Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • maminosunce29
    24. Studeni 2016. 09:17

pozdrav cure pratim vas premda nisam trudna imam decka od godinu, al to sad nije bitno.... vidim da je opet sumnja na vasoj temi da vam podijelim svoje iskustvo stari gin mi dao termin 3.11 a kad se prebacila kod novog taj isti dan dao mi 5.11 tak da je moguce da i oni pobrkaju a i da se mi koji put zabunimo kod pisanja a spol mi vidio u 13 tj ja pitala i reko ajd idemo probat vidit al vaginalno i bio siguran 95% da je decko i na ostalim pregledima je to potvrdio dakle moguce je ak se gin potrudi jer moj je trebalo je malo duze oni znaju po tom nekom izrastu kako je on meni objasnio eto to je od mene i da slazem se s curama za watsap ipak tu smo anonimne a kad jednom imas broj..... uzivajte u trudnoci i iscekivanju bebica meni zao da sam prekasno saznala za klokanicu i nase teme nema. pozdrav i pusa od nas

Mamicaaa
    24. Studeni 2016. 09:18

Blu5 pa zvoni/zuji mi nekad u uhu,al vise mi je zacepljeno,kazem do sad mi se odcepi nakon par minuta al sad je vec nekih 3-4 sata zacepljeno i probam zjevnut kao da se odcepi nista probam ono nos zatvorit pa puhnut kao zrak da mi se uho odcepi opet nista..al ajde valjda je to sve normalno..pa do sad mi je tlak bio normalan koliko ja znam hah..u knjizici mi pise ovako prvi put 126/92, drugi put 114/73 i treci put 123/79

Megi1509
    24. Studeni 2016. 09:33

Ja samo nebi da se grupa raspadne jer bi voljela da se druzimo i djelimo iskustva i savijete

• maminosunce29
    24. Studeni 2016. 09:45

megi neni je moj sad bivsi soc gin tvrdio da nemam ovulacije i filao terapijama kad krenula u polikliniku par mj za redom bila na folikumetriji i na vadenju progesterona i bile ovulacije potvrdene al ne na sredini ciklusa neko svakak nekad 10 dan a nekad 20 dan i komentar gina je bio da sam medu onima kojima ovulacije saraju i kad sam ostala trudna nisam ni sumnjala jer nismo imali odnose u sredini kad bi bila ovul. a eto bebonjo je tu      zato cure pustite sve i uzivajte znam da nije lako s mucninama ja ih imala od 14 tj.i svaka trudnoca je drugacija! trudnoca brzo prode i krenu nove slatke brige

Mamicaaa
    24. Studeni 2016. 09:54

Blu5 a zamisli meni prva trudnoca jos sam stvarno mlada pa mi je svaka promjena cudna haha..evo napokon se odstopalo uho pa normalno cujem 

Ostale curke ma nedamo se mi, nece se grupa raspasti pa moramo se jedna drugoj zaliti i djeliti iskustva jer se medusobno najbolje razumijemo..

• Danijela+
    24. Studeni 2016. 09:56

Cure ovo sa zujanjem i zacepljenim uhom bi inace bio znak poremecaja tlaka
    Meni je jucer prije pregleda bio visok tlak, a inace oduvijek imam malo nizi tlak

Ne znam mozda u trudnoci moze varirati, a i ipak je ovo ludo vrijeme vani 

Meni je pak svako malo zcepljen nos 

• blu5
    24. Studeni 2016. 10:02

Ja isto mislim da je vezano uz vanjski tlak, vrime je katastrofa! Mrtva sam umorna, ne spavam i sve mi je!

Maja 3
    24. Studeni 2016. 10:10

Ej curke...meni nista ne zuji..
    Al da mi je mucno-je,ne povracam,al mi cijelo vrijeme zeludac u ustima..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.