Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja 3
    23. Studeni 2016. 15:45

Cek,prvih 3 pregleda nejdu vaginalno ,nego preko trbuha,ili 2? Vec sam zaboravila kak to ide,jel ti rekao sto dr?

Pinkica93
    23. Studeni 2016. 15:49

Meni odmah i papa test radio i vaginalni uzv. Btw jel to baš uvijek tolko boli kad ti gura tu sondu ili je to do kombinacije moja ukočenost+doktorova mini grubost?
    Reko mi je samo da se javim sestri da me naruči na slijedeći pregled za 3-4 tj i da idem vadit krvi i dat urin na analizu. I da prestanem pušiti i to je to.

• blu5
    23. Studeni 2016. 15:51

Pa šta nikad do sada nisi radila vaginalni uzv?

Maja 3
    23. Studeni 2016. 16:01

Kao da sam rodila pred 100 god..niceg se ne sjecam.

Maja 3
    23. Studeni 2016. 16:16

Nemoj da ti bude ko meni..prva trudnoca super,nisam ni znala da sam trudna..a evo sad otpocetka mucnine..cjelodnevne!
    Odkud si?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.