijatriju! 
    Dobrodosla Pinkica!

Pinkica93
    23. Studeni 2016. 15:14

Hvala Maslacak. Vidim da si i ti nova tu pa zato dobro te našla kao i sve druge curke.

Maja 3
    23. Studeni 2016. 15:12

Ja si sad bas odlucila da se nedam s ove teme!
    Nece nas jedna ludjakinja sve rastjerat!

Pinkica93
    23. Studeni 2016. 15:13

Nadam se da neće sad sve otić k vragu zbog neke lude koja će sve to upropastiti. Ima nas tu koje bi htjela saznati neke stvari, podijeliti mišljenja s drugim trudnicama, malo se pojadati ženama koje će nas u potpunosti razumjeti i malo se zabaviti usput.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI