Cek,prvih 3 pregleda nejdu vaginalno ,nego preko trbuha,ili 2? Vec sam zaboravila kak to ide,jel ti rekao sto dr?
Cek,prvih 3 pregleda nejdu vaginalno ,nego preko trbuha,ili 2? Vec sam zaboravila kak to ide,jel ti rekao sto dr?
hm prva tri idu vaginalno a onda preko trrbuha...doduse ja sam za sad imala samo jedan pregled i bio je vaginalni...

Meni odmah i papa test radio i vaginalni uzv. Btw jel to baš uvijek tolko boli kad ti gura tu sondu ili je to do kombinacije moja ukočenost+doktorova mini grubost?
Reko mi je samo da se javim sestri da me naruči na slijedeći pregled za 3-4 tj i da idem vadit krvi i dat urin na analizu. I da prestanem pušiti i to je to.
Meni odmah i papa test radio i vaginalni uzv. Btw jel to baš uvijek tolko boli kad ti gura tu sondu ili je to do kombinacije moja ukočenost+doktorova mini grubost?
Reko mi je samo da se javim sestri da me naruči na slijedeći pregled za 3-4 tj i da idem vadit krvi i dat urin na analizu. I da prestanem pušiti i to je to.
Dobrodosla!Mene to nikad nije bolilo!I mislim da mi je sljedeci preko trbuha,biti ce mi tad 16 tjedan!Ne sjecam se dokad ide vaginalno!4plus6-znaci u petom tjednu trudnoce si!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009

Pa šta nikad do sada nisi radila vaginalni uzv?
Pa šta nikad do sada nisi radila vaginalni uzv?
Ma u samo mjesec dana njih bar 6,7 komada kad sam najvjerovatnije imala spontani koji nitko neće niti potvrditi niti pobiti. Apsolutno uvije je bolilo ko sam vrag. Jednom sam ih imal 2 u roku od nekih 3 sata i kasnije me cijeli dan sve bolilo od toga.

Kao da sam rodila pred 100 god..niceg se ne sjecam.
Ah tako će i meni biti sa drugim. :D :D :D

Hahaha definitivno se slazem s tobom.. rodila sam prije 1god i 2mj ali sad ponovo ko da mi je prvi put.. nis se nemogu sjetit kad sam sta radila...
A sta se tice ultrazvuka,meni su do nekog 19 tj radili vaginalni uzv svaki put.

Nemoj da ti bude ko meni..prva trudnoca super,nisam ni znala da sam trudna..a evo sad otpocetka mucnine..cjelodnevne!
Odkud si?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji