Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrva2017
    21. Ožujak 2017. 12:56

mislim da zbog šalice kave ne trebaš imati grižnju savjesti... ja ju ne pijem otkad sam trudna jer mi ne paše.. doslovce mi smrdi..iskreno se nadam se da neću vratiti na kavu nakon trudnoće....

mamika3
    21. Ožujak 2017. 13:02

Ja pijem instant tu i tamo,kad mi dodje!Nisam ju pila mjesecima pa sam pocela nedavno!Nemam griznju savjesti,nimalo!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Sundi
    21. Ožujak 2017. 13:16

Ja pijemkavu. doduse priej trudnoce popila bih 5 do 7 ovisno o danu. Sada jednu ujutro s mlijekom.. Ali da te ujutro se ne odricem.. Pitala sma doktoricu rekla je da se drzim pravila do dvije na dan. I da nije znanastveno dokazano da to steti djetetu kao npr alkohol ili cigarete. Inace sam nepusac a od kad sma trudna nisam nis popila alkoholno (osim girota).. ali kave se ne odricem..

• elen0807
    21. Ožujak 2017. 13:18

LLAMA face drzi se.. treba sad i progurat ovo varljivo vrijeme,nit vruce nit hladno,bakterije i alergije u zraku ,sopajte se sad salatama i vocem ,to mi je nekako u glavi da je dobitna kombinacija.i nikako na ovo marcano sunce,jaaako zna zamantati i pogotovo nigdje bez male bocice vode u torbi.to sam skuzila na sebi u zadnje vrime,ni do ducana nemrem bez nje.

• KFK
    21. Ožujak 2017. 13:23

Ja isto pijem kavu. Nastojim ne svaki dan, ali vikendom mi se znaju zalomit i dvije. A uostalom pijem pola kava, pola mlijeko. Moj je ginekolog rekao da je jedna crna dnevno normalno. 

Ninche9
    21. Ožujak 2017. 13:25

blu5

Ninche9

Normalna porodajna tezina je izmedu 2500g i 4500g, moja prijateljica je nedavno rodila deckica preko 4600g, vaginalno, nakon prvog carskog i iako su je morali sivati dolje, kaze da joj nikad nije nilo ljepse nego na porodu. Skidam kapu

Ma pusti ti te priče. Normalna porođajna težina ovisi i o građi i konstituciji same trudnice. Nije isto ako žena od 1,50 visine rodi dijete od 4.800 i žena od 1.80. Dakle, sve to ovisi o puno faktora a i širini zdjelice. Inače kad je beba veća, mora se sve to uzeti u obzir.

Ja samo kazem ono sto su me ucili u skoli.

Eloa
    21. Ožujak 2017. 13:51

Ja sam veliki fan kave i to prave turske,tako da popijem jednu salicu ujutro s mlijekom... Kasnije eventualno popijem kapucino... S obzirom da uopce ne pijem alkohol od kad sam trudna smatram da ovo nije veliki grijeh..tim vise sto se malac dobro razvija..

21. Ožujak 2017. 13:58

Cure je ta krema za bradavice (tokom dojenja) nesto obvezno ili?

Sve mogu u Onome koji me jača <3

• blu5
    21. Ožujak 2017. 14:01

Ninche9

blu5

Ninche9

Normalna porodajna tezina je izmedu 2500g i 4500g, moja prijateljica je nedavno rodila deckica preko 4600g, vaginalno, nakon prvog carskog i iako su je morali sivati dolje, kaze da joj nikad nije nilo ljepse nego na porodu. Skidam kapu

Ma pusti ti te priče. Normalna porođajna težina ovisi i o građi i konstituciji same trudnice. Nije isto ako žena od 1,50 visine rodi dijete od 4.800 i žena od 1.80. Dakle, sve to ovisi o puno faktora a i širini zdjelice. Inače kad je beba veća, mora se sve to uzeti u obzir.

Ja samo kazem ono sto su me ucili u skoli.

A šta da ti kažem...svašta smo učili u školi, pa je teorija jedno, a praksa sasvim nešto drugo. Ne znaju ni oni sami šta i kako, ali znam iz prve ruke da gledaju stvarno konstituciju trudnice i ako je prema njenoj konstituciji beba veća, šalju na carski. 

Ofnica
    21. Ožujak 2017. 14:04

Meni je kava smetala do nekih 14tj, od njenog mirisa mi se dizao želudac. A poslije sam ju opet počela piti. Ja zapravo pijem nescaffe s dosta mlijeka...da ga ne popijem, glava bi me rasturala.
    AnnaFit, tih trenirki i tajica imas negdje u 3.redu na Jankomiru, stoje gdje i sve druge tajice i dosta ih ima. Ili jednostavno pitaj za hlace za jogu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.