Pinkica,
Kakav spontani??
Ili je bio ili ne??
Cure, možete meni poslati br pp pa vas dodam u grupu.
Opet?????
Gotova sam s pregledom, na zalost nismo vidjeli spol jel je beba bila bocno okrenuta Al mjere su super i beba je super to je najvaznije
Sljedece je anomaly scan za 3 tj To moram obaviti u bolnici gdje planiram rodit
mono 1111
kak da posljem pp?
Bok cure,! Redovito vas citam. Imam sestero djece i zadnju sam trudnocu usporedivala ss razgovorima na proljetnicama 2016. Želim reći da je uopće glupo da se nervirate oko Tine i bježite jer se puno stvari nauči. Samo ignorirajte i vodite svoj razgovor o trudnoćama a ne da se razbježite sa svih tema. Opasniji su ljudi s kojima radimo, živimo, poznaju nas a mi smo im rekli što nismo trebali u povjerenju. Ssmo nastavite i pustite budalu.
Slazem se,italija,nabacis ignore i nema se zbog cega dalje zadrzavati (iako nas je sve ubila u pojam)
Mono,pokupila campylobacter,zavrsila na infuziji i terapiji kroz tjedan dana,al su me zbog grceva u trbuhu poslali izvanredno na uzv (vjerojatno da potvrde trudnocu zbog antibiotika) tak da sam sa 6+5 vidjela i cula bebea!nadam se da je sad sve okej,iako mi je otkako sam trudna imunitet u banani i imam osjecaj da se sva sranja lijepe na mene drzim ti fige da uspijete cim prije,sogi mi je isto prolazila kroz to,bila na mpo i sad smo zajedno trudne
Liamaface,
Nemam pojma o toj bakteriji. Glavno da je sve dobro. Jedi puno voca, med i cimet u kombinaciji ti je super za imunitet.
Želim svu srecu :)
Hvalaa, nadam se da ce sve i kod mene biti dobro
PP posalješ tako da odes na društvenu mrežu Klokanica, Nova poruka i izaberes primatelja.
Bok cure, zene, majke :)
Ja sam s ljetnih beba 2016. Imam decka od uskoro 4 mjeseca. Upadam kao padobranac samo da vam kazem kako meni ovo sve izgleda gledajuci sa strane. Meni se isto vidio spol dosta rano (zaboravila sam koji tjedan) i od tog dana je uvijek bio decko. Dobar uzv, privatni gin. Ja samo zelim reci da ste previse paranoicne i da tjerate zene od sebe, sta je jos gore i od foruma. Meni je ovaj forum donio puno lijepih trenutaka i neke cure sam cak upoznala. Cure su divne.
Sumnjate sada u svaku novu koja dodje jer mijenja termin. Termin po ultrazvuku se moze mijenjati jer ga racunaju po velicini bebe. Varira. Po zadnjoj mjesecnici je jedan termin a ultrazvuk moze pokazati drugi. Jer mozda nekome nisu redovite menge pa se pomakne datum ovulacije, stoga i datum zaceca i jednostavno bude drugi termin. Samo zelim da se ne zivcirate toliko i da ne trujete sve oko sebe. Ako i ima koji (kako vi nazivate) bolestan um, preskoci i pisi dalje. Neka se admini brinu o tome. Ovako cete samo povrijediti neku trudnicu i natjerati je u suze i stres sta je jako ruzno. Zato vas molim da prestanete sa osudjivanjem i "provjeravanjem". Trudnoca je osjetljivo razdoblje i pazite kako se odnosite prema drugim trudnicama. Zelim vam svima laganu i skolsku trudnocu
Pozdrav ljetnicama 2017 od ljetnice 2016 😊
Kakav bijeg? Ma dajteee. Kao prvo cura se otkrije u prvom postu vec, kao drugo sta vam može? Ignorirajte je kad je skuzite i to je to. Odustat ce vec 😉
I jedan dobronamjerni savjet. Manite se tog whatsapp-a. Kad tad ce vam se uvuc i tamo a onda ce imat i sve vase brojeve na raspolaganju 😉
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji